Eski Sevgili

Eski sevgiliniz sizi barışmaya ikna ettiği andan itibaren siz yine kendinizi eski 'kovalayan' rolünüzde bulacaksınız. Çünkü şuan sadece elde etmeye çalışıyor sizi, buna emin olabilirsiniz. Ben sizin yerinizde olsam bunu bir fırsat olarak görürdüm. Size yaşattığı onca şeyden sonra onu tamamen siler, uzay boşluğuna gönderir ve yeni bir başlangıç yapardım.

Reactions: KV_
Eskisiyle de o konuştuğun kisiyle de bağını kopar.Bir sürede bu işlerden uzak dur.Aceleniz ne anlamıyorum ki illa ki hayatınızda bir erkek olmak zorunda mı?Daha birinden kopmadan yenisi hazır oluyor.Pes!

Reactions: KV_

okuyormuşsunuz. okumak sadece okuduğunuz bölüm ve dersler hakkında bilgi sahibi olmak değildir. aynı zamanda dünyanızı ve bakış açınızı, ufkunuzu genişletmektir.
ah ah...

ben olsam bi süre kimseyle görüşmezdim. kendi kendime kalıp 'ben ne istiyorum? ne yapmam lazım?' gibilerinden düşünürdüm.

Ikinci iliskime devam ederdim. Ne pesinde kosup bi taraflarini kaldiriyorsunuz sunlarin anlamiyorum. Eski sevgilin aldatmis seni. Yine yapacak. Bir daha da kimsenin pesinde kosma. Oyuncak gibi oynuyor cocuk seninle. Yine birakacak.

Yenisi ile nerde tanıştın? Uzaktaymış ya, internetten falansa eğer ikisi de ofsayt yani..

Aslında hayatımda kimse olması belki daha iyi ama o zaman daha kötü oluyorum kendimi ona odaklıyorum o zaman devamlı arayıp mesaj atasım geliyo tutamıyorum kendimi. İnternetten tanışmadım tanıyordum kendisini merhabalığımız vardı sonra öyle konuşmaya başladık ona da yaşadıklarımı anlattım zaten

Yeni tanıştığın adama yazık. Eski sevgilinle mi barışıyosun başka bısey mı yapıyosun napıyosan yap ama yeni çocuğu bırak. Yazık vallla..

Bır insan neden kendini bu kadar sevmez hiç anlamıyorum.
Üç yıldır her günüm beraberdi dediğin adam seni aldatmış,ortak hesabından başkalarına yazmış, chat sitelerinde gezmis. Her yazdığında geri döndüğünü bildiğinden seni de elinde tutuyor sevmek falan yok yani.
O pişmanlık seni kaçırmaktan değil senin gibi kendinden çok karşıdakini sevenden.
Sen elinin altındasin git der gidersin gel der gelirsin aldatır affedersin. Bir telefonuna tavsın ben erkek olsam bende seni kaçırmak istemem.Arada bağ falan yok yani.
Adam seni tek başınayı bırak annenle bile dışarı çıkarmıyor arkadaşım hiç mı özgüvenin yok senin.Hiç mı kendine saygın yok.
Bir insan nasıl senin özgürlüğünü elinden alır bunu neden dusunemiyorsun.
Senin evden çıkman yasak adam chat sitelerinde serbest.
Sen bunu kendine yedirip dayanamıyorum diyorsun.
Aslında sen kendini kandırıyorsun ne acılar var katlanılabiliyor buna neden katlanmayasin.
Daha fazla aciz olma bı adamın peşinde. Aklın varsa kurtul yoksa diğerini aldatma.

**
Yazına bayıldım alkışşşşşş

Arkadaşım Mazosist misin sen!bişey diycem ama yine mune sepet havasıyla gonderir diye diyemiyorum!

Bazı insanlar resmen zorla gel azima et ben seni seviyorum diyor sende onlardan birisin. Aklım karıştı ne demek. Sen şu an ikisinide cepte tutuyorsun. Ama aynı şeyleri yaşayıp duracaksın ve en kötüsü şu an hayatında olan kişiye de haksızlık yapıyorsun ve onu da uzeceksin. Sen hiç akillanmicakmisin? ??? Değiştir numaranı sana ulaşmasını engelle hayatından çıkarmak böyle olur. Hala görsem sarılırım diyorsun. O zaman yenisini çıkar hayatından yazık adama. Sana da allah akıl versin

Kapısında köpek oldum lafı herşeyi anlatıyor zaten.hataları yapan o ama mücadele edip kendini düşüren sen.böyle bi ilişkiden hayır gelmez Barışmayı aklından bile geçirmemen lazım

O değil de birisine kızıp trip olsun diye hemen numarasını değiştiren insanlara çok imreniyorum, hayır yani bu insanların hiç mi işi gücü çevresi yok da hemen numara değiştiriyorlar anlamıyorum

Eski sevgilinizi düşünmeyin bile sizi defalarca aldatmış, bu da yetmez gibi annenizle bile dışarıya çıkmanıza karışacak kadar özgürlüğünü kısıtlamış psikopat. Yeni sevgilinizi de sevmiyorsunuz anladığım kadarıyla, bence biraz kendinizi dinleyin.

benim kölem olur musun bana da lazim senin gibi biri sabahları kahvaltı filan hazırlarsın bana hem ben sana kötü de davranmam istediğin zaman dışarı çıkabilirsin sadece evi temizlicen 3 oğün yemek yapcan olmaz mı?

Tek anladığım şuan eski sevgilinle konuşuyor ve yeni sevgilini aldatiyor oluşun...

eski olanla karakteriniz aynı ikinizde aldatiyorsunuz
o yüzden tencere kapak ilişkisi diyorum
Ayrıca herkes hak ettigi gibi yaşıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…