- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.961
-
- Konu Sahibi kokunhuzur10
Arkadaşlar Merhaba 3 senelik bir ilişkim vardı ve çok güzel gidiyordu baya mutluyduk her günümüz beraber geçiyordu. 10 ay önce uzman olarak göreve başladı. Araya mesafe girdi 2 saatlik kadar ben çok sevdiğim için o kadar önemsemiyordum mesafeyi. Üniversiteye başladım ona yakın olan yeri yazdım istediğim zaman gidip geliyordum yanına. Sonra bir gün yemek yiyoruz arkadaşı aradı ve ben o sıra onun başka bir hattı daha olduğunu duydum ama yanlış duydun gibilerinden söyledi bana masadan kalkıp gitti. Tekrardan barışmak için yine elimden geleni yaptım ve barıştık bir şekilde. Aradan çok zaman geçmeden ben aldatıldığımı öğrendim olduğu yerden bi kızla görüşmüş sonra bir chat sitesinden bir sürü kız falan bulmuş ben kızlarla da konuştum baya bi rezil oldum anlıyacağınız. Sonra 1 ay kadar ayrı kaldık. Hayatımı yoluna soktum diyodum ki ameliyat olucam başımda sen kalır mısın dedi kıyamadım haliyle tabi seviyorum da kalırım dedim ve gittim 1 hafta başında kaldım onun beni aldattığını bile unutmuştum onun yanında o kadar mutluydum ki aslında aldatılmayı asla affetmem ama sevgime yenik düştüm ve affettim. Daha sonra memleketime tatile gittim ve annemle dışarı çıktık izin vermedi zaten 3 sene boyunca onsuz dışarı çıkmamışımdır izin vermemesine rağmen çıktım sonuçta annem yani. Sırf bu yüzden benden ayrıldı. Ondan bi kaç gün öncede ortak instagram hesabımızdan kızın birisine yazılmış ona sordum sen mi yazdın diye ben yazmadım demişti ama ikimizden başkada giren yoktu. Benden ayrıldıktan sonra ben onu tekrardan aradım barışalım diye kapısında köpek oldum resmen öyle böyle diyerek barıştı benimle. Ama sabah uyandığımda aradığım zaman böyle bir numara bulunmamaktadır dedi. Onca şey yaşadın dedim kendi kendime bırak artık peşini dedim ve umursamamaya karar verdim. Ertesi gün benim ev arkadaşımı arıyor yeni numarasından kendisinin numarayı bana vereceğini bildiği için. Ben almadım numarasını sonra bir olaydan dolayı onu aramam gerekti aradım öylelikle numarası bende oldu. Aradan bi zaman geçtikten sonra birisiyle tanıştım gerçekten beni seven bana değer veren birisiydi benimle ilgilenmeside hoşuma gitti açıkcası. İlişkiye hazır olmadığımı söyledim ona ama bi anda kendimi onunla sevgili gibi buldum. Konuşmaya başladığımızdan beri hiç görüşmedik mesleği gereği kendisi doğuda. En kısa zamanda yanıma gelecek. Tabi biz 3 yıllık olanla konuşuyoduk bir kaç günde ama hep kavga üzerine. Daha sonra benim çevremden insanlara yazmaya başladı. Tabi ben gördükçe duydukça sinir oluyorum arıyorum onu kavga falan ediyoruz. Daha sonra beni aradı ve barışmak istediğini söyledi bende kabul etmedim. Doğum gününde yanıma gelmek istedi yine kabul etmedim. Çünkü hayatımda başkası var ve bu insan benim için elinden ne geliyorsa yapıyor onu üzmeye hakkım yok onun üzülmesini asla istemem mutluluğu en çok hak eden kişi o. Çok ağladım çok canım yandı. Her defasında kapısında köpek oldum . Bana yaptıkları aklıma geldikçe ondan nefret ettim. Çok güzel giden bir hayatım varken tekrardan girip berbat ediyordu her şeyi. Arkadaşı aradı seni çok seviyor barışın dedi olmaz dedim barışsak bile sürmez dedim zaten hayatımda ki insanı üzemem onunla barışırsam bile yine bitecek tekrar tekrar üzülen ben olucam ailemde beni aldattığı için onu istemiyor artık. beni çok üzdüğünü onlarda biliyor. Arkadaşlarım onunla barışmamı istemiyor şuan ki insan beni mutlu ettiği için onunla devam etmemi istiyorlar çünkü bu sefer karşımda ki insanda benzer şeyler yaşamış o yüzden birbirimizi çok iyi anlayabiliyoruz. 3 yıllık olan seni görmek istiyorum sarılmak istiyorum diyor ama ben onu görürsem ondan kopamam barışırım buda hiç iyi olmaz. Şuan normal bir şekilde konuşuyoruz barışacağımızı düşünüyor, aklım çok karışık gerçekten bi yerde 3 yıllık olan anılarım herşeyim var diğer yandan 1 ayda da olsa beni mutlu eden üzerime titreyen birisi var. Sizce ben ne yapmalıyım yardımcı olursanız eğer gerçekten çok sevinirim siz olsanız benim yerimde neler yapardınız ?
