- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
- Konu Sahibi senesittirhuzur
Canm yerinde olsam yol verirm ki zaten bi yolda yok.sen zaten ilişkini bitireli 1 yil olmuş ne geri var eskiye donuson zaten olsaydı olurdu eğer ki bi gitmiş biri bakmıssa dönememisse zaten HC senin olmamıştır.canım erkek milleti değilmi ben senin olayina benzer 5 sene önce yaşadm ve inandım ben gittim o terk etti ben gittim yine terk etti ben gittim o gelmedi ve o geldi ben terk ettm ama canım çooook yandı çok ve çoktan unuttum peki şimdi 3 yıldan beri birini seviyorm o da beni deli gbi ama biz bugün ayrıldık mevcurdm çünkü ne kadar sevsemde odun du.naPm hala çok seviyorum ama sevgi çözüm değil tatlım olmayınca olmuyo şu açım çok taze neye kendimi vuracagmi şaşırıyorm kisacasi HC bulaşma benim gbi canın yanmasn illaki yanacak çünkü seven insan bole gelmez sana sadece senin ona söylediGN sözler onu tatmin etmiş o kadar çünkü erkek milleti bunu sever senden bekler boşver gitsin..
Haklisin canim. Ama dedigin gibi severken bazi seyleri kabullenmek cok zor. Ondan sonra kimseyle olmadi. Severken baskasina bakamiyorum olmuyor. Ondan ayrilan bendim ama beni zorlayan oydu. Ben ugrastim sadece o oldugu yerde sorun cikarip trip atmakla ugrasti. Hangimiz kiz hngimiz erkek belli degildi. O atandi ben boyle kaldim iste. Ne diyelim hayırlısı olsun ikimiz icinde..