• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim en yakın arkadaşımın benden gizli kendisiyle görüştüğünü söyledi.

okaryot

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
81
13
3
Eski sevgilim en yakın arkadaşımın benden gizli kendisiyle görüştüğünü söyledi. Bizim ayrıldığımız dönemde benim gözüm hala yaşlıyken bile buluştuklarını söyledi.Yemeğe gitmişler,eğlenmişler birlikte vs.Hatta buluşalım ve ispatlayayım sana dedi. Sizce görüşmeli miyim? Eski sevgilim zaten karaktersizin tekidir. Onun ettiği ihanet umrumda değil ama en yakın arkadaşımın bana bunu yapıp yapmadığını merak ediyorum. Şu an hayatımda bir başkası var ve çok mutlu bir ilişkim de var ama kardeş bildiğim insanın Bunu yapmış olduğu düşüncesi beni yiyip bitiriyor. Yüzleşip doğruyu görmek istiyorum. Sizce görüşmeli miyim doğruları görmek için?

Eski sevgilim en yakın arkadaşımın benden gizli kendisiyle görüştüğünü söyledi. Hatta buluşalım ve ispatlayayım sana dedi. Sizce görüşmeli miyim? Eski sevgilim zaten karaktersizin tekidir. Onun ettiği ihanet umrumda değil ama en yakın arkadaşımın bana bunu yapıp yapmadığını merak ediyorum. Şu an hayatımda bir başkası var ve çok mutlu bir ilişkim de var ama kardeş bildiğim insanın Bunu yapmış olduğu düşüncesi beni yiyip bitiriyor. Yüzleşip doğruyu görmek istiyorum. Sizce görüşmeli miyim doğruları görmek için?
Arkadaşına güvenmiyor musun?
Eski sevgilin yalan söylüyor olabilir mi?
Bu ihtimalleri düşünmelisin

Arkadaşına güvenmiyor musun?
Eski sevgilin yalan söylüyor olabilir mi?
Bu ihtimalleri düşünmelisin
Biz ayrılalı 2,5 yıl falan oldu ve o zamanlar da söylemişti biz görüştük diye.Arkadaşım sen kıskan diye yapıyor demişti ama bugün öyle şeyler anlattı Ki çok gerçekçi hepsi.Yanında mesaj atayım al gör dedi bana.Bilmiyorum aklım durdu

Sakin o karaktersiz dedigin adamin pisligini ustune bulastirma.En yakin arkaasina da acik acik sor boyle boyle dedi diye.Tepkisinden anlarsin zaten.

Sevgilinin hediye sıkıntısı ne çabuk bitti,ne aksiyonlu hayat vay bee

Takıntı haline getirdin beni.İstersen bir psikoloğa görün.Belki senin hayatın da normalleşir ondan sonra.Benimki her genç kızın başına gelebilecek şeylerden.Hadi seni Allah kurtarsın bacım

Sakin o karaktersiz dedigin adamin pisligini ustune bulastirma.En yakin arkaasina da acik acik sor boyle boyle dedi diye.Tepkisinden anlarsin zaten.
2,5 yıl önce sordum seni kıskandırmak İçin yapıyor dedi.Ama bugün bana anlattıkları öyle gerçek ki anlatamam.İnstagramda takipleştiklerini de benden gizlemişti kız arkadaşım

2,5 yıl önce sordum seni kıskandırmak İçin yapıyor dedi.Ama bugün bana anlattıkları öyle gerçek ki anlatamam.İnstagramda takipleştiklerini de benden gizlemişti kız arkadaşım
Kiz arkadasin senden bi sey gizlediyse guvenme o zaman mesafeli ol.Biz ne arkadaslar gomduk ama kesinlikle o adamla ortak bi sey yapma onun cani senle oyalanmak istiyor.Sen guzel giden iliskine bak.

Eski sevgilinin eski sevgili olmasına en yakın arkadaşın neden olmuş olabilir :110:

Kiz arkadasin senden bi sey gizlediyse guvenme o zaman mesafeli ol.Biz ne arkadaslar gomduk ama kesinlikle o adamla ortak bi sey yapma onun cani senle oyalanmak istiyor.Sen guzel giden iliskine bak.

6 yıllık arkadaşım böyle bir şey yaptıysa mesafeli olmakla kalmam dünyasını başına yıkarım doğrusu.Ben ne acı çektim onun gözünün önünde ama o bana acı çektirenle fingirdiyormuş.Düşüncesi bile sinirimi bozuyor

Eski sevgilinin eski sevgili olmasına en yakın arkadaşın neden olmuş olabilir :110:
İhanet neden oldu ama başka insanlarla edilmiş ihanet.Kız arkadaşım biz ayrıldıktan Sonra tanıştı zaten onunla.Biz ayrıldıktan Sonra da kavga etmeye devam etmiştik yüz yüze.O günlerden birinde telefonda konuştular o şekilde tanıştılar.Sonra buluşmuşlar anlatılana göre

Back