eski sevgilim tehdit ediyor korkyorum

Nişanlıyken eski sevgilinizle buluşarak nişanlınızı aldatmışsınız.

Madem onu seviyordunuz neden başkasıyla nişanlandınız?

Aynı anda iki kişiyi sevemeyeceğinize göre gönlünüz eskisindeyken...

"Biraz psikopattı" diye bahsettiğiniz biriyle nişana kadar götürmüşsünüz olayı.

Sizi anlamadık ki eski nişanlınızı anlayalım.:KK14:
Keşke sadece bu olsa, kadın evliyken çocuğu olmuyor diye 6 ay başkasıyla şey yapıp hamile kalmış. Sonra da ona aşık olmuş.

Anlamadım tam, sizi tehdit eden çocuğunuzun babası mı, yoksa çocuğunuzun babasıyla mı evleneceksiniz?

Yoksa 10 ayda boşanıp çocuğun babasıyla nişanlandınız ve olmadı. Sonra bu arada eski kocanız olmayan eski sevgilinize döndünüz ve şimdi onunla evleniyorsunuz.

Çıkamadım işin içinden.

neyle tehdıt edıyor dıye yazacaktımkı anladım...

tabıkı nısanlına deemen gerek

Hayatın dallasa dönmüş bacım, çocuğun olmuyor diye başka adamdan gizli çocuk yapmışsın , evliyken başkasına aşık olmuşsun. Şimdi tekrar nişanlanıp bu sefer yine başkasına aşık olmuşsun. Beni inandıramaďın maaaalesef
Ya yuh artık. Biz de buradan gerçek sanıp telaşlanıyoruz. İnsanların birilerini kandırmaktaki amacı nedir anlamıyorum.

ben yönetime eski kocamla ilgili msjlaşmaları boşanma kağıdını attım fake olsaydı şuan banlanırdım öyle değil mi??? bütün konularıma bu tarz mesajlar atıyorsun ayıp değil mi arkadaşım?

cnm sen de az diilsin he :KK66: ben senin gibi kızları iyi bilirim düğünlerde org çalarsınız gerdeğe girince parçalarsınız hadi bakiim anam naşş :KK66:

aa daha neler artık.tam yorum yapıyordum bu yazıyı gördüm.birde nişanlıylen mi buluşmuş eski sevgilisyle ben mi yanlış anladım
Eski nişanlım dediği eski eşi oluyor. Eski eşi çocuğun kendisinden olmadığını öğrenince bunu tehdit ediyo anladığım kadarıyla :KK51:

Eski nişanlım dediği eski eşi oluyor. Eski eşi çocuğun kendisinden olmadığını öğrenince bunu tehdit ediyo anladığım kadarıyla :KK51:
allahım tam senaryoluk ama olabılır böyle seyler...konu sahıbı kapalı kutu olduğu ıcın anlayamıyoruz yanı

seni gerçekten dava edecegim nasıl konusuyorsun sen benimle terbiyesiz... insanların hayatını yargılamak sana mı kalmış.......???

Anlamadım tam, sizi tehdit eden çocuğunuzun babası mı, yoksa çocuğunuzun babasıyla mı evleneceksiniz?

Yoksa 10 ayda boşanıp çocuğun babasıyla nişanlandınız ve olmadı. Sonra bu arada eski kocanız olmayan eski sevgilinize döndünüz ve şimdi onunla evleniyorsunuz.

Çıkamadım işin içinden.

hepsini yapsa dahi daha lohusa olması lazım bu sürede... ne ara doğurdun nişanlandın da ayrıldın da yine nişanlancan yani...

ya insanlar çok hızlı yaşıyor ya biz çok yavaşız

allahım tam senaryoluk ama olabılır böyle seyler...konu sahıbı kapalı kutu olduğu ıcın anlayamıyoruz yanı
Kendisini bizim gözümüzde haklı çıkarmak için düzgün anlatmadı bence. Diyemedi tabi eski eşimi aldattım aldattığım adamdan bide çocuk yaptım üstüne çocuk eşimdenmiş gibi davrandım, eski eşimde beni tehdit etti. Yaparken utanmadı söylerken utandı galiba.

:KK62:eskı konularına baktım bırde su baslıga baktım pes dıyorum sanaa....

ben yönetime eski kocamla ilgili msjlaşmaları boşanma kağıdını attım fake olsaydı şuan banlanırdım öyle değil mi??? bütün konularıma bu tarz mesajlar atıyorsun ayıp değil mi arkadaşım?

Biraz daha ayrıntılı anlatırsan yardımcı olabiliriz.Yaşadığın şeyler biraz ilginç olunca böyle önyargı oluyor,kusura bakma.

X