Ikinci iliskime devam ederdim. Ne pesinde kosup bi taraflarini kaldiriyorsunuz sunlarin anlamiyorum. Eski sevgilin aldatmis seni. Yine yapacak. Bir daha da kimsenin pesinde kosma. Oyuncak gibi oynuyor cocuk seninle. Yine birakacak.Arkadaşlar Merhaba 3 senelik bir ilişkim vardı ve çok güzel gidiyordu baya mutluyduk her günümüz beraber geçiyordu. 10 ay önce uzman olarak göreve başladı. Araya mesafe girdi 2 saatlik kadar ben çok sevdiğim için o kadar önemsemiyordum mesafeyi. Üniversiteye başladım ona yakın olan yeri yazdım istediğim zaman gidip geliyordum yanına. Sonra bir gün yemek yiyoruz arkadaşı aradı ve ben o sıra onun başka bir hattı daha olduğunu duydum ama yanlış duydun gibilerinden söyledi bana masadan kalkıp gitti. Tekrardan barışmak için yine elimden geleni yaptım ve barıştık bir şekilde. Aradan çok zaman geçmeden ben aldatıldığımı öğrendim olduğu yerden bi kızla görüşmüş sonra bir chat sitesinden bir sürü kız falan bulmuş ben kızlarla da konuştum baya bi rezil oldum anlıyacağınız. Sonra 1 ay kadar ayrı kaldık. Hayatımı yoluna soktum diyodum ki ameliyat olucam başımda sen kalır mısın dedi kıyamadım haliyle tabi seviyorum da kalırım dedim ve gittim 1 hafta başında kaldım onun beni aldattığını bile unutmuştum onun yanında o kadar mutluydum ki aslında aldatılmayı asla affetmem ama sevgime yenik düştüm ve affettim. Daha sonra memleketime tatile gittim ve annemle dışarı çıktık izin vermedi zaten 3 sene boyunca onsuz dışarı çıkmamışımdır izin vermemesine rağmen çıktım sonuçta annem yani. Sırf bu yüzden benden ayrıldı. Ondan bi kaç gün öncede ortak instagram hesabımızdan kızın birisine yazılmış ona sordum sen mi yazdın diye ben yazmadım demişti ama ikimizden başkada giren yoktu. Benden ayrıldıktan sonra ben onu tekrardan aradım barışalım diye kapısında köpek oldum resmen öyle böyle diyerek barıştı benimle. Ama sabah uyandığımda aradığım zaman böyle bir numara bulunmamaktadır dedi. Onca şey yaşadın dedim kendi kendime bırak artık peşini dedim ve umursamamaya karar verdim. Ertesi gün benim ev arkadaşımı arıyor yeni numarasından kendisinin numarayı bana vereceğini bildiği için. Ben almadım numarasını sonra bir olaydan dolayı onu aramam gerekti aradım öylelikle numarası bende oldu. Aradan bi zaman geçtikten sonra birisiyle tanıştım gerçekten beni seven bana değer veren birisiydi benimle ilgilenmeside hoşuma gitti açıkcası. İlişkiye hazır olmadığımı söyledim ona ama bi anda kendimi onunla sevgili gibi buldum. Konuşmaya başladığımızdan beri hiç görüşmedik mesleği gereği kendisi doğuda. En kısa zamanda yanıma gelecek. Tabi biz 3 yıllık olanla konuşuyoduk bir kaç günde ama hep kavga üzerine. Daha sonra benim