- 26 Aralık 2020
- 18
- 2
- 27
- Konu Sahibi Croissantchoco
6 yildir tanıdığım eski sevgilim surekli git gelli ilişkimiz sonucu en son 4 ay once benimle evlenmek istediğini söyledi yalvardi ama ben tam guvenemedihim icin biraz guven vermen lazim dedim. O da ben sana guven vermekle uğraşamam dedi ve ayrildik.
2 ay sonra 2 ay icinde tanıştığı yeni bir kizla ayni is yerine yeni gelen kizla evlendi.
Ya ben cok seviyordum ilk sevgilimdi ama güvenemiyordum, çünkü en fazla bikac ay sürüyordu ilişkimiz sonra bahane üretip ayriliyordu sonra surekli tekrar gelip ozur diliyordu.
Ya ben ama elimde olmadan üzülüyorum, kisa surede nasil unutur nasil yapabilir okadar yalvardi benimle evlenmek icin.
Mutluluk pozlarini gördükçe deliricek gibi oluyorum ya.
Benim gibi durum yansıyanlar oldumu.
Ben bu hikayenin kurbanimi oldum
2 ay sonra 2 ay icinde tanıştığı yeni bir kizla ayni is yerine yeni gelen kizla evlendi.
Ya ben cok seviyordum ilk sevgilimdi ama güvenemiyordum, çünkü en fazla bikac ay sürüyordu ilişkimiz sonra bahane üretip ayriliyordu sonra surekli tekrar gelip ozur diliyordu.
Ya ben ama elimde olmadan üzülüyorum, kisa surede nasil unutur nasil yapabilir okadar yalvardi benimle evlenmek icin.
Mutluluk pozlarini gördükçe deliricek gibi oluyorum ya.
Benim gibi durum yansıyanlar oldumu.
Ben bu hikayenin kurbanimi oldum