Eski sevgilim sizce amaci ne olabilir?

Canm yerinde olsam yol verirm ki zaten bi yolda yok.sen zaten ilişkini bitireli 1 yil olmuş ne geri var eskiye donuson zaten olsaydı olurdu eğer ki bi gitmiş biri bakmıssa dönememisse zaten HC senin olmamıştır.canım erkek milleti değilmi ben senin olayina benzer 5 sene önce yaşadm ve inandım ben gittim o terk etti ben gittim yine terk etti ben gittim o gelmedi ve o geldi ben terk ettm ama canım çooook yandı çok ve çoktan unuttum peki şimdi 3 yıldan beri birini seviyorm o da beni deli gbi ama biz bugün ayrıldık mevcurdm çünkü ne kadar sevsemde odun du.naPm hala çok seviyorum ama sevgi çözüm değil tatlım olmayınca olmuyo şu açım çok taze neye kendimi vuracagmi şaşırıyorm kisacasi HC bulaşma benim gbi canın yanmasn illaki yanacak çünkü seven insan bole gelmez sana sadece senin ona söylediGN sözler onu tatmin etmiş o kadar çünkü erkek milleti bunu sever senden bekler boşver gitsin..

Haklisin canim. Ama dedigin gibi severken bazi seyleri kabullenmek cok zor. Ondan sonra kimseyle olmadi. Severken baskasina bakamiyorum olmuyor. Ondan ayrilan bendim ama beni zorlayan oydu. Ben ugrastim sadece o oldugu yerde sorun cikarip trip atmakla ugrasti. Hangimiz kiz hngimiz erkek belli degildi. O atandi ben boyle kaldim iste. Ne diyelim hayırlısı olsun ikimiz icinde..

Sen wlinden geleni yapmis dürüstçe konusmussun. Hem sana karsi birsey hissetmiyorum demis, hem seni ilk arayan yazin goruswlim falan demeler kafa karistirici.
başak burcu esim. Başka burc mu bulamadin canim :-) duygusallik romantiklik bekleme zaten.

Ay sorma canim ya babam basak ve onu cok kinadim odun diye ve basima geldi :)) romantiklik beklemiyorum tutarli olsun yeter ya valla bakk :))) bu arada evet benim kafaMi da o laflari karstiriyor. Madem eski sevgikiyle konusulmazdi niye konuşuyor ve niye arkadas oluyor hic oyle biri degil normalde :/

Boşver canımı bu işler başak koç önemli değil bi yere kadar uyuz her zaman uyuz bak ayrıldım bugün bi msj bile atmiyör g.zekalı.desem ki aramadn yok ben aradım sordum sen istemedn bu mu dur bu kadar mı yani 3 sene boşa miydi onun gözünden bakarsak o da aynısını bende düşüno 3 seneyi telefonda bitirdi die beter olsn g.zekalı hayvan nefret ediyorm ama bi o kadarda seviyorm ama hak etmiyor. Uyuzzzz

Kadinlik gururuyla dugularini acmak ne alana? Ben anlattim o dinledi. Haddini asan bir hareketi olsaydi zaten oturup insan gibi koNusmazdim. Gururumu kiracak bir durum yok ortada.. siz gururu yanlış anlamissiniz. Söyledim bitti. Aglayip sızlayıp pesine dusmedim sonucta.
Ööööf ne biçim yorumlar var eğer rengini belli etmeseydin sana derlerdi ki adam müneccim mi senin şuan ne hissettiğini bilsin yok egon var bilmem ne. Konuşynca da gurursuz olursun. Bak yaptığın gurursuzluk değil ama böyle bi tip vardı eskiden ben de senin gibi sevdim. Ama sanma ki dengesizliği biticek. Hep böyle adım atıcak ama niyetim o değil diycek. Bi de sana milleti anlatıcak sözde aklımda başkası var sana o anlamda yaklaşmıyorum maksat muhabbet gibisinden. Kesin tavır koy güzel kardeşim. Engeli bas.

