Eski sevgilim beni başkası için terk ettiğini söylüyor. Ne yapmalıyım?

bir anda söylememiş ki daha önce de ayrılmak istemiş.

siz de tutup,

demişsiniz.. bundan sonrası seks için zaten.
Ayrıldıktan sonra topu topu bir kere seks oldu onu da ben istedim. İki insanım seks uyumu iyi olabilir bu onu sadece seks için kullandığını göstermez. Son günlerde gerçekten benimle ilgileniyordu. Şimdiyse böyle. Şaşırmakta haksız mıyım? O gün ne yaşadı, kimle ne konuştu bilmiyorum ama olan olmuş. Belki de biri bana iftira attı. Olamaz mı?

Cinsellik disinda ben bir emek goremedim bu iliskide. O kadar cok seks kelimesi var ki konuda. Hersey obun uzetine kurulmus. Baska da birsey yokmus gibu. Sakalasmayi ben arkadaslarimla da yapiyorum. Sevgi yok, emek yok, paylasim yok. Hersey seks degil. Iki arkadasin takilmasi arada da cinsellik yasanmis o kadar...
Bitti dedi ise daha daha fazla kurcalama. Bitmis bu iliski.
Kurcalamıyorum zaten. Ama ben başkası olduğuna pek inanmadım. Şimdi bir günde iyileşip başkasını bulacak halim yok. Zamana bıraktım her şeyi.

Sevgiliyken iyiydik. Sevdiğini hissediyorum. Tekrar söylüyorum aramızda sadece seks yoktu. Son günlerde de iyiydik. Bir anda hayatımdan çık deyince sudan çıkmış balığa dönmem normal değil mi?
Yahu adam aldatmış seni. Ayrılmış yine gidip cinselliğinle elde etmeye çalışmışsın o da hayır dememiş takılmış. Sonra sıkılmış. Yeni sevgili daha cazip gelmiş sana yallah demiş.

Cinsellik disinda ben bir emek goremedim bu iliskide. O kadar cok seks kelimesi var ki konuda. Hersey obun uzetine kurulmus. Baska da birsey yokmus gibu. Sakalasmayi ben arkadaslarimla da yapiyorum. Sevgi yok, emek yok, paylasim yok. Hersey seks degil. Iki arkadasin takilmasi arada da cinsellik yasanmis o kadar...
Bitti dedi ise daha daha fazla kurcalama. Bitmis bu iliski.
Bütün ilişkimi baştan sona yazmadım. Sadece bir günde nasıl böyle değişti anlamadım.

Sevgiliyken iyiydik. Sevdiğini hissediyorum. Tekrar söylüyorum aramızda sadece seks yoktu. Son günlerde de iyiydik. Bir anda hayatımdan çık deyince sudan çıkmış balığa dönmem normal değil mi?

Anladık aranız iyiydi de işte sonu seks olacağı için erkek arkadaşınız arayı iyi tutmuş diyoruz.
Erkek arkadaşınız aranız iyi olduğu için seks yapmamış, seks yapmak için arayı iyi tutmuş

Başka nasıl anlatayım bilemedim.

Kurcalamıyorum zaten. Ama ben başkası olduğuna pek inanmadım. Şimdi bir günde iyileşip başkasını bulacak halim yok. Zamana bıraktım her şeyi.
Baskasini bulmus ya da bulmamis bu saatten sonra seni ilgilendirmez ki. Biliyorum bana kuziyorsun ama adam bitirmek hstemis iste. Soyledigi bahane dogru ya da degil ama daha fazla devam etmek istememis.

O zaman
Anladık aranız iyiydi de işte sonu seks olacağı için erkek arkadaşınız arayı iyi tutmuş diyoruz.
Erkek arkadaşınız aranız iyi olduğu için seks yapmamış, seks yapmak için arayı iyi tutmuş

Başka nasıl anlatayım bilemedim.
O zaman seks yapan bütün sevgililerin tek amacı bu. Bakın beni seviyor demiyorum zaten ama bu düşünce de yanlış. Acaba sabah iyiyken akşam bir anda vazgeçtiyse sebebi ne? Altında ne yatıyor merak ettim. Bir günde tamam bitti diyemem öyle biri değilim maalesef.

Ayrıldıktan sonra topu topu bir kere seks oldu onu da ben istedim. İki insanım seks uyumu iyi olabilir bu onu sadece seks için kullandığını göstermez. Son günlerde gerçekten benimle ilgileniyordu. Şimdiyse böyle. Şaşırmakta haksız mıyım? O gün ne yaşadı, kimle ne konuştu bilmiyorum ama olan olmuş. Belki de biri bana iftira attı. Olamaz mı?

