- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
-
- Konu Sahibi senesittirhuzur
Canm yerinde olsam yol verirm ki zaten bi yolda yok.sen zaten ilişkini bitireli 1 yil olmuş ne geri var eskiye donuson zaten olsaydı olurdu eğer ki bi gitmiş biri bakmıssa dönememisse zaten HC senin olmamıştır.canım erkek milleti değilmi ben senin olayina benzer 5 sene önce yaşadm ve inandım ben gittim o terk etti ben gittim yine terk etti ben gittim o gelmedi ve o geldi ben terk ettm ama canım çooook yandı çok ve çoktan unuttum peki şimdi 3 yıldan beri birini seviyorm o da beni deli gbi ama biz bugün ayrıldık mevcurdm çünkü ne kadar sevsemde odun du.naPm hala çok seviyorum ama sevgi çözüm değil tatlım olmayınca olmuyo şu açım çok taze neye kendimi vuracagmi şaşırıyorm kisacasi HC bulaşma benim gbi canın yanmasn illaki yanacak çünkü seven insan bole gelmez sana sadece senin ona söylediGN sözler onu tatmin etmiş o kadar çünkü erkek milleti bunu sever senden bekler boşver gitsin..
Sen wlinden geleni yapmis dürüstçe konusmussun. Hem sana karsi birsey hissetmiyorum demis, hem seni ilk arayan yazin goruswlim falan demeler kafa karistirici.
başak burcu esim. Başka burc mu bulamadin canimduygusallik romantiklik bekleme zaten.
Deme oylee aglarim bakBoş vakitlerinin seninle değerlendiriyor anlaşılan
Deme oylee aglarim bak
Ogretmen oldu bu sene. Ben de kpss ye hazirlaniyorum. Evet gecen sene sevgiliydik. Karsilikli baslamisti her seyNe görevinde bu çocuk.. Hiç sevgili oldunuz mu kaçırdım orayı
Cok agladim zaten. Ask cok tuhaf seymis. Dusman basinasonra ağlayacağına baştan ağla daha hayırlı olur.
Ööööf ne biçim yorumlar var eğer rengini belli etmeseydin sana derlerdi ki adam müneccim mi senin şuan ne hissettiğini bilsin yok egon var bilmem ne. Konuşynca da gurursuz olursun. Bak yaptığın gurursuzluk değil ama böyle bi tip vardı eskiden ben de senin gibi sevdim. Ama sanma ki dengesizliği biticek. Hep böyle adım atıcak ama niyetim o değil diycek. Bi de sana milleti anlatıcak sözde aklımda başkası var sana o anlamda yaklaşmıyorum maksat muhabbet gibisinden. Kesin tavır koy güzel kardeşim. Engeli bas.Kadinlik gururuyla dugularini acmak ne alana? Ben anlattim o dinledi. Haddini asan bir hareketi olsaydi zaten oturup insan gibi koNusmazdim. Gururumu kiracak bir durum yok ortada.. siz gururu yanlış anlamissiniz. Söyledim bitti. Aglayip sızlayıp pesine dusmedim sonucta.
E hangi şehirde ki?Ogretmen oldu bu sene. Ben de kpss ye hazirlaniyorum. Evet gecen sene sevgiliydik. Karsilikli baslamisti her sey
Cok agladim zaten. Ask cok tuhaf seymis. Dusman basina
Zaten hak edenlerle hak etmeyenlerin karsilasmasi gibi ask denen sey. Cookk tuhaf cookk. Sikma canını anlar birgun degerini. Bundan onceki sevgilim yani ilk sevgilim 2 seneden sonra evlenme vaadiyle cikti karsima 2 ay once ama inan buz gibiydim. Zamanla onlar degerimizi anlarken biz de degersiz olduklarini anliyoruz isteBoşver canımı bu işler başak koç önemli değil bi yere kadar uyuz her zaman uyuz bak ayrıldım bugün bi msj bile atmiyör g.zekalı.desem ki aramadn yok ben aradım sordum sen istemedn bu mu dur bu kadar mı yani 3 sene boşa miydi onun gözünden bakarsak o da aynısını bende düşüno 3 seneyi telefonda bitirdi die beter olsn g.zekalı hayvan nefret ediyorm ama bi o kadarda seviyorm ama hak etmiyor. Uyuzzzz
KarstaE hangi şehirde ki?
Ask acisi en buyugu demiyorum zaten ben de. Ama hepsinin acisi farkli iste. Demislr ya agrin neredeyse canin irdadir bu da oyle bir sy isteaşk acısından beter acılar var şükret bence ,elbet zamanla geçer önce kafanda bitir sonra kalbinde biter zaten.
Ööööf ne biçim yorumlar var eğer rengini belli etmeseydin sana derlerdi ki adam müneccim mi senin şuan ne hissettiğini bilsin yok egon var bilmem ne. Konuşynca da gurursuz olursun. Bak yaptığın gurursuzluk değil ama böyle bi tip vardı eskiden ben de senin gibi sevdim. Ama sanma ki dengesizliği biticek. Hep böyle adım atıcak ama niyetim o değil diycek. Bi de sana milleti anlatıcak sözde aklımda başkası var sana o anlamda yaklaşmıyorum maksat muhabbet gibisinden. Kesin tavır koy güzel kardeşim. Engeli bas.
Peki bu adamlarin amaclari ne canim yani niye yokluyorlar sence? Kacmaya calisiyorum inan ki. Benim.gibi kapali kutu bi insan gitti ina asik ildu saka gibi. Ama inan ilk tanidigim zamanlar kendim gibi sandim. Agir efendi ne istedigiNi bilen yuregi buyuk sandım ama yanılmışım.Daha yazının başında başak burcu kesin bu dedim nitekim de öyleymiş.
İçsel huzurun önemliyse unutmaya bak arkadaşım.
Cidden istisnaları vardır elbet ama bu başak erkeklerinin çoğunun içsel huzurları yok, karşısındakinin de yok ediyorlar.
Benim de geçmişte aynı benzer örnekte biri vardı hayatımda üstünden seneler geçmesine rağmen hala ara ara yoklar, cevap bile vermem.
Benzer başak örnekleri arkdaşlarımın ilişkilerinde de gördüm aman dinlen dinlen kaç derim.
Aynen oyle. Zaten onun yuzunden bir arpa boyu yol alamadik ya zaten. Arkadasmisiz ya yazin da bana pasta yapacakmis fln o zman acar herhalde konuyu ne biliyim ben artik yoruldum ya. Ben diyeceğimi dedim gerisi ona kalmis yazin isterse acar konuu zaten.