Eski Sevgilim 6 yıl sonra mesaj attı

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.410
1.783
Selam,

Şu an çok tuhaf hissediyorum. Eski sevgilim tam 6 yıl sonra mail attı. 6 yıl önce yine burada konular açmıştım. Evlilik teklifi alıp, 1 ay sonra terk edilmiştim. Üstüne o 4 ay içinde hayatına birini alıp şak diye evlenmişti. Atlatmam hiç kolay olmamıştı. Son bir defa daha görüşemediğimiz için içimde hep son bir kez görmek ukte kalmıştı. Aramızdaki tüm iletişim her şey bıçak gibi kesilmişti ve ayrılınca ikimizde hiçbir şey yazmadık birbirimize. Bu sene onu sürekli rüyamda görüyorum, sürekli. Daha 2 gün önce rüyamda gördüm. Mesaj atıyordu, hatta sabah gerçek miydi diye telefonumu kontrol ettim. Bugün mesaj atıp, benden helallik istemiş 6 yıl sonra. Dönmedim mesaja, helal etmediğim için. Bu dünyadan göçüp gitmeden inşallah hakkını helal edersin yazmış. Amacı ne? 6 yıl sonra?

Onun amacini bosverin de 6 yilda hoc yol gitmemişsiniz. Simdi bana kizmayin ama belki bi uyaniş farkindalik olur size diye yaziyorum. 6 sene onceki birini hala dusunmeniz, ruyada görmeniz attigi bir mesajin sizi bu kadar dusundurmesi filan.
Yani adamin biraktigi yerdesiniz duygusal olarak, koskoca 6 yıl...

Selam,

Şu an çok tuhaf hissediyorum. Eski sevgilim tam 6 yıl sonra mail attı. 6 yıl önce yine burada konular açmıştım. Evlilik teklifi alıp, 1 ay sonra terk edilmiştim. Üstüne o 4 ay içinde hayatına birini alıp şak diye evlenmişti. Atlatmam hiç kolay olmamıştı. Son bir defa daha görüşemediğimiz için içimde hep son bir kez görmek ukte kalmıştı. Aramızdaki tüm iletişim her şey bıçak gibi kesilmişti ve ayrılınca ikimizde hiçbir şey yazmadık birbirimize. Bu sene onu sürekli rüyamda görüyorum, sürekli. Daha 2 gün önce rüyamda gördüm. Mesaj atıyordu, hatta sabah gerçek miydi diye telefonumu kontrol ettim. Bugün mesaj atıp, benden helallik istemiş 6 yıl sonra. Dönmedim mesaja, helal etmediğim için. Bu dünyadan göçüp gitmeden inşallah hakkını helal edersin yazmış. Amacı ne? 6 yıl sonra?
Kimsenin ahı kimsede kalmıyor. Eminim bir şey yaşamıştır ya da yaşıyordur. Ah aldığı için helallik istemistir.

Tüm exleri yoklamıştır hangisi dönerse karısını onla aldatacak.

Sen de atlatamamışsın ki konu açmışsın. Önemsemez ıyyy ben buna zamanında nasıl baktım iyiki olmamış derdin.

Çok kötü bi süreçti, maili görünce çok tuhaf hissettim ondan konu açtım

belli evlilikten sıkılmış heyecan ariyor. en yedekte de sen varsın yazmış iste
"haram zıkkım olsun, yazma bana öte alemde görüşürüz" de bence 😅

dasdadsdsds ağzıma etmedipi kalmıştı artık öncekilere nasıl yaptıysa yemedi demek ki ahdnjdnd

dasdadsdsds ağzıma etmedipi kalmıştı artık öncekilere nasıl yaptıysa yemedi demek ki ahdnjdnd
e ağzına etmediği kalan adamin evlilik teklifini niye kabul ettin?
su kadinlarin kendine ettiği kötülüğü kirk köy bir araya gelse edemez.
bence en hayirlisi olmus terkedilmen. simdi kocasinin gizli gizli exlerine mesajla iş attigi kadin sen olabilirdin

e ağzına etmediği kalan adamin evlilik teklifini niye kabul ettin?
su kadinlarin kendine ettiği kötülüğü kirk köy bir araya gelse edemez.
bence en hayirlisi olmus terkedilmen. simdi kocasinin gizli gizli exlerine mesajla iş attigi kadin sen olabilirdin
Ya mailde bcc koymuş. Belki eşini de eklemiştir maile. Çünkü geröekten asla aranıyor maili gibi değildi. Dmden atayım isterseniz :KK70:

Onun amacini bosverin de 6 yilda hoc yol gitmemişsiniz. Simdi bana kizmayin ama belki bi uyaniş farkindalik olur size diye yaziyorum. 6 sene onceki birini hala dusunmeniz, ruyada görmeniz attigi bir mesajin sizi bu kadar dusundurmesi filan.
Yani adamin biraktigi yerdesiniz duygusal olarak, koskoca 6 yıl...
Rüyalara yapacak birşey yok. Benimkiler de renklidir 🤣 lise hazırlık platonigini bile görürüm bazen 🤣 ama orada kalmadigima eminim ..

Sevgili konu sahibi, hiç sallama. Cevap da verme. Salla gitsin....

İnanın attığı mail hiç öyle bir mail değildi, hatta neden bilmiyorum sanki ölümü yakınmış da helallik istiyor gibiydi

Hic de öyle degildir kendini kandirma..muhtemelen evliliginde mutlu degil ve ilgi ariyor. Ilk aklina gelen sensin. Uzak dur cevap da yazma. Hak etmiyor cünkü

X