• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim en yakın arkadaşımın benden gizli kendisiyle görüştüğünü söyledi.

Senin hayatında biri varmış hiç mi saygın yok ona ? Noye eski sevgilinle gorusuyorsun sana bişey anlatmasın izin veriyorsun. Ben yeni sevgilin olsa çoktan defetmistim seni bunun için. Eğer şüphen varsa git açık açık sor arkadaşına. Eskiyle ortak işler yapmana gerek yok. Ona da 2.5 yıl sonra mı akıl gelmiş başına. Niye o zamanlar söylemiyor da şimdi anlatıyor. Demek ki hala senle bişeyler derdinde.

o kadar şerefsizse al sana mesajları göstereyim derken fotoğraflarınızı çekip yeni sevgilinize göndermeyeceği ne malum

Kendi kız kardeşimden daha yakın bir arkadaştan bahsediyorum.Bana bunu yapmış olma ihtimali bile düşündükçe üzüyor doğrusu.
Sen gitme sana gercekse video atsin. Ne yalan soyleyeyim bende bilmek isterim en yakinim diyorum sonucta

Eski sevgilin sana tezgah hazirlamis . Arkadasinla konustugunu ispat edip canini acitmaya calisyor. konusmuslardir kesin ama sen bunu direk kiz arkadasina sor .
Kız arkadaşıma daha önce sorduğumda geçiştirdi yok mok falan dedi.Seni kıskandırmak İçin yapıyor,canını nasıl acıtacağını biliyor dedi.Ama eski sevgilimin dün anlattıkları da çok gerçekçi.Kafam çorba oldu düşünemiyorum :(

o kadar şerefsizse al sana mesajları göstereyim derken fotoğraflarınızı çekip yeni sevgilinize göndermeyeceği ne malum

Onu yapmaz.Karaktersizdir ama benim mutluluğumu bozmak istemez.Zaten bu en yakın arkadaş mevzusunun açılmasının nedeni de bana '' ... 'yla görüşsem senin açından problem olur mu? '' mesajı oldu.Benden onunla görüşmek için izin istedi.Vaktinde görüşmüştük şunlar şunlar oldu istersen ispatlayayım yanında mesaj atıp dedi.İsterlerse evlensinler umrum olmaz ama benim hayatımdan uzak olsun ikisi de.

Senin hayatında biri varmış hiç mi saygın yok ona ? Noye eski sevgilinle gorusuyorsun sana bişey anlatmasın izin veriyorsun. Ben yeni sevgilin olsa çoktan defetmistim seni bunun için. Eğer şüphen varsa git açık açık sor arkadaşına. Eskiyle ortak işler yapmana gerek yok. Ona da 2.5 yıl sonra mı akıl gelmiş başına. Niye o zamanlar söylemiyor da şimdi anlatıyor. Demek ki hala senle bişeyler derdinde.

O zamanlar da söyledi ama arkadaşım yalanladı bana.Yeni sevgilim de eski sevgilimin bana ulaştığını biliyor.Ondan saklamıyorum.Ama aramızda bize dair bir mevzu olmadığı İçin problem olmuyor.Zaten düzenli de mesajlaşmıyorum eski sevgilimle.Dün o bana senin arkadaşınla görüşmem seni rahatsız eder mi diye mesaj attı.Ordan açıldı konu

Neden konuştuklarına dair ekran görüntüsü istemiyorsunuz? İlla buluşmanız gerekmiyor. Mesajı yanınızda atacağına kendi atsın ve ispatını yollasın. O kadar büyütülecek ne var bunda anlamadım. Ya eski sevgilinizle yüz yüze görüşesiniz var, ya o sizi çok iyi ikna etti tezgah kurdu size, ya da siz bizi kekliyorsunuz:)

İnsan sms ya da whatsapp mesajlaşmasının ekran görüntüsünü almayı akıl edemez mi yahu?

Neden konuştuklarına dair ekran görüntüsü istemiyorsunuz? İlla buluşmanız gerekmiyor. Mesajı yanınızda atacağına kendi atsın ve ispatını yollasın. O kadar büyütülecek ne var bunda anlamadım. Ya eski sevgilinle yüz yüze görüşesin var, ya o seni çok iyi ikna etti tezgah kurdu sana, ya da sen bizi kekliyorsun:)

İnsan sms ya da whatsapp mesajlaşmasının ekran görüntüsünü almayı akıl edemez mi yahu?

Biz ayrılalı yıllar oldu.Çok kötü ayrıldık hatta ve o günden Sonra da bir daha görüşmedik.Yeniden görmek istiyor olabilir yıllar sonra.Ayrıca da burda soru sorup cevap alınsa bir şey olmuyor Sanırım.Siteye yeni üyeyim ama anladığım kadarıyla olmuyor.Neden sizi keklemeye çalışayım ? Çıkarım,amacım ne olabilir ki? Ha gelen cevap başına para falan kazanıyor olsam emin olun keklerdim :D

Biz ayrılalı 2,5 yıl falan oldu ve o zamanlar da söylemişti biz görüştük diye.Arkadaşım sen kıskan diye yapıyor demişti ama bugün öyle şeyler anlattı Ki çok gerçekçi hepsi.Yanında mesaj atayım al gör dedi bana.Bilmiyorum aklım durdu

kendi bir şey olamamış pislik olduğundan senin mutluluğunu kıskanmış ve sana pislik yapmak istiyor olabilir. hiç muhattap olma arkadaşına sor zaten o kendini ele verir..

