Eski sevgilim neden bunu yazdi?

Zamanında sen ayrıldın diye konduramadı kendine
senle sevgili olcak bir zaman sonra sen aynısını yaptığın gibi yapabilir
oyüzden çok emin kararlar ver.

Şimdi sende Demet Akalın'ın Ders Olsun adlı eseri aç duruma koy ooohhhh çatlasın 🤭

Ben konuda en çok abinin kız kardeşinin doğum günü tarihini dövme yaptırmasına şaşırdım. Düşünsene abinin sevgilisi oluyormuş- belki de vardir- neyse üstünü cikarinca kız tarihi görüyor bu ne eski sevgilinin mı diye basıyor çığlığı, abi de diyor dur kızma kız kardeşimin...Kız keşke eski sevgilinin olsaydi der içinden :KK70: sonra dur ben lavaboya gidip geleceğim der ve gidiş o gidiş.

Ben konuda en çok abinin kız kardeşinin doğum günü tarihini dövme yaptırmasına şaşırdım. Düşünsene abinin sevgilisi oluyormuş- belki de vardir- neyse üstünü cikarinca kız tarihi görüyor bu ne eski sevgilinin mı diye basıyor çığlığı, abi de diyor dur kızma kız kardeşimin...Kız keşke eski sevgilinin olsaydi der içinden :KK70: sonra dur ben lavaboya gidip geleceğim der ve gidiş o gidiş.
Kız tarihi olduğunu nasıl anlayacak 😂

Yani bence de gereksiz ve biraz krocuk bi dövme ama tarihten cinsiyet anlaşılmaz ki 😂

Muhtemelen duymak istediğiniz cevap "sizi hala unutamamış, sizi çok seviyor" vs vs. Ama gerçekler malasef ki öyle olmuyor. Sizi çok sevse değer verse zaten beraberliğiniz devam eder ve onun hataları yüzünden ayrıldım gibi bir cümle kurmak zorunda kalmazdınız. Üstünde düşünülecek kafa yoracak bir mevzu değil yok sayın yolunuza bakın.

Ben gerçekten anlamıyorum sizin gibi insanları
Hem asla dönmem istemiyorum diyorsunuz hem adamın yazdığı birşeye bu kadar takılıyorsunuz
Hadi medenice ayrıldınız engellemediniz diyelim neden düşünüyorsunuz hala
Neden yazmış biz ne bilelim
Belki unutamadı yazdı belki bir kere takılırız diye yazdı belki o belki bu
Muhattap olmak istemiyorsan rahatsızlsan engelle

Abin neden senin doğum tarihini dövme yapti ya?? Ne ilginç...
Bence yeni sevgilin sandı. Çünkü bir insan ya sevgilisinin /karısının doğum tarihini dövme yaptirir ya da evladının. Abin olacağını düşünmemiştir bile.
Kimse kendi dogumgunu dövmesini yaptirmayacagina göre 'sen misin' sorusu da formalite.
Merak edip sormuş ki dogum tarihini vücuduna isleyecek kadar ciddi bir ilişkin mi var, öğrenmek istemiş .
Eğer kanlı bıçaklı ayrılmadiysaniz böyle kırk yılda bir iletişim kurmak anormal degil. Belki de sevgilim falan deseydin kendine Sınır koyup seni stalklamaya ya da senle ilgili gelecekte tekrar buluşma hayalleri kurmaya son verecekti,o yüzden sordu.
Bence normal bir soru.
Benim de bir ex ne zaman tatil fotosu atsam "kimle gittin" yazar :)) çok salak bir soru ama özür dileyip ayrılmış olsak da (ve barismaya niyetimiz olmasa da) gerçekten çok merak ettiğini ,sorunun salak bir soru olduğunu bildiğini ama cevap verirsem mutlu olacağını söyledi. Bana da gayet insani bir istek gibi geldi, genelde cevap veriyorum. Ama soru beni rahatsız etse engeller geçerdim. Mesela bazı eski sevgililerim var, değil bana bir platformdan ulaşsın, ortak arkadaş bir şekilde yazsa hemen engellerim nolur nolmaz diye:) öylelerinden olmadığı sürece mesele yok

Eski sevgilimle uzun bir birlikteligimiz vardi cok sevmistim onu, ama onun hatalari yuzunden ayrildim. Cok geri donmek istedi ama ben Kabul etmemistim..

Herneyse, uzun zaman ardindan gecti, sosyal medyada durumum acikti, abim dogum gunumu dovme yaptirmisti onu paylastim .. Eski sevgilim yazdi; Ne bu? Senmisin? Diye.. oysa durumun ustunde: Tesekur ederim seviliyorsun diye yazdim...

neden boyle bir seyi demis oldu?
Konustugu bir baska kiz var neden sormus olabilir
Severler gel giti nıye tskıldınkı bu kadar ?Donecekmısın ?

X