önemli değil bir iki yada hiç.
sizin verdiğiniz mesaj önemli o cümleyle. belki de sizinle o bir sevişmenin hatrına ayıp olmasın diye iki hafta konuşmaya devam etti..
belkiler çoğaltılabilir tabi ama sizin düşündüğünüz şekilde değil.
kendinizi kandırmaktan vazgeçip yolunuza bakın.

Bütün ilişkimi baştan sona yazmadım. Sadece bir günde nasıl böyle değişti anlamadım.
O bir gunde degismemistir. Sen oyle dusunuyorsun. Daha onceden de ayrilmissiniz. Cok da ayaklari saglam yere basan bir iliski degilmis. Iliskiyi seksle ayakta tutmaya calismissiniz. Seks olmadan da iliski olur oysaki. Paylasimlarla. Bu iliskiye iki tarafinda harcadigi bir emek yok.

O zaman

O zaman seks yapan bütün sevgililerin tek amacı bu. Bakın beni seviyor demiyorum zaten ama bu düşünce de yanlış. Acaba sabah iyiyken akşam bir anda vazgeçtiyse sebebi ne? Altında ne yatıyor merak ettim. Bir günde tamam bitti diyemem öyle biri değilim maalesef.
Seks yapacak daha cazip birini bulmuş o süreçte. Bu kadar düşünecek ne var?

Kendinizi kandırıyorsunuz sadece :işsiz:

önemli değil bir iki yada hiç.
sizin verdiğiniz mesaj önemli o cümleyle. belki de sizinle o bir sevişmenin hatrına ayıp olmasın diye iki hafta konuşmaya devam etti..
belkiler çoğaltılabilir tabi ama sizin düşündüğünüz şekilde değil.
kendinizi kandırmaktan vazgeçip yolunuza bakın.

O bir gunde degismemistir. Sen oyle dusunuyorsun. Daha onceden de ayrilmissiniz. Cok da ayaklari saglam yere basan bir iliski degilmis. Iliskiyi seksle ayakta tutmaya calismissiniz. Seks olmadan da iliski olur oysaki. Paylasimlarla. Bu iliskiye iki tarafinda harcadigi bir emek yok.
Zamanında emek verdiğimiz olmuştu. İlk ayrılık biraz benden kaynaklıydı son günlerde üstüne gidiyordum sıkıyordum. Yani başka biri olsa o zaman engellerdi zaten. Gerçekten bir günde değişti derken yalan söylemiyorum. Belki de kıza o gün teklif etti kızın kabul edeceğinden emin olunca bıraktı beni. Belki de ortada kız yok. Sonuç şu ki ayrıldı bitirdi. Şok oldum sadece.

Hayatinda başkası var emin ol.
Olmasa yok derdi ve ihtiyaç hissedince de seninle birseyler yasamaya devam ederdi.
Belli ki biri var.
Olan olmuş geçen geçmiş.
Geçmişi birak ve şokunu atlat hayatına bak.

Hemen seks yapmayı kabul etmez kimse bu devirde üstelik yaşı gençse. Kabul etse bile istediği gibi olmaz.
Niye ayol? İlk buluşmada sevişen bir sürü insan var. Biri ben 😂 Sevişmeye pardon seks yapmaya bu kadar büyük değerler atfetmiyor bağzı insanlar.

O zaman

Siz sevgili değilsiniz ki son seks yaptığınız zaman, adam sizden ayrılmış.
Benim düşüncem yanlış değil bu arada siz kabullenmek istemiyorsunuz
İki sevgili birbirini sevdiğinde seks yapar bunu da gerçekten aşktan sevgiden yapar, ama işte siz sevgili değilsiniz durumunuz başka
Bi taraf sevmeyip bir taraf seviyorsa seks yapıyorlarsa bunu sevmeyen tarafın canı seks istediği için yapar
Bu arada ama birlikte olduk bana karşı duygusu olmasa nasıl birlikte olurdu ki diyorsun ya erkekler bu işi yapmak için parayla tanımadığı kişilerle bile birlikte oluyor.

Hayır sevgiliydik. Sadece seks yapmıyorduk. Araya soğukluk girdi beni bırakmıştı sonra tekrar konuşmaya başladık. Şimdiyse tamamen bıraktı. Zamana bıraktım. Yapacak bir şey yok.
sizinle bunca oynayıp kullandıktan sonra hala zamana bırakıp bide dönse kabul mu edeceksiniz... pes
kim size iftira atacak yaa. Eh ne diyelim poliannacılık oynamaya devam edin o halde

Back