Eski sevgilim en yakın arkadaşımın benden gizli kendisiyle görüştüğünü söyledi. Bizim ayrıldığımız dönemde benim gözüm hala yaşlıyken bile buluştuklarını söyledi.Yemeğe gitmişler,eğlenmişler birlikte vs.Hatta buluşalım ve ispatlayayım sana dedi. Sizce görüşmeli miyim? Eski sevgilim zaten karaktersizin tekidir. Onun ettiği ihanet umrumda değil ama en yakın arkadaşımın bana bunu yapıp yapmadığını merak ediyorum. Şu an hayatımda bir başkası var ve çok mutlu bir ilişkim de var ama kardeş bildiğim insanın Bunu yapmış olduğu düşüncesi beni yiyip bitiriyor. Yüzleşip doğruyu görmek istiyorum. Sizce görüşmeli miyim doğruları görmek için?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eski sevgilim en yakın arkadaşımın benden gizli kendisiyle görüştüğünü söyledi.
- Konu Sahibi okaryot
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Şubat 2014
- 167
- 174
- 303
Arkadaşına güvenmiyor musun?Eski sevgilim en yakın arkadaşımın benden gizli kendisiyle görüştüğünü söyledi. Hatta buluşalım ve ispatlayayım sana dedi. Sizce görüşmeli miyim? Eski sevgilim zaten karaktersizin tekidir. Onun ettiği ihanet umrumda değil ama en yakın arkadaşımın bana bunu yapıp yapmadığını merak ediyorum. Şu an hayatımda bir başkası var ve çok mutlu bir ilişkim de var ama kardeş bildiğim insanın Bunu yapmış olduğu düşüncesi beni yiyip bitiriyor. Yüzleşip doğruyu görmek istiyorum. Sizce görüşmeli miyim doğruları görmek için?
Eski sevgilin yalan söylüyor olabilir mi?
Bu ihtimalleri düşünmelisin
- 23 Ağustos 2012
- 49.922
- 1
- 231.752
- 798
- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
- 348
Biz ayrılalı 2,5 yıl falan oldu ve o zamanlar da söylemişti biz görüştük diye.Arkadaşım sen kıskan diye yapıyor demişti ama bugün öyle şeyler anlattı Ki çok gerçekçi hepsi.Yanında mesaj atayım al gör dedi bana.Bilmiyorum aklım durduArkadaşına güvenmiyor musun?
Eski sevgilin yalan söylüyor olabilir mi?
Bu ihtimalleri düşünmelisin
- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.423
- 598
Öyle bir insana daha fazla kardeşim demek istemem.Tek derdim bu.İsterlerse evlensinler bile ama benden uzak olsunlar Eğer bu gerçekseSimdi mutlu bir iliskiniz varmis ne gerek var bu isin icine girmeye. Camura bulasmayin sizi de kirletir.
Sevgilinin hediye sıkıntısı ne çabuk bitti,ne aksiyonlu hayat vay bee
Takıntı haline getirdin beni.İstersen bir psikoloğa görün.Belki senin hayatın da normalleşir ondan sonra.Benimki her genç kızın başına gelebilecek şeylerden.Hadi seni Allah kurtarsın bacım
- 22 Mart 2017
- 47
- 27
- 3
- 2 Ağustos 2012
- 666
- 599
- 303
2,5 yıl önce sordum seni kıskandırmak İçin yapıyor dedi.Ama bugün bana anlattıkları öyle gerçek ki anlatamam.İnstagramda takipleştiklerini de benden gizlemişti kız arkadaşımSakin o karaktersiz dedigin adamin pisligini ustune bulastirma.En yakin arkaasina da acik acik sor boyle boyle dedi diye.Tepkisinden anlarsin zaten.
Ya doğruysa ?Eski sevgilim karaktersinizin tekiydi diyorsun,onun ipiyle kuyuya mı ineceksin
- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.423
- 598
Ergenlik zor,haklısın.Takıntı haline getirdin beni.İstersen bir psikoloğa görün.Belki senin hayatın da normalleşir ondan sonra.Benimki her genç kızın başına gelebilecek şeylerden.Hadi seni Allah kurtarsın bacım
Ota çöpe konu açıyon
Peki ya doğru söylüyorsa ?Hayatında birisi varsa sakın eski sevgilin ile ortak bişey yapma . Hatta onunla görüşme bile.
- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.779
- 398
Kiz arkadasin senden bi sey gizlediyse guvenme o zaman mesafeli ol.Biz ne arkadaslar gomduk ama kesinlikle o adamla ortak bi sey yapma onun cani senle oyalanmak istiyor.Sen guzel giden iliskine bak.2,5 yıl önce sordum seni kıskandırmak İçin yapıyor dedi.Ama bugün bana anlattıkları öyle gerçek ki anlatamam.İnstagramda takipleştiklerini de benden gizlemişti kız arkadaşım
Ergenlik zor,haklısın.
Ota çöpe konu açıyon
Sizin hayatınızla ilgili konu açmadım ama neyse
Kiz arkadasin senden bi sey gizlediyse guvenme o zaman mesafeli ol.Biz ne arkadaslar gomduk ama kesinlikle o adamla ortak bi sey yapma onun cani senle oyalanmak istiyor.Sen guzel giden iliskine bak.
6 yıllık arkadaşım böyle bir şey yaptıysa mesafeli olmakla kalmam dünyasını başına yıkarım doğrusu.Ben ne acı çektim onun gözünün önünde ama o bana acı çektirenle fingirdiyormuş.Düşüncesi bile sinirimi bozuyor
İhanet neden oldu ama başka insanlarla edilmiş ihanet.Kız arkadaşım biz ayrıldıktan Sonra tanıştı zaten onunla.Biz ayrıldıktan Sonra da kavga etmeye devam etmiştik yüz yüze.O günlerden birinde telefonda konuştular o şekilde tanıştılar.Sonra buluşmuşlar anlatılana göreEski sevgilinin eski sevgili olmasına en yakın arkadaşın neden olmuş olabilir