- Konu Sahibi Croissantchoco
Bizde bunları yaşadık nekadar üzülme de dese insan demekle olmuyor biliyorum o an insan başka bisey düşünemiyor ama inan zaman geçtikçe insan geçmişte uzulduklerine inanamıyor yani üzülmek istersen de bence değsin buna değecek biri olsun yıllar var tamam 6 sene ama önemli olan bukadar uzun süre ve huzursuzluk değil ben 2 ayda aşık oldum sadece 2 ay çıktık rüya gibi ydi bitti 3 sene aşk acısı cektm sonra başkaları gircek hayatına hem o başkasıyla mutluyken sen neden tek başına üzülüyorsun sende mutlu ol erkek mi yok hele onun gibi dengesiz güvensiz çoook sen acele etme doğru insanı bul herşey aşk heves heyecan değil beraber konuşabileceğin konuşurken anlaşabileceğin ortak özellikleriniz olan biri çıkar karşına sana aşktan daha iyi hisler verir sevgi hissi saygı hissi en önemlisi güvenn6 yildir tanıdığım eski sevgilim surekli git gelli ilişkimiz sonucu en son 4 ay once benimle evlenmek istediğini söyledi yalvardi ama ben tam guvenemedihim icin biraz guven vermen lazim dedim. O da ben sana guven vermekle uğraşamam dedi ve ayrildik.
2 ay sonra 2 ay icinde tanıştığı yeni bir kizla ayni is yerine yeni gelen kizla evlendi.
Ya ben cok seviyordum ilk sevgilimdi ama güvenemiyordum, çünkü en fazla bikac ay sürüyordu ilişkimiz sonra bahane üretip ayriliyordu sonra surekli tekrar gelip ozur diliyordu.
Ya ben ama elimde olmadan üzülüyorum, kisa surede nasil unutur nasil yapabilir okadar yalvardi benimle evlenmek icin.
Mutluluk pozlarini gördükçe deliricek gibi oluyorum ya.
Benim gibi durum yansıyanlar oldumu.
Ben bu hikayenin kurbanimi oldum