Eski sevgiliden yillar sonra gelen mesaj

Laila667

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2019
40
11
33
Merhaba kizlar,
Benim bi derdim var 7 sene once o zamanlar cok sevdigim kisi bana sene de bikere kendini mutlaka bi sekilde hatirlatir iki gun once yine eklemis evlendin mi veya nisanlandin mi diye bi mesaj atti bu ne dir ya yillardir ondan cektigim o zamanlar beni terkeden oydu ustelik sebebini bile bilmiyorum mutlu olamaz dik uzatmanin anlami yok demisdi 7 sene gecmis ustunden sene de bikere de olsa ekler yazar biseyler yapar boslukta mi? Amaci nedir? Ego mu kafa karistirma mi bana beddua mi ettin kimse beni cekmiyo kizlar bana katlanamiyo dedi. Yazmasini istemiyorum cunku cok acilar cektim onun yuzunden cok.. Lutfen bana bi akil verin ya.

Bukadar hasta ruhlu insanlar var mi gercekten seneler gecmis amacini anliyamadim bide cok mutlu olmani isterim yazmis

aynı durumu yaşamış biri olarak cevap vereğim .yaptığında bir mana arama.yapacak,oyalanacak bir şey bulamadığından bile aramış olabilir.evde oturuyordur.tvde izleyecek bir şey bulamamıştır .can sıkıntısına aramıştır.seninki 7 sene geçtiğinde aramış.benimki daha uzun sürede aradı.çünkü hasta ruhlu.aynen egoist.senin duygularını hiçe sayan biri.ilişkilerim falan yolunda gitmiyora inanma.benimki evlenmiş.hala bana kimse beni senin gibi beni sevmedi diye biliyor.bu arada evlendiğini sonradan öğrendim.söyleme gereği duymadı nedense.kesin tartışmışlardır.ya da garibim çocukla falan ilgileniyordurbu beyimizinde canı sıkılıyordur.olay budur yani.büyük ihtimal benden küçüksündür.sana bir abla tavsiyesi sakın takmam kafana.direkt engelle.çok yüz bulmuş.

Oda tuhafmis cidden.. Yok benim ki senede bi kere yazar kendini unutturmak istemiyo herhalde Ruh hastasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…