Sen gitme sana gercekse video atsin. Ne yalan soyleyeyim bende bilmek isterim en yakinim diyorum sonucta
Kız arkadaşıma daha önce sorduğumda geçiştirdi yok mok falan dedi.Seni kıskandırmak İçin yapıyor,canını nasıl acıtacağını biliyor dedi.Ama eski sevgilimin dün anlattıkları da çok gerçekçi.Kafam çorba oldu düşünemiyorumEski sevgilin sana tezgah hazirlamis . Arkadasinla konustugunu ispat edip canini acitmaya calisyor. konusmuslardir kesin ama sen bunu direk kiz arkadasina sor .
o kadar şerefsizse al sana mesajları göstereyim derken fotoğraflarınızı çekip yeni sevgilinize göndermeyeceği ne malum
Senin hayatında biri varmış hiç mi saygın yok ona ? Noye eski sevgilinle gorusuyorsun sana bişey anlatmasın izin veriyorsun. Ben yeni sevgilin olsa çoktan defetmistim seni bunun için. Eğer şüphen varsa git açık açık sor arkadaşına. Eskiyle ortak işler yapmana gerek yok. Ona da 2.5 yıl sonra mı akıl gelmiş başına. Niye o zamanlar söylemiyor da şimdi anlatıyor. Demek ki hala senle bişeyler derdinde.
Kız arkadaşıma daha önce sorduğumda yalanlamıştı.Ama Sanırım bu konuda onun sözüne de tam olarak güvenemiyorum.Görüşmüş olabilirH
Hiç görüşme derım kız arkadaşına sor
Neden konuştuklarına dair ekran görüntüsü istemiyorsunuz? İlla buluşmanız gerekmiyor. Mesajı yanınızda atacağına kendi atsın ve ispatını yollasın. O kadar büyütülecek ne var bunda anlamadım. Ya eski sevgilinle yüz yüze görüşesin var, ya o seni çok iyi ikna etti tezgah kurdu sana, ya da sen bizi kekliyorsun:)
İnsan sms ya da whatsapp mesajlaşmasının ekran görüntüsünü almayı akıl edemez mi yahu?
Biz ayrılalı 2,5 yıl falan oldu ve o zamanlar da söylemişti biz görüştük diye.Arkadaşım sen kıskan diye yapıyor demişti ama bugün öyle şeyler anlattı Ki çok gerçekçi hepsi.Yanında mesaj atayım al gör dedi bana.Bilmiyorum aklım durdu
Sordunuz cevaplıyorum. Polemik yaratmayalım. Sizce ekran görüntüsünü almak mantıksız mı? O sizle elbette görüşmek istiyordur. Onun istediği mi önemli sizin gerçeğe bir an önce ulaşmanız mı?Biz ayrılalı yıllar oldu.Çok kötü ayrıldık hatta ve o günden Sonra da bir daha görüşmedik.Yeniden görmek istiyor olabilir yıllar sonra.Ayrıca da burda soru sorup cevap alınsa bir şey olmuyor Sanırım.Siteye yeni üyeyim ama anladığım kadarıyla olmuyor.Neden sizi keklemeye çalışayım ? Çıkarım,amacım ne olabilir ki? Ha gelen cevap başına para falan kazanıyor olsam emin olun keklerdim
kendi bir şey olamamış pislik olduğundan senin mutluluğunu kıskanmış ve sana pislik yapmak istiyor olabilir. hiç muhattap olma arkadaşına sor zaten o kendini ele verir..
Sordunuz cevaplıyorum. Polemik yaratmayalım. Sizce ekran görüntüsünü almak mantıksız mı? O sizle elbette görüşmek istiyordur. Onun istediği mi önemli sizin gerçeğe bir an önce ulaşmanız mı?
Nasıl sorayım peki ?
eski sevgilinin sana attığı mesajlar yok mu bu iddiaları içeren. onu göster arkadaşına ben sana güveniyorum ama bu adamdan bıktım. varsa bir şey söyle geçmiş geçmişte kalmıştır ne yaptıysanız umrumda değil artık ama yeter ki düşün yakamdan de zaten dediğim gibi varsa bir şey kendini ele verir. işte internette yalanı yakalama taktikleri felan var mimik ve jestlerden onları oku.. gibi gibi.
Eski sevgilinle irtibati kes.konusuyorsaniz konusun de benim ilyilendirmez de. Oyle de ama kizarkadasinin pesinin birakma ben olsam sorarim .aralrinda birseyde olsa hic takmam aslinda eski sevgilin sonucata ayriyeten kiz arkadasin nne kadar yakin arkadasinda olsa el kizi bosver benceKız arkadaşıma daha önce sorduğumda geçiştirdi yok mok falan dedi.Seni kıskandırmak İçin yapıyor,canını nasıl acıtacağını biliyor dedi.Ama eski sevgilimin dün anlattıkları da çok gerçekçi.Kafam çorba oldu düşünemiyorum
gözünle görmeden nasıl "anlattıkları çok gerçekti" diyebiliyorsunKız arkadaşıma daha önce sorduğumda geçiştirdi yok mok falan dedi.Seni kıskandırmak İçin yapıyor,canını nasıl acıtacağını biliyor dedi.Ama eski sevgilimin dün anlattıkları da çok gerçekçi.Kafam çorba oldu düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?