Eski Sevgilim 6 yıl sonra mesaj attı

Telepati olayına inanıyorum. Bazen benimde başıma geliyor. Rüyallarınız o sizi düşündüğü için gelmiş bence maille cevap vermemen izi tavsiye ederim

İnanın attığı mail hiç öyle bir mail değildi, hatta neden bilmiyorum sanki ölümü yakınmış da helallik istiyor gibiydi
Bu erkeklerin çok bilinen bir taktiği helallik almak ölecekmiş gibi davranmak bdv de bir sürü konu var

Ayrıca kaba tabirle cevap alabileceğini düşündüğü için sizi yoklamış acındırrıp konuya girecek, direkt seni özledim dese cevap alamaz çünkü. hemen de düşmeyin ya kaç sene geçmiş Allah aşkına
evli mi peki hala?

Yok cevap vermek gibi niyetim yok. Evli evet, 6 yıl geçti

Anlamadin mi amacını? Biraz hayatına heycan katmak istiyor senle takılacak sonra yine terk edecek

Bugün mesaj atıp, benden helallik istemiş 6 yıl sonra.
Şu an evliliğinde sorunlar yaşıyor. Karısı ile arası iyi değildir. Sana sarmış. Kesinlikle dönme. 6 yıl geçmiş, odunlar ağaç olmuş.
Seni yoklamış. Dönersen tatmin olacak. Hâlâ beni unutmamış diyecek.
Seni yarı yolda bırakan,şak diye evlenen heriften ne hayr gelir. Kocaman bir hiç.
Sen sen ol sakın cevap verme. Hatta engelle.

Böyle bir erkek tanıdığından rica edeceksin, bu maili gönderen salağı arayacak "sen benim karıma ne diye bu maili yazıyorsun" diye bağırıp çağıracak, karısına da ulaşacaksın al kocanı başımdan diye. Böyle huzurlarını kaçıracaksın.

Bu tiplere böyle sakın insanca geri dönüş yapma. Sakın helal etmiyorum gibi bir şey yazma, boşta kalmış ondan sana ulaşmış.

Kızcağezim kralın dönüşünün sana attığı mesajı bana da atar mısın? Bakalım ne demiş kraaaal

Merhaba benzer mi bilmem ama şöyle bir şey yaşadım.

Babamı kaybettimde boşluk anında eski sevgilime mesaj atıp duygusal destek istemistim. Para mı istiyorsun diye beni asagilamisti ben yurtdisİna geldim hayatım.cok güzel restaurant açtım çok zenginim, para basıyorum ayrıca hayatımda biri var diyede beni yerden yere vurmuştu

O kadar agirima zoruma gitmişti ki parasıyla beni asagilayici sözler soyledigi için ona ah ettiğimi sonra onu engelledim hayatın da biri olduğu için iletişimi derhal sonlandirmistim.

O Zaman işinde batabilir paranda bitebilir senin paran için sana gelen herşey herkes seni terk edecek unutma demiştim son sözde ben asla paraya önem vermeyen biriyim ben ondan sadece sevgi ve destek istemistim o dönemde sorunlarım vardı ailemle zor durumdaydim.

2,5yıl sonra beni aradı bulup.
İşi restauranti batmış zarar etmiş hayli miktarda hayatindaki kadında terk etmiş para bitince işler bozulunca ben senin bulunduğun ülkeye gelmem sen gel diyede kestirip atmış kadın toksik biriymiş bunu kandırmış ve psikolojisinide etkileyecek biçimde manipülasyon yapıp sanki evliymis gibi çocukları varmış gibi sahte hesap açıp ordan babacim diye mesajlar atıyormuş buna epey bir sürede bu bunu yemiş bildiklerim bu şekilde ailesinide kötüledi herkes hiç dusunmeden sadece benden para istiyor ne yaşadığımı kimse bilmiyor sadece para istiyorlar dedi.

Son olarak beni aradı 1 kaç hafta düzgün konuşmak istedi sonrası 6 aydır kavga gürültü geçimsizlik bana ilk yazdığında sen bendn hiçbir şey istememiştin sevgiden .başka demişti ama.yine hiçbir değeri yokmus benim onun gözünde 6. Ayın sonunda dün sen benim için değerli değilsin dedi onca zaman düşünce hayal herşey boş...

İnanın attığı mail hiç öyle bir mail değildi, hatta neden bilmiyorum sanki ölümü yakınmış da helallik istiyor gibiydi
Aynı öyle diyecek tabi. Başka ne diyecek. Allah belamı verdi demez. Engelle yoluna bak. Bir mjsın altında fazla şey arama. Boşluğa düşmüş yokluyor seni. Üzmüş incitmiş evlenmiş zerre aklına gelmedin o zamanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…