Evet gerçekten taşıyamıyorum bu yükü. Hayatı yarım yaşıyorum sanki hep aklımın bi köşesinde bunlar. Ama kafaya taksalar bunca sene ulaşmazlar mıydı?Kusura bakmayın çok iyi haberler veremeyeceğim. Resimlerinizin saklanmış olma ihtimali var. Eğer çok kafaya takmışlarsa size ulaşma ihtimalleri de var. İnternete düşseydi de büyük ihtimalle haberiniz olmazdı. Ama tüm bu seçeneklerin tam tersi de mümkün. Belki de çoktan sildiler. Ama ortaya çıkması halinde polise başvurabilirsiniz. Bunun duygusal yüküyle yaşamak zor oluyordur eminim.
Zamanı geri alamayız. Buna odaklanmak yerine haklarınızı bilin ve kurtulun bu yükten.Evet gerçekten taşıyamıyorum bu yükü. Hayatı yarım yaşıyorum sanki hep aklımın bi köşesinde bunlar. Ama kafaya taksalar bunca sene ulaşmazlar mıydı?
Umarım öyle olur teşekkür ederimBisey olmaz.üzülme.zaman asimina ugramis.
boşuna paranoya yapıyosun 6-7 senelik çocuk fotoğrafıyla napsınlar?suç+suç+suç zaten böyle bişey.öyle bir şey için ulaşırlarsa polise verirsin hayatı kayar sübyancılıktan.Ben bu soruyu daha önce de sormuştum fakat sonra silmiştim.
şu an 23 yaşındayım birden fazla eski sevgilimde açık, üstsüz fotoğraflarım var. Bazılarında yüzüm de görünüyor. Bu bahsettiğim fotoğraflar 6-7 yıl önce gönderildi yani 15-16-17 yaşlarındaydım.
Daha önce bir tanesi bu fotoğrafları yeni sevgilime göstermekle tehdit etti ben de göster dedim ama göstermedi yani belki de silmiştir diyorum.
Yıllardır bu korkuyla yaşıyorum ve dayanamıyorum artık. Sosyal medya kullanamıyorum kullansam da her yerden o kişileri engelliyorum bana ulaşamasınlar diye. Belki ismimi bile hatırlamazlar o zaman lisedeydik şimdi üniversiteden mezun olduğum 2 sene oldu.
Bugüne kadar hiç biri tehdit etmedi bu anlattıklarım dışında, çoğu da sildim dedi.
İşin kötü tarafı fotoğrafları hatırlamıyorum bile yani belki boşuna evham yapıyorum belki yüzümün gözüktüğü yok ben öyle hatırlıyorum.
Ama artık hayattan keyif alamıyorum yeni biriyle tanışmaktan korkuyorum bu fotoğraflar ortaya çıkar yayılır diye. Artık normal bir hayat sürmek istiyorum korkmadan paranoyaklaşmadan. Lütfen yardım edin sizce bunca zaman fotoğraflar saklanabilir mi? Ya da bana ulaşırlar mı? İnternete düşmüş olsa haberim olur muydu?
Kim niye saklasınki bence boş yere düşünme zaten yıllar olmuşBen bu soruyu daha önce de sormuştum fakat sonra silmiştim.
şu an 23 yaşındayım birden fazla eski sevgilimde açık, üstsüz fotoğraflarım var. Bazılarında yüzüm de görünüyor. Bu bahsettiğim fotoğraflar 6-7 yıl önce gönderildi yani 15-16-17 yaşlarındaydım.
Daha önce bir tanesi bu fotoğrafları yeni sevgilime göstermekle tehdit etti ben de göster dedim ama göstermedi yani belki de silmiştir diyorum.
Yıllardır bu korkuyla yaşıyorum ve dayanamıyorum artık. Sosyal medya kullanamıyorum kullansam da her yerden o kişileri engelliyorum bana ulaşamasınlar diye. Belki ismimi bile hatırlamazlar o zaman lisedeydik şimdi üniversiteden mezun olduğum 2 sene oldu.
Bugüne kadar hiç biri tehdit etmedi bu anlattıklarım dışında, çoğu da sildim dedi.
İşin kötü tarafı fotoğrafları hatırlamıyorum bile yani belki boşuna evham yapıyorum belki yüzümün gözüktüğü yok ben öyle hatırlıyorum.
Ama artık hayattan keyif alamıyorum yeni biriyle tanışmaktan korkuyorum bu fotoğraflar ortaya çıkar yayılır diye. Artık normal bir hayat sürmek istiyorum korkmadan paranoyaklaşmadan. Lütfen yardım edin sizce bunca zaman fotoğraflar saklanabilir mi? Ya da bana ulaşırlar mı? İnternete düşmüş olsa haberim olur muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?