• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim ara ara mesaj atıyor ama çabalamıyor

alinakus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
5
1
1
24
Merhaba arkadaşlar. :) sevgilimle on beş gün önce ayrıldık. Mevzu biraz uzun ama özet olarak annesinin beni istememesi diyebiliriz. ( Annesine bir saygısızlığım ya da yanlışım olmadı) Ayrıldıktan 4 gün sonra biraz sarhoş olup sanırım beni aradı, özledim falan dedi. Ee dedim. Öyle sesini duymak istedim gibi şeyler geveledi tersledim ve kapattım. Bunu o günden sonra bir kez daha yaptı. Az önce de mesaj atmış yine amaçsız çabasız bir adım sadece. Sizce amacı ne ? Ne istiyor? Fikirlerinizi merak ediyorum🙏

Onun amacı önemli değil,sizin bu amacı öğrenmekteki amacınız ne ? :)
Siz anlam yüklerseniz barışırsınız, umursamazsanız bu iş zaten bitmiştir. Bu arada anne konusu sizi ayrılığa kadar getirmişse hiç bulaşmayın derim. Kimse değişmiyor.

Onun amacı önemli değil,sizin bu amacı öğrenmekteki amacınız ne ? :)
Siz anlam yüklerseniz barışırsınız, umursamazsanız bu iş zaten bitmiştir. Bu arada anne konusu sizi ayrılığa kadar getirmişse hiç bulaşmayın derim. Kimse değişmiyor.
Açıkçası kafam karışık.. çok eğlenceli bir ilişkimiz vardı. Ama annesinin onu bu kadar etkilemesi tabiki beni de çok olumsuz etkiledi. O yüzden ben de emin değilim.. teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar. :) sevgilimle on beş gün önce ayrıldık. Mevzu biraz uzun ama özet olarak annesinin beni istememesi diyebiliriz. ( Annesine bir saygısızlığım ya da yanlışım olmadı) Ayrıldıktan 4 gün sonra biraz sarhoş olup sanırım beni aradı, özledim falan dedi. Ee dedim. Öyle sesini duymak istedim gibi şeyler geveledi tersledim ve kapattım. Bunu o günden sonra bir kez daha yaptı. Az önce de mesaj atmış yine amaçsız çabasız bir adım sadece. Sizce amacı ne ? Ne istiyor? Fikirlerinizi merak ediyorum🙏
anam birini bulana kadar köşede dur demek istiyor.

Beni annemin bu haliyle kabul et diyor. Sizin ona olan askinizdan cok emin oldugu icin cabasiz bir cabayla onu kabul edeceginizi dusunuyor.

Ancak sizi istemeyen bir anneyle alakali da ne yapilabilir, orasi muallak.

Hoho şimdiden annesi istemedi diye ayrılmış. Aman uzak dur kimseyi bulmazsa döner dolaşır sizinle evlenir. Ama hayatınız cehennem hayatı olur. Kesinlikle uzak dur. Bu hayata bir kez geliyorsun sana değer veren biri elbet karşına çıkar. Allah kurtarmış. Önüne bak ve uzak dur.

Hoho şimdiden annesi istemedi diye ayrılmış. Aman uzak dur kimseyi bulmazsa döner dolaşır sizinle evlenir. Ama hayatınız cehennem hayatı olur. Kesinlikle uzak dur. Bu hayata bir kez geliyorsun sana değer veren biri elbet karşına çıkar. Allah kurtarmış. Önüne bak ve uzak dur.
Haklısınız.. şimdiden böyleyse

Kaç yıllık ilişki? Yaşlar kaç? Sorun annesinin sizi istememesi mi yani ?

Annesi istemedi diye ayrılıyorsa yol verin gitsin bu kişiyle tekrardan barışıp evlenirseniz pişman olursunuz

Kaç yıllık ilişki? Yaşlar kaç? Sorun annesinin sizi istememesi mi yani ?
Geçen sene şubat ayında tanıştık, mayıs gibi sevgili olduk. Ben 25 o 29. Sorun, ailesi bana göre muhafazakar. Ve bir sene daha okulum var, o yüzden bir sene sonra ciddi bir şeylere anca girebilirim. Annesi de diyor ki o okulu bitirince seni bırakıp gider sen de beklediğinle kalırsın gibi gibi şeyler

Geçen sene şubat ayında tanıştık, mayıs gibi sevgili olduk. Ben 25 o 29. Sorun, ailesi bana göre muhafazakar. Ve bir sene daha okulum var, o yüzden bir sene sonra ciddi bir şeylere anca girebilirim. Annesi de diyor ki o okulu bitirince seni bırakıp gider sen de beklediğinle kalırsın gibi gibi şeyler
Sana güveni yoksa ve annesinin sözlerinden etkilenip seni bırakmayı göze alıyorsa , demekki yeterince sevmiyordur. Yol ver gitsin okuluna bak, mezun ol. Evlenirsen yarın bir gün, annem bizi çağırıyor hadi ona gidelim der sürekli. Bir konu olsa annesine hak verir muhtemelen seni savunmaz. O yüzden bu yaşananlar senin için geleceğe dair bir prova gibi düşün. Uzak dur eski sevgiliden, barışma derim.

Annesi neden böyle diyor ki tıp mı okuyorsunuz oğlundan daha iyi bir işiniz mi olacak ? Okulu var bitirince gider cümlesinin altındaki neden ne ?

Back