• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim en yakın arkadaşımın benden gizli kendisiyle görüştüğünü söyledi.

Ispatlasin. Ne varsa Döksün.
Ben olsam görüşürüm.
Sonra da arkadasima direkt sorarim.

6 yıllık arkadaşım böyle bir şey yaptıysa mesafeli olmakla kalmam dünyasını başına yıkarım doğrusu.Ben ne acı çektim onun gözünün önünde ama o bana acı çektirenle fingirdiyormuş.Düşüncesi bile sinirimi bozuyor
Bence o adam abartarak anlatiyor seni kiskirtip bulusmak icin sakin onun oyununa gelme.Arkadasina da zarf atabilirsin mesajinizin ekran goruntusunu atti felan diye tepsinden anlarsin.Zaten birbirlerini takip ettigini gizlemis o bile benim icin sorun.Gizlemeseydi oylesine bi takip derdim ama niye gizliyor.

Ispatlasin. Ne varsa Döksün.
Ben olsam görüşürüm.
Sonra da arkadasima direkt sorarim.
Ben de bunu istedim.Görüşelim ve yanımda mesaj at göreceğim dedim.Eğer yeşil ışık yakarsa zaten bellidir.Veya bu bana mesaj attı haberin olsun demezse bile bu işin sonu bellidir.

Daha kendi hayatını,kişiliğini oturtamamışsın,benim seviyeme ulaşmak için 99 fırın ekmek yemen lazım.

Henüz senin seviyene ulaşmak isteyecek kadar delirmedim ben :D Öyle bir seviyeye ulaşmayı da kimse istemez.Saplantılı insanlardan olmayayım kalsın tşk :D

Bence o adam abartarak anlatiyor seni kiskirtip bulusmak icin sakin onun oyununa gelme.Arkadasina da zarf atabilirsin mesajinizin ekran goruntusunu atti felan diye tepsinden anlarsin.Zaten birbirlerini takip ettigini gizlemis o bile benim icin sorun.Gizlemeseydi oylesine bi takip derdim ama niye gizliyor.
Ben de şüphelenmiştim zaten.Neden haber vermedin dediğimde de yeni takip etti daha.Unutmuşum demişti

Ergenlik zor,haklısın.
Ota çöpe konu açıyon

kusura bakma da her konunun altinda senin mesajlarin yorumlarin var, kiz hakli, isin gücün yok mu senin ya millete satasiyorsun?! hayret bisey bi insan sabah aksam kk'de ne gezer, baska bi mesgalesi olmaz, saskinim. o halde sen de "ota cöpe" yorum yapiyorsun

cocukla görüşme ispat edıcek ıse belgelerle konussun teknoloji devrındeyız biraz polisiye davran yollasın eften puften bahanede olabılır bulusmak ıcın acıkcası guvenemem ıftıra atan adam neler yapmaz ıkıncısı dogru ıse dediği cocugu engelle arkadasını da cıkar hayatından.

Eski sevgilin sana tezgah hazirlamis . Arkadasinla konustugunu ispat edip canini acitmaya calisyor. konusmuslardir kesin ama sen bunu direk kiz arkadasina sor .

H
Eski sevgilim en yakın arkadaşımın benden gizli kendisiyle görüştüğünü söyledi. Bizim ayrıldığımız dönemde benim gözüm hala yaşlıyken bile buluştuklarını söyledi.Yemeğe gitmişler,eğlenmişler birlikte vs.Hatta buluşalım ve ispatlayayım sana dedi. Sizce görüşmeli miyim? Eski sevgilim zaten karaktersizin tekidir. Onun ettiği ihanet umrumda değil ama en yakın arkadaşımın bana bunu yapıp yapmadığını merak ediyorum. Şu an hayatımda bir başkası var ve çok mutlu bir ilişkim de var ama kardeş bildiğim insanın Bunu yapmış olduğu düşüncesi beni yiyip bitiriyor. Yüzleşip doğruyu görmek istiyorum. Sizce görüşmeli miyim doğruları görmek için?
Hiç görüşme derım kız arkadaşına sor

Bunu yapan, seninle görüştüğünü de senin yeni sevgiline ispata çalışır. Yeni sevgiline anlat durumu. Yoksa elindekinden olursun.

Back