• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili

elfce92

Ol dedi Oluverdi. Elhamdulillah :)
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
1.953
701
163
merhaba kızlar size danışmam gereken bir şey var...

daha önceden de eski sevdiğimle ilgili konular açmıştım belki okumuşsunuzdur.

biz birbirimizi çok sevdik . o istanbulda oturuyor ben bursa da sonuç itibariyle ayrıldık..ayrılmamızın nedeni hep ben oldum.
aralık 3 doğum günüydü doğum gününü kutladım sürpriz yaptım ondan 2 gün sonra konuşmayı kestik.(biz konuşmayı kesmeden önce arkadaşımla konuşmuşlar ona benim onun ömrüm olduğunu söylemiş.) daha öncesinde çok güzel konuşuyorduk (çıktığı varmış bana onun iyi biri olduğunu ondan ayrılırsa o kızın çok üzüleceğini söylemişti bi ara bu kızı benim yüzümden bırakmıştı ve biz yine ayrılınca ona döndü bir daha onu yüzüstü bırakamayacağını söyledi ve bana mesaj atmayı kesti. o kadar çok şey yaptım kı hiç birine cevap vermedi.)

neyse bugün benim doğum günüm. ben kutlayacağını düşünmedim ama gece 00.44 te doğum günümü kutlayan bir mesaj atmış.
çok şaşırdım (ben ona cevap vermedim)

sizce amacı ne olabilir. düşünmeyeyim diyorum ama aklımdan çıkaramıyorum. bu arada onu ala çok seviyorum

aklından çıkaramıyorsan mesaj atsaydı teşekkür ederim diye eger istiyorsan devam edersiniz neden olmadsın ki.yeterki yüreğin acı çekmesin:40:

onun çıktığı var aradan geçen zaman var.
onun bazı şeyler için çaba sarfetmesi lazım. çünkü ben çok sarfettim o kızla çıkarken sonunda bitti..
ve aylar sonra mesaj atması. ben numaramı dahi sildiğini düşünüyordum şayet ben öyle yaptım. ilk defa son ayrılışımızda sildim numarasını..

onun çıktığı var aradan geçen zaman var.
onun bazı şeyler için çaba sarfetmesi lazım. çünkü ben çok sarfettim o kızla çıkarken sonunda bitti..
ve aylar sonra mesaj atması. ben numaramı dahi sildiğini düşünüyordum şayet ben öyle yaptım. ilk defa son ayrılışımızda sildim numarasını..

tam olarak herşeyi bilmedğim için birşey diyemiyorum canımcım ama belliki seviyorsun onu:1:

pişman olmanı istemem yüreğinin götürdüğü yere git..olur öyle vakalar ,araya girenler falan:31:

Ne kadar karaktersizmiş. Bir çıktığı varken sana mesaj atıyor.
Seni sevdiğine hiç inanmıyorum bu arada. Biraz gözlerini açmalısın bence.
Çok iyi niyetlisin. Amacı ne olacak yedekte tutuyor kızları.
Bu kişi ne seni ne de diğerini sevmiyor. Boşlukta belli ki.
Aradığını, aşık olabileceği insanı bulduğu vakit ikinize de bakmaz.
Böyle sürüncemede bırakmayın ilişkilerinizi, kesin atın da yeni bir sayfaya başlayın artık.

Ne kadar karaktersizmiş. Bir çıktığı varken sana mesaj atıyor.
Seni sevdiğine hiç inanmıyorum bu arada. Biraz gözlerini açmalısın bence.
Çok iyi niyetlisin. Amacı ne olacak yedekte tutuyor kızları.
Bu kişi ne seni ne de diğerini sevmiyor. Boşlukta belli ki.
Aradığını, aşık olabileceği insanı bulduğu vakit ikinize de bakmaz.
Böyle sürüncemede bırakmayın ilişkilerinizi, kesin atın da yeni bir sayfaya başlayın artık.

keşke o kadar kolay olsa canım. ama beceremiyorum . arada yaşanmış günler var. ve biliyor musun o benim en güvendiğim hayatım da beni en çok mutlu eden insandı.
ama inşallah unutabilirim

daha öncesinde çok güzel konuşuyorduk (çıktığı varmış bana onun iyi biri olduğunu ondan ayrılırsa o kızın çok üzüleceğini söylemişti bi ara bu kızı benim yüzümden bırakmıştı ve biz yine ayrılınca ona döndü bir daha onu yüzüstü bırakamayacağını söyledi ve bana mesaj atmayı kesti. o kadar çok şey yaptım kı hiç birine cevap vermedi.)

Sizin yüzünüzden o kızı, o kız yüzünden sizi terk etmiş. Bütün kızlar onun emrinde, kafasına göre oradan oraya, ne ala...

Özel günlerde yahut boşta kaldıkça ses verenlere yüz vermeyin...

Bir başkasını yüzüstü bırakamayacağını söyleyip size sırtını dönmüş birisinin yılın 364 gün aklına estiği gibi yaşayıp doğum gününüzde size mesaj atmasında hiçbir özel mana yok. Tamamen varlığını hatırlatmak ve sizi yedekte tutmak amaçlı, olur ya o bırakıp gidemediği kızla istediği gibi gitmez işler...

Ben de bu tip birini tanımıştım vaktiyle... Aramızda hiçbir bağ kalmadığı halde her 14-15 şubatta mesaj kutumu ağzına kadar doldururdu. Niyet belli, ben buradayım diyor, yapılacak şey de belli onu orada bırakmak...

Tryamour a katılıyorum
sizi sevdiğini düşünmeyin
sevse o kızla çıkar mıydı ?
siz onu doğal olarak sizi mutlu eden çok seven biri olarak hatırlıyorsunuz ama başka biriyle çıkması bütün bunları tersine çevirir

Back