• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgililerimde fotoğraflarım var

Amaan hiç bişey olmaz 6 7 yıl önceki resimler 800 kere silinmiştir 😀 ama beyinden silinmiş midir bilmem? Yok ya silinmiştir senden sonra daha çook meme görmüşlerdir ☺️
Ay aklıma lisedeyken çocukluk aşkım benden memelerimi çekmemi istemişti gittim internetten meme bulup göndermiştim O geldi şimdi mamış resmi bile gönderdim internetten bulup bulup saf oda cahildi yemişti tabi 😀😀 Binlerce meme varken seninkini birilerine göstermek için delirmezler heralde unut gitsin 😘

6-7 sene demişsin kuzu Ünlü insanların yayılan üstsüz fotoları vb bile zamanla unutuluyor Emin ol seninkiler de araya kaynayıp gitmiştir koleksiyon takıntısı vb yoksa kişilerin Onun dışında zaten meme popo falan herkeste var İnsansın yollamış olabilirsin ama ya önüme çıkarsa diye hayatı kendine zehir etme Önüne çıkarsa da o fotoğraflarda reşit olmadığın için karşıdaki başına bela alır zaten
Bu kaygıları yaşayan tek kişi olduğunu da sanmıyorum açıkçası daha önce de duydum bu tür endişeler
Hayatta her türlü hatayı yapabiliriz Hatalarımızla kendimizle barışıp yolumuza devam etmezsek çok yoruluruz

Kaçsene geçmiş aradan kaçıncı telefonlarını değiştirmişlerdir. Hayatlarından kimler kimler geçmiştir. Bence hiç evham yapma çünkü, takıntılı psikopat tipler olsaydı zaten çoktan senle iletişim kurarlardı. Kendine hayatı zindan etme bence

Man yak bir tip olsaydı sana ulaşırdı ama internette gezze bile haberin olmaz orası ayrı bence rahatla ya az buz mu 7 sene gecmis hem yaymak suc hem resit degilmissin kafaya takmaya degmez bir daha böyle bir hata yapmazsın tevbe edersin olur biter

Bazı Erkekler o kadar pis ki anlatmakla olmaz yaşamak lazım. Beni aldatan eşim kendine çıplak resim yollayan kadınların resimlerini yıllarca telefonda tablette vs saklamış. Hatta yetmemiş aynı tablet ve telefonu 2-3 arkadaş kullanmışlar. Herkes o resimleri görmüş. Bir yere resim yollarken iki kere düşünmek lazım. İçinde evli, dinine düşkün görünen ne kadınların resimleri vardı yakaladığım telefonda. Sizi üzmek adına yazmıyorum ama erkekler çoğu zaman arşiv yapıyor ve yollanan kişi ile kalmıyor o resimler. Cidden bazen yayılıyor.

Evet gerçekten taşıyamıyorum bu yükü. Hayatı yarım yaşıyorum sanki hep aklımın bi köşesinde bunlar. Ama kafaya taksalar bunca sene ulaşmazlar mıydı?
Kaç kişiye neden gönderdin kızım nu fotoları? Olmamalı hiçbir şekilde de hadi birine atsan anlayacağım da kaç kişiye ne diye attın be yavrum?

Ben bu soruyu daha önce de sormuştum fakat sonra silmiştim.
şu an 23 yaşındayım birden fazla eski sevgilimde açık, üstsüz fotoğraflarım var. Bazılarında yüzüm de görünüyor. Bu bahsettiğim fotoğraflar 6-7 yıl önce gönderildi yani 15-16-17 yaşlarındaydım.
Daha önce bir tanesi bu fotoğrafları yeni sevgilime göstermekle tehdit etti ben de göster dedim ama göstermedi yani belki de silmiştir diyorum.
Yıllardır bu korkuyla yaşıyorum ve dayanamıyorum artık. Sosyal medya kullanamıyorum kullansam da her yerden o kişileri engelliyorum bana ulaşamasınlar diye. Belki ismimi bile hatırlamazlar o zaman lisedeydik şimdi üniversiteden mezun olduğum 2 sene oldu.
Bugüne kadar hiç biri tehdit etmedi bu anlattıklarım dışında, çoğu da sildim dedi.
İşin kötü tarafı fotoğrafları hatırlamıyorum bile yani belki boşuna evham yapıyorum belki yüzümün gözüktüğü yok ben öyle hatırlıyorum.
Ama artık hayattan keyif alamıyorum yeni biriyle tanışmaktan korkuyorum bu fotoğraflar ortaya çıkar yayılır diye. Artık normal bir hayat sürmek istiyorum korkmadan paranoyaklaşmadan. Lütfen yardım edin sizce bunca zaman fotoğraflar saklanabilir mi? Ya da bana ulaşırlar mı? İnternete düşmüş olsa haberim olur muydu?
Kafaya takmış olsalar o zaman takarlardı. Onlar içinde hayat devam ediyor bence bu zamana kadar ses çıkmadıysa silmişlerdir. Sende bu kadar kafaya takma bence. Artık internet ortamında neler neler var senin üstsüz foton o kadar dikkat çekmeyecektir yani atmamışlardır. Atacak insan bunu göstere göstere yapar ne bileyim intikam için filan yapar diye düşünüyorum. Bu zamana kadar bişey olurdu olsaydı. Takılma bu kadar. Biriyle tanışamayacak kadar takman çok fazla bence

Unutulup gitmişsin dir. Bir daha aynı hatalara düşmeme dileği ile..

