- 1 Şubat 2015
- 3.384
- 8.626
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence o adam abartarak anlatiyor seni kiskirtip bulusmak icin sakin onun oyununa gelme.Arkadasina da zarf atabilirsin mesajinizin ekran goruntusunu atti felan diye tepsinden anlarsin.Zaten birbirlerini takip ettigini gizlemis o bile benim icin sorun.Gizlemeseydi oylesine bi takip derdim ama niye gizliyor.6 yıllık arkadaşım böyle bir şey yaptıysa mesafeli olmakla kalmam dünyasını başına yıkarım doğrusu.Ben ne acı çektim onun gözünün önünde ama o bana acı çektirenle fingirdiyormuş.Düşüncesi bile sinirimi bozuyor
Ben de bunu istedim.Görüşelim ve yanımda mesaj at göreceğim dedim.Eğer yeşil ışık yakarsa zaten bellidir.Veya bu bana mesaj attı haberin olsun demezse bile bu işin sonu bellidir.Ispatlasin. Ne varsa Döksün.
Ben olsam görüşürüm.
Sonra da arkadasima direkt sorarim.
Daha kendi hayatını,kişiliğini oturtamamışsın,benim seviyeme ulaşmak için 99 fırın ekmek yemen lazım.Sizin hayatınızla ilgili konu açmadım ama neyse
Şimdide en yakın arkadaşınızdan gizli sizle mi görüşüyor ?
Daha kendi hayatını,kişiliğini oturtamamışsın,benim seviyeme ulaşmak için 99 fırın ekmek yemen lazım.
Cahil olmaktansa saplantıyı tercih ederim.Henüz senin seviyene ulaşmak isteyecek kadar delirmedim ben Öyle bir seviyeye ulaşmayı da kimse istemez.Saplantılı insanlardan olmayayım kalsın tşk
Ben de şüphelenmiştim zaten.Neden haber vermedin dediğimde de yeni takip etti daha.Unutmuşum demiştiBence o adam abartarak anlatiyor seni kiskirtip bulusmak icin sakin onun oyununa gelme.Arkadasina da zarf atabilirsin mesajinizin ekran goruntusunu atti felan diye tepsinden anlarsin.Zaten birbirlerini takip ettigini gizlemis o bile benim icin sorun.Gizlemeseydi oylesine bi takip derdim ama niye gizliyor.
Cahil olmaktansa saplantıyı tercih ederim.
Çok teşekkür ederimTamam sana saplantılı hayatında mutluluklar o zaman.Umarım bir an önce tedavi olursun
Çok teşekkür ederim
Umarım sen de çevrendeki kıymetini bilmeyen pisliklerden kurtulursun
ok cicimÖyle bir pislik görürsem kurtulurum merak etme cicim
Ergenlik zor,haklısın.
Ota çöpe konu açıyon
Hiç görüşme derım kız arkadaşına sorEski sevgilim en yakın arkadaşımın benden gizli kendisiyle görüştüğünü söyledi. Bizim ayrıldığımız dönemde benim gözüm hala yaşlıyken bile buluştuklarını söyledi.Yemeğe gitmişler,eğlenmişler birlikte vs.Hatta buluşalım ve ispatlayayım sana dedi. Sizce görüşmeli miyim? Eski sevgilim zaten karaktersizin tekidir. Onun ettiği ihanet umrumda değil ama en yakın arkadaşımın bana bunu yapıp yapmadığını merak ediyorum. Şu an hayatımda bir başkası var ve çok mutlu bir ilişkim de var ama kardeş bildiğim insanın Bunu yapmış olduğu düşüncesi beni yiyip bitiriyor. Yüzleşip doğruyu görmek istiyorum. Sizce görüşmeli miyim doğruları görmek için?