- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
-
- Konu Sahibi senesittirhuzur
Sana karsi bir sey hissetmiyorum dedi de bu adam severken de kacan bir adam oldugu icin ne zaman ne yapacagi belli olmiyor. Yeteince yoruldum zaten benden bu kadar. Dahasi olmaz yaniTam bir klasik erkek. .
Canı sıkılıp boşta kalınca bir tuce vardı deyip öylesine mesaj atmış.
Emin ol bu hareketlerin hepsi boş ve can sıkıntısından.
"Sana karşı birşey hissetmiyorum" dediyse ötesi yoktur.hiç ilgilenme bence arkadaş arayışta
Pinoli sana bir sorum olacak soruyum muuu :)) yardim et bana bayan basak :)Ben de başak burcuyum size yardımcı olurum merak etmeyin.Deli deliyi görünce sopasını saklarmış.
Haydi sor sor.Pinoli sana bir sorum olacak soruyum muuu :)) yardim et bana bayan basak :)
İfade cok guzel guldurdyn beni gece gece sag olHaydi sor sor.
İfade cok guzel guldurdyn beni gece gece sag olbasaklari anlamak icin ne yapmak gerekir once onu soruyum detaylica. Gerci basak erkegi farklidir ama olsun bi ongoru olur benim icin. Her hareketinden bir sey cikarir oldum sonra baska sorularim da olacak
Ahh ahh ben de onu bu anlattigin gibi sanmistim ama yanilmisim pinoliErkeğini bilemem ama kadını çok nettir. Titizliği söylememe gerek bile yok dillere destandır zaten. Anlaşılması çok kolay bir burçtur ayrıca. Kesin çizgilerimiz var. Yılışıklıktan ve fazla samimiyetten hoşlanmayız. Saygısızlığa tahammülümüz yoktur. Boş insanları da sevmeyiz.
Sonuc belli ona diyecegim yok da kalbim susmuyor"Sana karşı birşey hissetmiyorum" dediyse sonuç belli
Ahh ahh ben de onu bu anlattigin gibi sanmistim ama yanilmisim pinolikendini begenmis gibi halleri bazen yerli yersiz pat diye soyledigi kirici sozleri, ben erkegim yaparım sen yapamazsin tavirlari, inatci olmasi, her seyi en iyi ben bilirim, benim dedigim olacak yoksa olmazlari, bencilligi. Daha sayiyim mi ki :/ mesela gecen sene geldi bana açıldı seni seviyorum ama olmaz dedi. Neymis efendim bazi engeller varmis. Onlarin sorun olmayacagini ve zamanla duzelecegini soyledim soz verdim ama yok. Sonra konustuk anlastk arkadas kalalim dedik onu da beceremedi hemen sevgili moduna girdi. Yani senin anlayacagin vok dengesizdi benimde dengemi.bozdu. bir hafta icinde kac kere ayrilma konusunu acti. Neymis efendm kpss varmis kazanamazsa askre gidecekmiş fln. Ya beklerim dedigim halde kafaya takan her seyi sorun eden bir tip. Sonra eski sevgililerinden dolayı kimseye guveni kalmamis bana da ayni muameleyi yapiyordu ben de onkar.gibi olacakmisin fln. Ayyy kisaca boyle biri iste. Ne diyorsun bu konuda?
Yasayip gormeye firsat vermedi ki sag olsun.surekli sorun cikardi bogdu beni oldurdu resmen. Sonra da bak sen de onlar gibisin dedi cikti. Ozelden yazabilir miyim musadenle ozel bir sey soracagim da :)Hımmm evet cnm en önemli noktayı unutmuşum!! Başak için güven çok önemlidir!!!! Ve öyle kelimelerle de olmaz.Söz vermekle de olmaz. Yaşayıp görmesi lazım onun. Ancak o zaman güvenir. Dengesiz olması normal. Kendini beğenmesi de normal. Bam telini bulursan dünyada ondan iyisi yoktur. Tuttuğunu bırakmaz. (yani sonuna kadar gider. Arkadaş olarak bile)
Olur.Yasayip gormeye firsat vermedi ki sag olsun.surekli sorun cikardi bogdu beni oldurdu resmen. Sonra da bak sen de onlar gibisin dedi cikti. Ozelden yazabilir miyim musadenle ozel bir sey soracagim da :)
Peki bu adamlarin amaclari ne canim yani niye yokluyorlar sence? Kacmaya calisiyorum inan ki. Benim.gibi kapali kutu bi insan gitti ina asik ildu saka gibi. Ama inan ilk tanidigim zamanlar kendim gibi sandim. Agir efendi ne istedigiNi bilen yuregi buyuk sandım ama yanılmışım.
