Eski sevgilim sizce amaci ne olabilir?

Ben de başak burcuyum. Hiç öyle değilim. Ama kadını ve erkeği farklı olur mu bilmem.Bence küçük şehirde canı sıkılmış, sizin de ona olan aşkınızın farkında. Hem sevmiyorum diyor hem de buraya atan gel diyor. Kusura bakmayın ama elimin altında hep ol der gibi bir anlam çıkardım ben.

dertLesecek birini ariyor ve konusmak istyor gibi biriLeri iLe, yanima geL demis sana seninLe zaman gecirme niyetinde sanki :S bence sana karsi bir sey hissetmiyorsa uzak durmaLisin. tabi genede sen biLirsin.

Bana da oyle geliyor ve tek korkum da o zaten. Hem karnim doysun he pastam dursun diye mi dusunuyor acaba diyorum korkuyorum. O yuzden kendi halne biraktim son sozumu soyleyip

dertLesecek birini ariyor ve konusmak istyor gibi biriLeri iLe, yanima geL demis sana seninLe zaman gecirme niyetinde sanki :S bence sana karsi bir sey hissetmiyorsa uzak durmaLisin. tabi genede sen biLirsin.
Benimle zaman gecirmek istediginden degil de sanki kenarda dursun der gibi bir anlam cikardim ben de. Yoksa niye arkadas kalalim desin. Ya bir daha görüşmeyelim derdi ya da sevgili olarak devam edelm derdi bence. Bilmiyrum kafam karisiyor soz konusu bu odun olunca!

Seven insan bahaneler uretmez aksine, aradaki o bahaneleri yok etmeye çalışır.
Ve malesef aci gerçek su ki; cani sıkılmış rehberini karıştırmış o an sen denk gelmişsin ve sana mesaj atmış olay bu. Erkekler cok derin dusunemiyorlar biz kızlar gibi maalesef.

Aşkta gurur olmaz diyenleri anlarim ama bir yere kadar. Çünkü burda tek taraflı bir durum var. Ve kesinlikle senin duygularını haketmiyor karşı taraf. Belki bu duyguları başka biriyle karşılıkli yasayacaksin, ama bu adamla konuşmaya devam edersen mumkin gözükmüyor

Bana da oyle geliyor ve tek korkum da o zaten. Hem karnim doysun he pastam dursun diye mi dusunuyor acaba diyorum korkuyorum. O yuzden kendi halne biraktim son sozumu soyleyip
Vallaha korkunun ecele faydası yok. Görünen köyde klavuz istemez.Hiç haz etmem böyle şuursuz hareketlerden. Kız sana aşık farkındasın. E bu durumda seninle arkadaşta olamaz.Derdin ne ki daha? Bencillikten başka bir şey değil. Egosu tatmin oluyor böyle insanların. Yazdıklarıma alınmayın lütfen. Çok sinir oluyorum böyle olaylara.

Yok alinmiyorum cunku haklisiniz ayni seyleri dusunuyoruz. İnsanlar egolarini bir kenara birakip biraz daha insancil dusunseler kimse kimseyi kirmaz. Benim.kizdigim noktada onu sevdiğimi bile bile msj atmasi zaten.

Sen çocuk olmayabilirsin karşındaki olgun değil. Sen bilirsin.

Doğudaymış tahmin ettiğim gibi. Doğuyu pek bilmem ama benim çevremdekiler sıkıldıklarını söylerdi. Can sıkıntısı diyorum o yüzfen.

O sevmeyi bilmiyor ki bencil biri çünkü. Evet hak etmiyor ne yazik ki ben de icimde kalmasin diye konustum kapattim konuyu ama gelgelelim hala sevdiğim icin kafama takiliyor. Sizlerle paylasmak istedim. Artik koseme çekildim susuyorum yaoacak bir sey yok fedkarligi hak etmiyor cunku

Arkadas ortami var sıkıldığını sanmam. Birinden ayrilmistir belki ve solugu bense almistir. O olgun degil biliyorum ama onun yuzunden cocuk gibi davranmak istemiyorum. Zaten facemde ekli degil telden de isedigi kadar yazsin bundan sonra tepki alamayacagi icin

Yok alinmiyorum cunku haklisiniz ayni seyleri dusunuyoruz. İnsanlar egolarini bir kenara birakip biraz daha insancil dusunseler kimse kimseyi kirmaz. Benim.kizdigim noktada onu sevdiğimi bile bile msj atmasi zaten.
O zaman egoya egoyla karşılık vereceksiniz. O kim ki sizin duygularınızı bile bile böyle davranıyor!! Siz kendinizin kıymetini bilmezseniz başkası hiç bilmez.

O zaman egoya egoyla karşılık vereceksiniz. O kim ki sizin duygularınızı bile bile böyle davranıyor!! Siz kendinizin kıymetini bilmezseniz başkası hiç bilmez.
Bundan sonra oyle olacak zaten. Hatta ozellikle gorusecegim geldiğinde ve o eski halimi tavrimi bulamayacak. Adam facemi kontrol etmis ve begenilerdeki isimlere takilmis ya. Hayir yani senin facende hic kiz yok mu. Oyle sacma seyelere takiliyor ki ayrilmisiz aylar geçmiş düşünün yani hala faceme bakip kisilere takiliyor. Cok tuhaf biri ya

Tuhaf filan değil. Baya da kurnaz birisi anlattığınız kadarıyla. Kıskanıyorum numaraları, her an takipteyim modu, sen benimsin arabeski v.s v.s. Sizden daha iyisini de bulamayacağının farkında bence.

Tuhaf filan değil. Baya da kurnaz birisi anlattığınız kadarıyla. Kıskanıyorum numaraları, her an takipteyim modu, sen benimsin arabeski v.s v.s. Sizden daha iyisini de bulamayacağının farkında bence.
Evet fazlasiyla zeki ve kurnaz. Ve mantikci. O yuzden aklimizda kalbimizde farkli calisiyor bizim. Bu da onu anlamama engel oluyor. Benden daha iyisini bulamayacagi kesin zaten. BuNu gecen sene yuzune soyledigim de bu yuzden sen ol istiyorum zaen demisti. Ama seveyi beceremedi orasi var

Ben de başak burcuyum size yardımcı olurum merak etmeyin. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…