Eski sevgilim beni başkası için terk ettiğini söylüyor. Ne yapmalıyım?

O dönse bile artık sen dönme adam başka limanlara açılmış emin ol evlenirken bakire bulur evlenir zihniyeti kötü bu insanların cinselliği tek taraflı görüp size eşya gibi davranmış sizide sevgili davranmış uyanma diye.

Merhaba arkadaşlar. Bu forumda yeniyim. Aslında bu hesabı bu soruyu sormak için açtım diyebilirim. Yorumlarınızı bekliyorum çünkü benim kafam çok karışık. Fazla uzatmadan anlatayım. Benim eski sevgilimle 2 yıllık arkadaşlık ve yaklaşık 1 yıllık sevgililiğimiz var. 2 yıllık arkadaşlığın ardından araya onun başka şehre gitmesinden dolayı 2 yıl ayrılık girdi sonra ortak arkadaş sayesinde karşılaştık. İlk başta arkadaş gibi konuştuk. Eski günleri andık. Ardından zamanla daha romantik ve cinsel konular hakkında konuşmaya başladık. Sonra onun teklif etmesiyle sevgili olduk. Aslında arkadaşlığımız bile flört gibiydi. İlk aylar harikaydı. Bana söylediği sözleri asla unutamıyorum. Bana sarılmaları, öpmeleri falan. Hepsi aklımda. Sonra ilk seksimi onunla yaşadım. Onun benim ilkim olması çok hoşuna gitmişti. Klasik erkek içgüdüsü. Zamanla sekslerin devamı geldi. Ayrıca ilişkimiz de ilerliyordu. Biraz ilgisizdi ama fazla sorun etmezdim bunu yapısı öyleydi. Gel zaman git zaman bundan yaklaşık 1.5 ay önce ayrılmak mesajla istediğini söyledi. Önce yalvardım sonra sakince tamam dedim ama içim yanıyordu. Başka birisi mi var dedim. Hayır dedi. Yaklaşık bir hafta sonra aradım yüz yüze görüşmeliyiz dedim tamam dedi ama şehir dışında olduğunu dönünce buluşacağımızı söyledi. Tamam demesinin verdiği cesaretle birkaç gün sonra yine aradım. Sesi daha ılımlıydı. O günün akşamı yazdı yarın dönüyorum buluşalım diye. Buluştuk ama ilişki hakkında konuşmadı öylesine takıldık. Ertesi gün yine buluştuk bu sefer evine gittim hem takıldık hem de seks yaptık. Seni özlerim görüşmeye devam edelim dedim tamam dedi. Ardından bir hafta kadar geçti yine konuşmaya başladık bu sefer daha samimiydi. Çalıştığı kafe vardı oraya gittim. Bayağı bana gülümsedi, şakalar yaptı. Son zamanlarda aramız iyiydi. Aramızdaki soğukluk tamamen gitmişti. Biz böyle konuşarak 2 haftayı doldurmuştuk ki birkaç gün önce sabah bana mesaj attı buluşalım diye. Ben duşta olduğum için göremedim. Görünce dönüş yaptım. Şimdi teyzesine gideceğini dönünce buluşabileceğimizi söyledi. Teyzesine gitmeden sabah buluşmak istemiş ama göremedim. Aynı günün akşamı bana kusura bakma ama artık hayatımdan çıkmanı istiyorum dedi. Yine başka biri mi var dedim bu sefer evet dedi. Ne zaman nasıl tanıştınız diye sorular yönelttim. Boşver dedi. Neden başka birisi varsa sabah beni yanına çağırdın bana son günlerde ilgi gösterdin benimle seks yaptın dedim. Bitti artık. Başka biriyle mutlu ol dedi. Sonra hem Whatsapp'dan hem telefondan engelledi. Aradan birkaç gün geçti. Skype'dan engellememiş oradan arayıp son sözlerimi söyleyeyim dedim cevap vermeden engelledi. Genel olarak dengesiz biriydi. Benden önceki eski sevgilisini de bir takip edip bir takipten çıkardı. Gerçekten hayatında biri var mı yok mu bilmiyorum. Belki de başka bir sorunu var ve ben ondan iyice umudu keseyim diye biri var diyor. Onun gizli hesaplarından cinsel içerikli hesaplar takip ettiğini gördüm son günlerde. Sevgilisi olan insan neden buna ihtiyaç duysun? Ama sevgilisi olmasa neden benden vazgeçsin ki? Sonuçta iyi anlaşıyorduk ve iyi bir seks yaşamımız vardı. Kafam çok karışık. Sabahında buluşalım diyen kişi akşamında hayatımdan çık diyor. Bir günde ne değişmiş olabilir? Beni nasıl böyle silebildi? Bir daha onunla geri konuşabilecek miyim? Pişman olup geri dönse bile kırgınlığım geçer mi? O eski sevgilileri ile arkadaşım dediğinde medeni bir şekilde karşılamıştım şimdiyse o beni engelliyor. Yaşadığımız onca şeye rağmen. Ne yapacağım bilmiyorum. Yaşı daha genç belki pişman olur herkes gençken böyle yanlış hevesler kapılır pişman olacak düşüncesi aklımdan çıkmıyor. Arkadaşlığını sohbetlerimizi çok özledim. Çok üzgünüm.

