Şu çabana helal olsun tek tek üşenmeden. Konu sahipleri şu kadar çaba gösterse kendilerine böyle şeylerle ugrasmayacaklar.

Şu çabana helal olsun tek tek üşenmeden. Konu sahipleri şu kadar çaba gösterse kendilerine böyle şeylerle ugrasmayacaklar.
Hatasız kul olmaz. Ben de bazen hata yapıyorum ama önemli olan ders alabilmek ve aynı şeyi tekrar etmemek. Hiçbir kadının bir erkek yüzünden mutsuz olmasını istemiyorum.

1sene sonra kapıyı tırtıkladı. Çok aşıktım kendisine ve güzel ilişkiyi berbat etti. Pişman oldu. Şu an cok sağlıklı ilişkim var, ne istediğini biliyor ve mutluyuz. Asla müsade etmedim. Doğru seçimler yapabilmek için ardımıza değil önümüze bakmalıyız. O da uzaktan mutluluğumu izliyor.

Canım selamlar. Sen iletişim dili gayet kuvvetli kendini yetiştirmiş bir kadına benziyorsun. Zaten olayın kendinde gayet farkındasın. Olmayacağının… Ben şunu söylemek istiyorum aile nasıl yetiştirirse erkekler genelde evlendikten sonra direkman kafa oluyorlar bu gün bu manipüleleri yapar ama yarın iş ciddiye binip evlenince o babasının çarpık geri kafalı düşünceleri direk onun beyninde vücut bulacak. Bence kendine bu saygısızlığı yapma… Kendini sen özgüvenini en ufak yaralayan insanı hayatından çıkar ve bir daha iletişim kurma. Onun kendini açıklamasına bile izin verme sen kendini kötü hissettikten sonra karşı taraf cahil olduktan sonra inan iyi niyet bile olsa artık çekilmiyor. Yapma bunu kendine.

Kesinlikle geçmişte debelenmenin manası yok önüme bakıp gerçekten mutlu olacağım o kişiyi bulmalıyım. Maşallah size de mutluluğunuz daim olsun

Çok teşekkür ederim kendimi bildim bileli dikkat etmeye çalışırım hep.. Size gönülden katılıyorum istesek de istemesek de ebeveynlerimizin yansıması haline geliyoruz. Ki bu adam aile evinden 25 yaşında ayrılmış biri yani babasının düşünce normlarını sünger gibi çekmiş vaziyette. Başta çok modern, eşitlikçi biri olarak kendini tanıtıp sonra babasına dönüşmeye başladı. Babası da dibindeki çaydanlıktan çay koymaya erinen, sürekli hizmet bekleyen , kendi doğrusu dışında doğru kabul etmeyen biriydi. Anladım ki kişiyi ailesinden bağımsız değerlendirmek çok sağlıklı sonuçlara ulaştırmıyor bizi.

Deccalin oğlu mu bdbdhdhgsg sabah sabah gülme geldi
Allah daha çok güldürsün ve varak işlemeli her şeyden sizi uzak tutsun acces hanım. Siz bana bir ömür gülmelik malzeme verdiniz. Hakkınızdır diye düşünüyorum

Konu sahibi zamanla unutursunuz. Hiçbir iletişimde bulunmayın bundan sonra. Zamanla olacağını kendinize hatırlatıp hayatınıza odaklanın.

Çekirdeğimi alıp, pusuya yatıp, forumdaki birkaç kişinin ( ismi bende saklı ) gelip; " Benim böyle çocuğum yok." demesini bekliyorumdur.

Konuyu okumadım ama başlıkta deccalin oğlu diye tanımladığın biriyle gelecek düşünmek, zihninden atamamak kısmı bana garip geliyor hep.

Onda suç yok ki. Ona izin veren sende suç. Ne kolay değil mi hayatımıza girenleri suçlamak. Zindana kapatıp zorla sevgili yapmıyorlar. Suç senin. Kabul etmeseydin. Hayatından dehleseydin.

Hiç kafaya takılacak bi durum göremedim ben
Olaysız tertemiz bitmiş gitmiş enn güzeli de bu olmuş
Görmezden gelmeye devam bence
hiç elle tutulur bi yanını göremedim ben

"seni benim sevdiğim gibi kimse sevmeyecek"
sözüne karşılık "umarım sevmez" deseydiniz.
kimmiş neymiş bu böyle.

hiççç uzatmaya gerek yok. hayatınızı bu tip için ne erteleyin ne de rölantide tutun, değmez çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…