Eski Sevgilim 6 yıl sonra mesaj attı

Duruma göre ilerleyecek yani siz cevap verirseniz. Vermez iseniz de macera arayışına bir şekilde devam edicek. Ne hali varsa görsün diyip, yok saymak en güzel cevap

Canı sıkılmış,heycan aramış şansını da sende denemiş. Numarasını sil engelle.

Rüyalara yapacak birşey yok. Benimkiler de renklidir lise hazırlık platonigini bile görürüm bazen ama orada kalmadigima eminim ..

Sevgili konu sahibi, hiç sallama. Cevap da verme. Salla gitsin....

Yani insan yeri gelir coook alakasiz birini yillar sonra ruyasinda gorur de bunlar az olur. Konu sahibi bu sene sürekli goruyorum yazmiş. Bilmiyorum psikolog degilim de normal gelmedi bana. Dusunmedigimiz tek bir kişiyi surekli de gormeyiz

Aranıyor pislik , karşılıklı iki kelam sonra uzayan muhabbetler hal hatır sorma,sonra evlilik sıkıntıları yatış sex kapanış.6 yıl sonra msj atınca kim bu yasa demeliydiniz.Herseyini silip müthiş bir başlangıç yapmalıydınız hayata, Bıraktığı yerde bulamamaliydi sizi......

Erkekler eski sevgilerini asla unutmazlar. Arada bir aklına geliyorsunuz dur bir yoklamak istemiştir. Siz cevap yazınca oda hemen devamını getirecek ardındanda hadi bir buluşalım arkadaşça vs deyip devamını getirmek isteyecektir. Sakın kanmayın, zaten evlenip gitmiş tüm hatıralara yol verin gitsin. Onu bitirmedikce karşınıza gelecek olan sanşlarıda göremezsiniz.

Ya mailde bcc koymuş. Belki eşini de eklemiştir maile. Çünkü geröekten asla aranıyor maili gibi değildi. Dmden atayım isterseniz

Ya kuzu maile "köpegim araniyorum" yazamayacak heralde. Kaldi ki ben su "seneler sonra aklima geldin, hakkini helal et" nunaralarina inanmiyorum. Senden alabilecegi birsey oldugunu düsünmese yazmazdi

Yani mailin içeriğini görmeden yorum yapmak zor ; ancak yine de her ne olursa olsun cevap dahi verilmemeli. Bu o insanı daha da düşündürür. Su akıp yolunu bulur, içiniz rahat olsun. Niye cevap vermedim diye sakın düşünmeyin

İnanın cevap vermek gibi bir niyetim yok. Uzasın da istemiyorum ama üst üste süreklilik halinde rüyamda görünce ve aşağı yukarı benzer rüyalar olunca çok çok şaşırdım

Cevap vermemelisin. Umarım beni ve cevap verme diyen diğer üyeleri dinlersin. Evliliğinde mutsuz ya ah aldım ondan mutsuzum diye günah çıkartacak ya da sana yürüyecek iki mesaj sonra, bunlar haricinde 3.bir ihtimal yok. Mutlu olsaydı aklına gelir miydin? Hayır. Lütfen olumlu ya da olumsuz cevap verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…