Eski sevgilim intihar mesajı yazmış ve şu anda ona ulaşamıyorum :(

meyde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
272
0
Eski sevgilim gece bir intihar mesajı yazmış ve şu anda ona ulaşamıyorum :KK43: Kendine bişey yapmış mıdır sizce?Offf :KK14:

bence seni korkutmak için ve onu önemsemen için yapmıştır ve amacına ulaşmış gibi.merak ettim kaç yaşında ve çok oldumu ayrılalı

Başka bi şehirde üniversite okuyo adresini bilmiyorum,ulaşabileceğim kimse de yok

Üniversitenin adını polise verin.
Onlar araştırıp bulurlar.
Ayyy siz hala burda mısınız,ya şimdiye kadar öldüyse çocukceğiz?

intihar edebılecek bırı mı sen daha ıyı bılırsın...
bu kadar önemsıyosan cocuktan nıye ayrıldın kız haber alırsan bızede söyle:KK6:

hiç panikleme bence yapmaz sadece senı korkutmak ıcındır sacma sapan cocukca bı konusma bence...hahahah bole bı sey benımde basıma gelmıstı eskı erkek arkadasım sabah kalaktıgınde cesetımı kapında bulacaksın demıstı ayy ne korkmustummm boyle korka korka cıkmıstım evden ahhahahaha sımdıde guluyorum onun cocuksu konusmasına ve benımde tırsmama :)))

korkutmak için yapmıştır...
tabi yinede belli olmaz....
kuvvetle muhtemel yapamaz...
öyle kolaymı kendi canına kıymak...
sen peşine düş diye yapmıştır

Ortalığı ayağa kaldırdım resmen okulunu bile aradım.En son polise gitcktm.
Tek bi mesaj geldi karşılığında "aşkım" sinir krizine gircektim biz merak edelim adamı yaptığına bakın.

Bencede, seni korkutmak için, peşine düşmen için, seni meraklandırmak için yapmıştır.

Ortalığı ayağa kaldırdım resmen okulunu bile aradım.En son polise gitcktm.
Tek bi mesaj geldi karşılığında "aşkım" sinir krizine gircektim biz merak edelim adamı yaptığına bakın.

senden bunu yapmanı beklıyordu demekkı ılgılendıgını gorunce snınde onu unutmadgnı fılan dusunecek eger sevmıyorsan bundan sonra hıc arayıp sorma ne halı varsa görsun yaptıgına bak:KK1:

Herkes dikkat çekmek için yapmıştır dedi ben de ilk bi saat fln pek umursamadım ama sonra içime bi kurt düştü çok kötü oldum.
Üzüldüğümle kaldım saf gibi rezil oldum aramadığım yer kalmadı:KK5:

Herkes dikkat çekmek için yapmıştır dedi ben de ilk bi saat fln pek umursamadım ama sonra içime bi kurt düştü çok kötü oldum.

Üzülme. Bu işin şakası olmaz ki. Ya cidden kötü sonuçlansaydı? O zaman da neden harekete geçmedim diye vicdan azabı çekerdin. Endişelenmekte ve polisi aramakta haklıydın yani. Doğru olanı yaptın. Asıl onun yaptığı saflık, düşüncesizlik, büyük bir aptallık. Boşver, takılma.

öyle dusunme gercektn ıntahar etseydı napacaktın bundan sonra cıddıye alma onu

Üzülme. Bu işin şakası olmaz ki. Ya cidden kötü sonuçlansaydı? O zaman da neden harekete geçmedim diye vicdan azabı çekerdin. Endişelenmekte ve polisi aramakta haklıydın yani. Doğru olanı yaptın. Asıl onun yaptığı saflık, düşüncesizlik, büyük bir aptallık. Boşver, takılma.

Gerçekten bu düşüncesizliği nasıl yapabiliyo anlamıyorum bi insan neden bu kadar düşer :KK14:

X