Boşver canımı bu işler başak koç önemli değil bi yere kadar uyuz her zaman uyuz bak ayrıldım bugün bi msj bile atmiyör g.zekalı.desem ki aramadn yok ben aradım sordum sen istemedn bu mu dur bu kadar mı yani 3 sene boşa miydi onun gözünden bakarsak o da aynısını bende düşüno 3 seneyi telefonda bitirdi die beter olsn g.zekalı hayvan nefret ediyorm ama bi o kadarda seviyorm ama hak etmiyor. Uyuzzzz
Zaten hak edenlerle hak etmeyenlerin karsilasmasi gibi ask denen sey. Cookk tuhaf cookk. Sikma canını anlar birgun degerini. Bundan onceki sevgilim yani ilk sevgilim 2 seneden sonra evlenme vaadiyle cikti karsima 2 ay once ama inan buz gibiydim. Zamanla onlar degerimizi anlarken biz de degersiz olduklarini anliyoruz iste

Ööööf ne biçim yorumlar var eğer rengini belli etmeseydin sana derlerdi ki adam müneccim mi senin şuan ne hissettiğini bilsin yok egon var bilmem ne. Konuşynca da gurursuz olursun. Bak yaptığın gurursuzluk değil ama böyle bi tip vardı eskiden ben de senin gibi sevdim. Ama sanma ki dengesizliği biticek. Hep böyle adım atıcak ama niyetim o değil diycek. Bi de sana milleti anlatıcak sözde aklımda başkası var sana o anlamda yaklaşmıyorum maksat muhabbet gibisinden. Kesin tavır koy güzel kardeşim. Engeli bas.

Ben son kez duygularimis soyledim zaten canim. Eger ki niyeti varsa gelir yoksa da bir daha konusmam ddim. O da arkadasiz diyor. Ben de acik acik dedim benden sana arkadas olmaz diye. Bir daha da aramam olur biter. Çocuk gibi engellemeye gerek yok.

Daha yazının başında başak burcu kesin bu dedim nitekim de öyleymiş.
İçsel huzurun önemliyse unutmaya bak arkadaşım.
Cidden istisnaları vardır elbet ama bu başak erkeklerinin çoğunun içsel huzurları yok, karşısındakinin de yok ediyorlar.
Benim de geçmişte aynı benzer örnekte biri vardı hayatımda üstünden seneler geçmesine rağmen hala ara ara yoklar, cevap bile vermem.
Benzer başak örnekleri arkdaşlarımın ilişkilerinde de gördüm aman dinlen dinlen kaç derim.

Daha yazının başında başak burcu kesin bu dedim nitekim de öyleymiş.
İçsel huzurun önemliyse unutmaya bak arkadaşım.
Cidden istisnaları vardır elbet ama bu başak erkeklerinin çoğunun içsel huzurları yok, karşısındakinin de yok ediyorlar.
Benim de geçmişte aynı benzer örnekte biri vardı hayatımda üstünden seneler geçmesine rağmen hala ara ara yoklar, cevap bile vermem.
Benzer başak örnekleri arkdaşlarımın ilişkilerinde de gördüm aman dinlen dinlen kaç derim.
Peki bu adamlarin amaclari ne canim yani niye yokluyorlar sence? Kacmaya calisiyorum inan ki. Benim.gibi kapali kutu bi insan gitti ina asik ildu saka gibi. Ama inan ilk tanidigim zamanlar kendim gibi sandim. Agir efendi ne istedigiNi bilen yuregi buyuk sandım ama yanılmışım.

Aynen oyle. Zaten onun yuzunden bir arpa boyu yol alamadik ya zaten. Arkadasmisiz ya yazin da bana pasta yapacakmis fln o zman acar herhalde konuyu ne biliyim ben artik yoruldum ya. Ben diyeceğimi dedim gerisi ona kalmis yazin isterse acar konuu zaten.

Pastayi yan cebine koy diyeydin.
Guven vermeyen biri dunyayi ayaklarimin altina serse ne yazar.

Canı sıkılmış meraktan yazmış, hep öyle olmaz mı? Karşı tarafı düşündüğünden değil yani. Vuracaksın böylelerini! :KK67:

X