Gercekten oyle mi dersin? :) peki bunu.nasil anlarim nasil emin olurum? Sence ne yapaliyim? Akil ver bana. Ben artik pesineden.gidip yuzsuz durumuna düşmek de istemiyorum acikcasi. Hem o da beni sevse daha cok ilgi gistermez mi? Ne biliyim belli etmez mi?Hayir sevgin onun egosunu falan sisirmiyo. Seni seviyo ve senin de onu sevdigini sana guvenebilecegini gormek istiyo. Onu geri dondurecek olan sey senin sevgin herseye ragmen ondan vazgecmedigini gormek istiyo. Mantigiyla hareket eden tipler boyledir benim sevgilim de boyle mantigiyla hareket eden biri anliyorum seni. Bi de hedefleri varmis kpss askerlik gibi. O yolda seni de suruklemek istememis o yastan sonra bi seye kapilip gitme luksu yok artik emin adimlar atmak zorunda, herseye ragmen yaninda olmaya calisirsan sana asklarin en guzelini sunacaktir. Olay bu yani ben hislerimde hic yanilmadim bu gune kadar :)
İnan ben de anlamiyorum ne yapmaya calistigini. Asiri mantikci olduğu icin cozemedim hicbir zaman. Ona gore duygulardan once mantik gelir her zaman. Guven sorunu da var zaten. Bitirdi beni bu halleriBisey soyleyeyim mi bence o henuz daha agir efendi degil cunku kisiligi henuz halen oturmamis ergen gibi kizi yoklamak nedir... ona su an onu surundurecek bi kiz lazim kendi farkinsa degil ama ancak oyle birisine asik olur o sonra da pisman olur :) ancak o zaman gercekten seveni kaybetmemesi gerektiguni anlar karsilikliyken hel de..evet diyorsun baskasinin ne dusundugunu umursamaz ama belli ki henuz bir aski sinirebilecek olgunlukta degil..Celiskili davranislari da bundan bence henuz kendi seni sevip sevmedigini anlamamiz git geller yapiyor yokluyor filan sen yuz vermesen istemesen ask acini cekecek o derce ben bu cocugu oyle anladim ama gel desen de olur diyemiyor...boyle ..o yuzden bosver yipratma bosun kendini hic...
Daha fazla uzulecegimi.sanmam o konusmayi yaptıktan sonra icim biraz olsun soğudu. Gerisi ona kalMis artik. Gelirse ne ala gelmezse de kendi bilir. Yuz yuze girustugumuzde daha net belli olur bakalim hayırlısı artikBu aralar ıstedıgı gıbı bır kız bulamamıs canı sıkılıyor sanırım..anlamaya calısmayın acıkca soylemıs zaten bırsey hıssetmıyorum dıye bır sure konusacak sonra bırakacak sızınle konusmayı..cok sevıyor askından oluyor olabılırsınız ama daha fazla konusmaya devam edersenız cok cook uzuleceksınız bunu unutmayın
İŞtee zaten anlamıyorum diye diyeçözmeye çalışa çalışa bağlanmışsınİnan ben de anlamiyorum ne yapmaya calistigini. Asiri mantikci olduğu icin cozemedim hicbir zaman. Ona gore duygulardan once mantik gelir her zaman. Guven sorunu da var zaten. Bitirdi beni bu halleri
Yok ben cozmeye calistikca baglanmadim en basta asik oldum zaten salak gibi :)) bir sure boyle tek tarafli gitti sonra o acildi fln. Dedigin dogru olabilir cunku her seye olumsuz baka baka once kendini inandırıyor o konuda haklisin. Bir seyi kafaya koymuşsa oyle olacak illa. En basta olmayacak dediyse olmaz o. Oyle de oldu zaten. Ne deyim hayırlısı. Bi devirde Boyle seven ustelik karsiliksiz sevrn zor bulunuyor.kendi kaybeder.İŞtee zaten anlamıyorum diye diyeçözmeye çalışa çalışa bağlanmışsın
sevginin ederinin farkında değilsin bence sen de..
başıma geldi biliyorum bak dışarıdan görmeye başlayınca br gün ben sevmememişim ki anlamaya çalışırken aklımı kaybetmişim diyeceksin belki de aynı benimgibi..
Anlatabildim mi..
Çözmeye çalışma boşuna anlayamazsın çünkü çocuk net değil sana karşı kendi zaten bri karar vermemiş ki
bir öyle bir böyle o gün nasıl işine gelirse öyle davranıyor
seni çok seviyor değil maalesef..lafları hep yalan yok güvenemiyorum falanlar filanlar
ama sana karşı değil kendisine karşı bu yüzden inandırıcı ve bu yüzden yalan diyemiyorsun çünkü çocuk yalanlarına önce kendisini inandırmış..
inan bana öyle...