yaşı daha genç diye pişman olacak tek kişi olarak seni görüyorum. Belli ki sen de gençsin. Sırtlan Bu.Hayatını heba etmek cinselliğe aç bi çocuk kim ne verse ona gidiyor, kimse olmazsa eskilere dönüyor onlarla görüşüp konuşup yatıp kalkıyor. Kullandırmayın kendinizi ve duygularınızı.

Seksinizle bir seyleri devam ettirmeye o kadar güvenmissiniz ki beni ve seksimi nasil birakir şoku yasiyorsunuz resmen.
Neden kabul etmesinler pardon?
memlekette bekar sevişebilen kadın sayısı az olduğu için farkım var diye düşünmüş olabilir

Evlilik öncesi birlikteliğe karşıyım ama karşılıklı rızayla yapılan bir eyleme seni kullanmış denmesinide doğru bulmuyorum.
Siz sevdiğiniz için arzulamışsınız, o sıradan bir kadınla sadece tatmin amaçlı birlikte olmuş. Siz sinyalleri yanlış anlamışsınız bence. Adam hiç aşkınızdan ölüyor modlarına girmemişki.

Adam açıkça demiş daha ne yapacaksınız ki? bırakın

Bazen elini tutmak bile seksten daha mutluluk verir

Evlilik öncesi birlikteliğe karşıyım ama karşılıklı rızayla yapılan bir eyleme seni kullanmış denmesinide doğru bulmuyorum.
Siz sevdiğiniz için arzulamışsınız, o sıradan bir kadınla sadece tatmin amaçlı birlikte olmuş. Siz sinyalleri yanlış anlamışsınız bence. Adam hiç aşkınızdan ölüyor modlarına girmemişki.
Bir aralar severdi. Son zamanlarda iyi anlaşmamız da kafamı karıştırdı. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Şok ve çaresizlik yaşıyorum. Zamana bırakacağım.

Üzüldüm senin adına. Kendini dinle bu süreçte. Ortada sana yapılan bir saygısızlık var net. Buna bir tepkin olmalı sonuçta.

Ben geri dönmek ısterse kabul etmezdim mesela.

Çok şeyler yazmak isterdim ama sakince söylemek istiyorum.Acı olacak ama maalesef kullanılmışsınız.Bu durumu kabullenemediğiniz için yapmış olduğu harekete mantıklı bir açıklama bulmaya çalışıyorsunuz.Hayatında birisi var veya yok bu neyi değiştirir ? Sonuçta sizinle özel bazı şeyler yaşadıktan sonra hiçbirşey olmamış gibi sebepsiz yere sizi hayatından çıkarmak istemiş.Yani daha ne kadar iğrenç davranabilir ki bir insan ? Bence biran önce kendinize gelin.Sizi kullanmış ve bırakmış biraz gurur diyorum sadece.

Size olan romantik ilgisizliği bir kenara, ayrılma şekline bile bakıldığında, çocuğun sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmediği, hatta size saygı duymadığı bile kesin. Seks için hayatında tutmuş sizi.
Keşke ilk ayrılık mesajından sonra hiç peşine düşmeseydiniz. Size tavsiyem, sizden ayrılmak isteyen bir erkeği seksle geri getirmeye çalışmayın. Ondan teklif gelse de kabul etmeyin. ÇÜNKÜ SİZE ASLA SAYGI GÖSTERMEYECEK.
Geri dönerse de yine sizi sevdiği için dönmez. Ola ki engeli açtı size ulaşmak için, ona olumsuz cevabı verdikten sonra ilk engeli basın. Kendinize saygınız olsun, ezilip büzülmeyin. Yaşadıklarınızdan da sadece siz sorumlu değilsiniz, o yüzden suçluluk hissetmeyin.

Aman bacim bosver dunyadaki son erkek degil ya. Bu dengesizlikleri hak etmiyorsun sen. Bununla diyelim iliskiniz surdu mutlu olacak misin? Hayir. Aksine psikolojin bombok olacak. Dunyada kac milyar insan var. Senden ise bir tane var. Sen de onu her yerden engelle stalk yapma hayatindan cikar tamamen. Simdi kendine guzel bir yemek yap kiz arkadaslarinla geyik yap, spor yap dopamin salgila, guzel bir seyler yap mutlu et kendini. Hayat kisa erkeklere uzulerek gecmez.

Back