Tehdit edecek olan şimdiye 50 kere etmişti. Ki bu zaten suç olur. Üzülmeyin. Stres yapmayın. Önünüze bakın.

şu an 23 yaşındayım birden fazla eski sevgilimde açık, üstsüz fotoğraflarım var. Bazılarında yüzüm de görünüyor. Bu bahsettiğim fotoğraflar 6-7 yıl önce gönderildi yani 15-16-17 yaşlarındaydım.
Daha önce bir tanesi bu fotoğrafları yeni sevgilime göstermekle tehdit etti ben de göster dedim ama göstermedi yani belki de silmiştir diyorum.
Yıllardır bu korkuyla yaşıyorum ve dayanamıyorum artık. Sosyal medya kullanamıyorum kullansam da her yerden o kişileri engelliyorum bana ulaşamasınlar diye. Belki ismimi bile hatırlamazlar o zaman lisedeydik şimdi üniversiteden mezun olduğum 2 sene oldu.
Bugüne kadar hiç biri tehdit etmedi bu anlattıklarım dışında, çoğu da sildim dedi.
İşin kötü tarafı fotoğrafları hatırlamıyorum bile yani belki boşuna evham yapıyorum belki yüzümün gözüktüğü yok ben öyle hatırlıyorum.
Ama artık hayattan keyif alamıyorum yeni biriyle tanışmaktan korkuyorum bu fotoğraflar ortaya çıkar yayılır diye. Artık normal bir hayat sürmek istiyorum korkmadan paranoyaklaşmadan. Lütfen yardım edin sizce bunca zaman fotoğraflar saklanabilir mi? Ya da bana ulaşırlar mı? İnternete düşmüş olsa haberim olur muydu?
Bol bol arkadaşlarına gösterip eğlenmişlerdir de artık yıllar geçmiş. Zaten çok küçük yaşta atmışsınız. Çocukluk hatası deyip geçebilirsiniz bence. Ben olsam tanışacağım yeni kişinin değil ailemin görmesinden korkardım ama artık yetişkin olmuşsunuz, korkmayın. Tehdit eden olursa yasal haklarınızı kullanın.

Pişman olacağınız şeyleri yapmayın yaptığınız şeylerden pişmanlık duymayın.
Tek söyleyebileceğim bu.

Merhaba,
Egr dediginiz gibi o fotograflarda 18 yasindan kucukseniz pedofili sucundan baslari belaya girer. Bir cocugun uygunsuz fotografini tutmak ve yaymanin cezasini vardir.

Üzülmeyin. Düştüyse de şu an internette milyonlarca fotoğraf var kim sizi tanıyacak milyon tane hesap milyon tane görüntü hergün. Zor ve stresli bir durum olabilir ama şu an hatanızdan pişman olmak daha önemli. Geride bırakın ve unutmaya çalışın. Artık siber suçlar çok sıkı. Yapan kişi bedelini öder.

Sendekilerden herkezde vat diye düşün içini rahatlat bak instaya 😊 yeni sütyenim hikayemdeciler dolu . Sanmamki saklayacak kadar piskopat olsunlar . Ayrıca hadi biri sakladı sakladığı telefon bozuldu belki hepsi silindi

Ben de bir şey çıkacağını düşünmüyorum.
Ayrıca o kişilerin de bambaşka hayatları olmuştur sonuçta. Niye adam geçmişi yüzünden sapık diye yaftalansın? Silmişlerdir bence.

Korkma birşey olmaz
Hiçkimse 15-16-17 yaşlardaki bir çocuğun çıplak görüntülerini saklayacak cesareti göstermez
Herkes korkar bu konuda biraz

Ayrıca o zaman reşit değilmişsiniz. Biri sizi tehdit edecek olursa reşit olmayan birinin fotolarını saklanaktan ve şantaj ve tehditten şikayet edeceğinizi söylersiniz. Yemez o kadarı

Çok uzun zaman geçmiş meme şekliniz bile değişmiştir. Ben değildim deyip geçin gitsin. İsteyen zaten montajla da atar. Ne bileyim oldu da sizsiniz gidin şikayet edin. İş hayatını bitirirsiniz karşı tarafın. Kolay değil öyle şantaj yapmak bedeli çok ağır olur. Siz değil onlar korkmalı. Cahillik etmişsiniz hepimiz neler yapıyoruz. Hatalar bizim için var. Kendinizi toparlayın artık.

Umarım saklamamışlardır ve karşınıza çıkmaz zaman gösterecek ne olacağını umarım karşınıza çıkmaz bir kişiye gönderdiniz hata kabul edilir ama birden fazla kişiye neden diye sorasım var.

Back