Biz ayrılalı yıllar oldu.Çok kötü ayrıldık hatta ve o günden Sonra da bir daha görüşmedik.Yeniden görmek istiyor olabilir yıllar sonra.Ayrıca da burda soru sorup cevap alınsa bir şey olmuyor Sanırım.Siteye yeni üyeyim ama anladığım kadarıyla olmuyor.Neden sizi keklemeye çalışayım ? Çıkarım,amacım ne olabilir ki? Ha gelen cevap başına para falan kazanıyor olsam emin olun keklerdim :KK70:
Sordunuz cevaplıyorum. Polemik yaratmayalım. Sizce ekran görüntüsünü almak mantıksız mı? O sizle elbette görüşmek istiyordur. Onun istediği mi önemli sizin gerçeğe bir an önce ulaşmanız mı?

Sordunuz cevaplıyorum. Polemik yaratmayalım. Sizce ekran görüntüsünü almak mantıksız mı? O sizle elbette görüşmek istiyordur. Onun istediği mi önemli sizin gerçeğe bir an önce ulaşmanız mı?

Benim gerçeğe bir an önce ulaşmam önemli.Onun da şartı görüşmek demek ki.Beni görsün,gerçeği göstersin ve kapansın bu konu istiyorum.Ben çevremi temizleyeyim,onlar da mutlu mesut takılsınlar

Nasıl sorayım peki ?

eski sevgilinin sana attığı mesajlar yok mu bu iddiaları içeren. onu göster arkadaşına ben sana güveniyorum ama bu adamdan bıktım. varsa bir şey söyle geçmiş geçmişte kalmıştır ne yaptıysanız umrumda değil artık ama yeter ki düşün yakamdan de zaten dediğim gibi varsa bir şey kendini ele verir. işte internette yalanı yakalama taktikleri felan var mimik ve jestlerden onları oku.. gibi gibi.

eski sevgilinin sana attığı mesajlar yok mu bu iddiaları içeren. onu göster arkadaşına ben sana güveniyorum ama bu adamdan bıktım. varsa bir şey söyle geçmiş geçmişte kalmıştır ne yaptıysanız umrumda değil artık ama yeter ki düşün yakamdan de zaten dediğim gibi varsa bir şey kendini ele verir. işte internette yalanı yakalama taktikleri felan var mimik ve jestlerden onları oku.. gibi gibi.

Daha önce söylediğinizi yaptım.Kız yalanladı inanma yok öyle bir şey dedi.Ben gidip bu işi kendi gözlerimle görüp bitireceğim ya.En sağlamı bu.

Kız arkadaşıma daha önce sorduğumda geçiştirdi yok mok falan dedi.Seni kıskandırmak İçin yapıyor,canını nasıl acıtacağını biliyor dedi.Ama eski sevgilimin dün anlattıkları da çok gerçekçi.Kafam çorba oldu düşünemiyorum :KK43:
Eski sevgilinle irtibati kes.konusuyorsaniz konusun de benim ilyilendirmez de. Oyle de ama kizarkadasinin pesinin birakma ben olsam sorarim .aralrinda birseyde olsa hic takmam aslinda eski sevgilin sonucata ayriyeten kiz arkadasin nne kadar yakin arkadasinda olsa el kizi bosver bence

Kız arkadaşıma daha önce sorduğumda geçiştirdi yok mok falan dedi.Seni kıskandırmak İçin yapıyor,canını nasıl acıtacağını biliyor dedi.Ama eski sevgilimin dün anlattıkları da çok gerçekçi.Kafam çorba oldu düşünemiyorum :KK43:
gözünle görmeden nasıl "anlattıkları çok gerçekti" diyebiliyorsun
sakın yüz yüze görüşme
bana da tezgah varmış gibi geliyor bu işin içinde
eğer doğru söylüyorsan bana bir şekilde ispatla buluşmamıza gerek yok de bak bakalım sonra ne yapacak

Hayatında biri varken asla eski sevgilinle görüşme. Arkadaşına sor anlarsin zaten yalan söyleyip söylemediğini.

2,5 sene önce ayrıldığınız sevgilinizle neden görüşüyorsunuz anlayamadım. Üstelik çok iyi giden bir ilişkinizde varmış. Bela mı arıyorsunuz başınıza? Madem düzgün giden bir ilişkiniz var yılunuza bakın. Eski sevgilinizi ve onun getireceği her türlü sorunu,yalanı,doğruyu,dedşkoduyu geride burakın artık.

Back