çevremden insanlara yazmaya başladı. Tabi ben gördükçe duydukça sinir oluyorum arıyorum onu kavga falan ediyoruz. Daha sonra beni aradı ve barışmak istediğini söyledi bende kabul etmedim. Doğum gününde yanıma gelmek istedi yine kabul etmedim. Çünkü hayatımda başkası var ve bu insan benim için elinden ne geliyorsa yapıyor onu üzmeye hakkım yok onun üzülmesini asla istemem mutluluğu en çok hak eden kişi o. Çok ağladım çok canım yandı. Her defasında kapısında köpek oldum . Bana yaptıkları aklıma geldikçe ondan nefret ettim. Çok güzel giden bir hayatım varken tekrardan girip berbat ediyordu her şeyi. Arkadaşı aradı seni çok seviyor barışın dedi olmaz dedim barışsak bile sürmez dedim zaten hayatımda ki insanı üzemem onunla barışırsam bile yine bitecek tekrar tekrar üzülen ben olucam ailemde beni aldattığı için onu istemiyor artık. beni çok üzdüğünü onlarda biliyor. Arkadaşlarım onunla barışmamı istemiyor şuan ki insan beni mutlu ettiği için onunla devam etmemi istiyorlar çünkü bu sefer karşımda ki insanda benzer şeyler yaşamış o yüzden birbirimizi çok iyi anlayabiliyoruz. 3 yıllık olan seni görmek istiyorum sarılmak istiyorum diyor ama ben onu görürsem ondan kopamam barışırım buda hiç iyi olmaz. Şuan normal bir şekilde konuşuyoruz barışacağımızı düşünüyor, aklım çok karışık gerçekten bi yerde 3 yıllık olan anılarım herşeyim var diğer yandan 1 ayda da olsa beni mutlu eden üzerime titreyen birisi var. Sizce ben ne yapmalıyım yardımcı olursanız eğer gerçekten çok sevinirim siz olsanız benim yerimde neler yapardınız
**Bır insan neden kendini bu kadar sevmez hiç anlamıyorum.
Üç yıldır her günüm beraberdi dediğin adam seni aldatmış,ortak hesabından başkalarına yazmış, chat sitelerinde gezmis. Her yazdığında geri döndüğünü bildiğinden seni de elinde tutuyor sevmek falan yok yani.
O pişmanlık seni kaçırmaktan değil senin gibi kendinden çok karşıdakini sevenden.
Sen elinin altındasin git der gidersin gel der gelirsin aldatır affedersin. Bir telefonuna tavsın ben erkek olsam bende seni kaçırmak istemem.Arada bağ falan yok yani.
Adam seni tek başınayı bırak annenle bile dışarı çıkarmıyor arkadaşım hiç mı özgüvenin yok senin.Hiç mı kendine saygın yok.
Bir insan nasıl senin özgürlüğünü elinden alır bunu neden dusunemiyorsun.
Senin evden çıkman yasak adam chat sitelerinde serbest.
Sen bunu kendine yedirip dayanamıyorum diyorsun.
Aslında sen kendini kandırıyorsun ne acılar var katlanılabiliyor buna neden katlanmayasin.
Daha fazla aciz olma bı adamın peşinde. Aklın varsa kurtul yoksa diğerini aldatma.
Umarım konu sahibi de bayılır**
Yazına bayıldım alkışşşşşş
Teşekkür ederim gerçekten çok iyi yazmışsınızUmarım konu sahibi de bayılır