whoami01

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2024
42
15
3
Böyle bir durumda siz ne yapardınız?

Kendisinin mitomani olabileceğini düşünüyorum. (yalan söyleme hastalığı). Mesela aldığı kazağın fiyatını fazla söylerdi, fişini bulunca anlardım ya da işe geç kaldıysa iş arkadaşların uyuyakaldım demek yerine arabayla geliyorduk kaza yaptı gibi hiç söylenmeyecek yanlar söylediğini yakaladım. Kilo aldığım bir dönem olmuştu (yaklaşık 10 kilo) bana hep kilonun onun sevgisini etkilemediğini söylerdi ancak bana karşı samimiyeti ve yakınlığı aşırı derecede değişmişti,hareketleri aksini ispatlıyordu.

Şu an eğitim ve iş olarak aşırı yoğun bir dönemdeyim öyle ki 10-12 saatlere kadar çıkıyor çalışmam. Duygusal zekamın (EQ) gerçekten düşük olduğuna inanıyorum çünkü duygularımı regüle edip de masanın başına full odak oturamıyorum bana 3 gün önce yazdığında beri.

Bitiş ise şöyle oldu, bir konu açıldı ve konu ileride bebeğimiz olursaya geldi. Paşam bebek bakamazmış o kadar çalışacakmış bu benim görevimmiş. Ben de çocuk yetiştirmek öyle bir mevzu değil anne-baba dayanışması şarttır benim eksik kaldığım yerleri sen tamamlarsın seninkileri ben çocuk ikisinin de ilgi ve bakımına ihtiyaç duyar dedim. Bu konu üzerinden tartışırken sürekli lafımı kesip araya girerdi, sözü tekrar almak için konuşmaya başladığımda sinirlenip laf kesme artık,konuşmayı bilmez misin sen diye söylenirdi. (Ne ironik değil mi? :)) Ve en sonunda kulaklarımı çınlatacak cinsten bana bağırdı

Ayrılğın üstünden 2 ay geçti ve beyefendi yırtık dondan fırlar gibi fırladı. Wpden mesaj atıp silmiş. O gece whatsapptan engelledim. Akşam da uçak modun aldım telefonu yatmadan. Gece 6 kere aramış ve "seni benim sevdiğim gibi kimse sevmeyecek" minvalinde mesajlar atmış.. Dayanamadım yazdım, içimdekileri döküp tamamen rahatlayıp bitirmek istedim. Paşamız çok çabalamış (şüpheli) bana mesajlar atmış ulaşmamış. Gururuna yedirememiş engellememi ama beni silememiş de kahrolmuş her gün (her gün kahrolup 2 ay hiçbir şey yapmaması ) Bu süreçte sadece benim için çabalamış Vicdanıma oynamaya çalıştığının farkındayım ama gram samimi gelmiyor. Ama yine de hiçbir şeye odaklanamıyorum ve yine bana zarar veriyor. Bu elemanla asla barışılmaz ama şu an onu düşünmemem için taktikleriniz varsa minnettar olurum.. Dün itibariyle engelledim bu sefer açmamak üzere.

Son düzenleme:
Ay ne yapacaksın iki insan tanıyıp bı çaya kahveye çıkacaksın mis gibi de unutacaksın, hiç sevmediğim manipülatif tiplerden, hep haklı, çabalayan olan, hep verici olduğunu düşünen bı b.ku da anlamayan bı tip, ne düşüneceksin yani, yoluna bakacaksın, bittiyse kafa bulandirmanin anlami yok, yeni hayatına ne kadar erken başlarsan kârdır

Beni güldürdünüz Allah’ta sizi güldürsün “Deccalin çocuğu”şöyle düşünün sevgiliyken böyle biriyse evlenince daha beter olur. Kurtulmanız iyi olmuş.Görmezden gelip kendi hayatınıza odaklının. Hemen unutulmaz bunun için kendinize zaman verin .

Yemiin ediyorum öyle yaa, sanırım bu yoğun dönemimden dolayı biraz da kafama taktım. Çünkü evin içinde yemek tuvalet dışında 10-12 saat robot gibi çalışıyorum... 2,5 aya yoğunluğum bitecek o zaman flört işlerine kendimi açıp zaman ayıracağım kesinlikle. İnsanın yoluna bakması en iyisi..

Keşke iletişim çabasına karşılık vermeseydiniz. İçinizi döktünüz belki ama yapmasaydınız iyiymiş.
Evet aslında direkt engelleseydim ve hiç konuşmasaydım daha iyi olabilirdi haklısınız.. O an mantıklı geldi cevap vermek ama o kadar da mantıklı değilmiş

Valla böyle yazmazsam depresyona girerim herhalde şakaya vurunca daha katlanilabilir oluyor hahaha. Kesinlikle haklısınız. Değiştiğini, söylüyor ama inanmııyorum bu problemlerin düzeltilebilir problemler olduğuna ben.

Sigrid bu konuyu sen mi yazdın doğru söyle yazılanların yarısını anlamamamdan öyle düşündüm
Tabirlerin maşşallahı var bacım benim gibi cahil bir insanın tavsiyesine ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum (eq) sağlık

eski sevgilimin benimle iletişime geçebilmesi için çok yaşlıyım. eski sevgilim beni ararsa muhtemelen huzurevindeki masraflarına yardım etmemi rica eder.

ya Estağfurullah olur mu öyle sey benim sizden öğrenecek cok seyim var 24 yasındayım, ilk ciddi ilişkimdi onun azizliğine uğradım

''Gelinim olmak istiyorsan mı?'' Pargalı ibrahim gibi sen kimsin be adam diye bağırasım geliyor
Soru sahibi tipler zaman zaman gelir aklını bulandırmaya çalışır kanarsan 1 ay düzelir sonra eski haline devam eder. Hiç cevap verme umursama bir süre sonra vazgeçer.

Sizden ayrılırken başkasını nasıl olsa bulurum diye yola çıkmış. Bulamayınca hop kapıya dayanmış işte. Çok anlam aramayın erkeklerin hareketlerinde.
Bu arada türkü mi söylüyormuş? Değmen benim gamlı yaslı gönlüme, ben bir Selvi boylu yardan ayrıldım türküsünü tavsiye edin.

Bacım deccalin oğlu bunun yanında melek kalır ben ne okudum öyle ya?? Başka başka insanlarla tanışmanı tavsiye edeceğim iki saniye düşünmen bile çok çok büyük hata. hobilerine ağırlık ver ya da meditasyon yap işe yarıyor gerçekten, bağ kesme ve benzeri

hahah vallahi cuk oturdu. Muhtemelen sulandığı kızlardan tekmeyi yedi, bir umut kapıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…