Bukadar hasta ruhlu insanlar var mi gercekten seneler gecmis amacini anliyamadim bide cok mutlu olmani isterim yazmisBoşluktadır ondan yazıyordur sizde cvp veriyorsanız ne de olsa beni hala unutamadı diye mutlu oluyordur . size ulaşmasına müsade etmeyin kendinize yazık etmeyin hayatınız da biri olsa çok rahatsız olur erkek arkadaşınız eskinizin yazmasına
yani sana şunu demek istemiş sana can sıkıntısından yazıyorum falan senin onun egosunu tatmin etmeni bekliyor pislik insanBukadar hasta ruhlu insanlar var mi gercekten seneler gecmis amacini anliyamadim bide cok mutlu olmani isterim yazmis
Bence de beni merak ettigi falan hikaye..yani sana şunu demek istemiş sana can sıkıntısından yazıyorum falan senin onun egosunu tatmin etmeni bekliyor pislik insan
Bakti tabi benim gibi bi enayi yok kurkcu dukkanina geri geldi..Senin sessizliğin ona en büyük ceza olacaktır. Hiç görme okuma yazma . Kendi çalıp kendı oynasın.
Nasil bi tepki sizce yani ne dememi istiyor?Zamanında sizi terk etmiş ya. Bir acı bıraktı siz de. Kendince egosunu tatmin ediyor. Sizden bir tepki bekliyor. Engelleyin. Hiç cevap da vermeyin.
Ne gibi bi tepki sizce?Zamanında sizi terk etmiş ya. Bir acı bıraktı siz de. Kendince egosunu tatmin ediyor. Sizden bir tepki bekliyor. Engelleyin. Hiç cevap da vermeyin.
Oyle dusunse nolucak ki egosu tatmin olucak nasil bi bencilliktir bu.. Hep mutlu olmami istiyomus kendileri..Tahminim sizin hâlâ ona aşık olduğunuzu düşünüyor
Berkecanla cok mutluyum,yazsaniz bence bir daha karsiniza cikmaz. Gereksiz hareketler yaptigi. Ustunde durmayin.Bukadar hasta ruhlu insanlar var mi gercekten seneler gecmis amacini anliyamadim bide cok mutlu olmani isterim yazmis
Hislerim yok ama bana yazicagini hic dusunmezdim cunku tekmeyi yiyen bendim terkedilen bendim aci ceken bendim simdi yazmasi cok sasirtti..Bu süreçte başka kişileri aldınız mı hayatınıza, o kişiye karşı şuan hisleriniz var mı
Oda tuhafmis cidden.. Yok benim ki senede bi kere yazar kendini unutturmak istemiyo herhalde Ruh hastasiaynı durumu yaşamış biri olarak cevap vereğim .yaptığında bir mana arama.yapacak,oyalanacak bir şey bulamadığından bile aramış olabilir.evde oturuyordur.tvde izleyecek bir şey bulamamıştır .can sıkıntısına aramıştır.seninki 7 sene geçtiğinde aramış.benimki daha uzun sürede aradı.çünkü hasta ruhlu.aynen egoist.senin duygularını hiçe sayan biri.ilişkilerim falan yolunda gitmiyora inanma.benimki evlenmiş.hala bana kimse beni senin gibi beni sevmedi diye biliyor.bu arada evlendiğini sonradan öğrendim.söyleme gereği duymadı nedense.kesin tartışmışlardır.ya da garibim çocukla falan ilgileniyordurbu beyimizinde canı sıkılıyordur.olay budur yani.büyük ihtimal benden küçüksündür.sana bir abla tavsiyesi sakın takmam kafana.direkt engelle.çok yüz bulmuş.