• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili

Soguksever

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2017
67
53
18
Arkadaşlar merhaba benim iki sene önce biten bir ilişkim var ne yazık ki hiç güzel bitmemişti. O zamanlar babamın haberi yoktu ayrılmak istediğimde beni babama anlatmakla başlayıp ölüme kadar giden tehditlere mahkum etti. Sanki ilişkiye başladığım bir zamanlar sevdiğim ama o değildi tanıyamadım öyle şeyler yaptı ki... Ama dönmedim kararımdan ne yaparsan yap olmam seninle dedim aylarca tehdit mesajları sürdü ben engelledikçe Başka numaralardan yazmaya başladı yetmedi aileme yazdı. 6 Ay kadar sabrettim fakat sonunda dayanamadım telefonumu değiştim bana artık ulaşamadı o günden sonra. Annem o dönemde yanımda oldu ve babama anlattı durumu. Benim annem babam özel eğitim veriyorlar o yüzden internetten telefon numaralarını kolayca bulabilmişti. Her neyse ben bu konu böyle kapandı gitti zannediyordum çünkü tam iki yılın son bir buçuk yılında adını dahi duymadım.
Mayıs ayından beri görüştüğüm biri var ve biz şimdi evlilik yoluna girdik. Nasipse iki ay kadar sonra nişan düşünüyoruz. Benim problemim şu ki Babam beni çok kısıtlamaya başladı her yere yanımda biriyle gitmemi istiyor. Bu durum beni çok rahatsız edince biraz kızdım annem de babamdan habersiz eski sevgilimin babama mesajlar attığını babamın o yüzden beni yalnız bırakmaya korktuğunu söyledi. Telefona baktım gerçekten babama aylardır yazıyormuş. Bir gün ben evlatligim annem bilmemne diyor bir ay sonra senin kızın çok asil vs övüyor Başka bir mesajında bana hakaretler ediyor öldürürüm kızını diyor. En son da iki hafta önce çağır gelip isteyeyim kızını yazmış. Babam hiç yazmamış zaten yazıp muhatap olmaz da bu işin sonu nereye gider endişe ediyorum. Sizce bu durumu sevgilimle paylaşmam mı gerekir yoksa anlatmamali mıyım. Bir kere geçmişle ilgili muhabbet olunca geçmiş bitmiş kimse kimseye onun hesabını soramaz demişti ki ben de aynı şekilde düşünüyorum ve bana hiç sormadı sevgilin oldu mu vs. Sizce ne yapmalıyım. Bu işin sonu nereye gider..

Aılenızın haberı var sonucta bu gızlı bır durum degıl , sımdıden anlatıp hayatınızda olan ksıının aklını bence karıstırmayın

Babanız onca tehdit'e rağmen neden hala şikayet etmiyor ? Bir şikayet etsin bakalım bir daha yazabiliyor mu ?! Sevgilinize söylemek ya da söylememek sizin elinizde, ne tepki vereceğini siz tahmin edebilirsiniz ancak. Saklayacak da bişey görmüyorum gerçi.

Babam yaşadığımız şehirde siyasi kimliği olan bir insan ve o zamanlar duyulmasindan endişe edip izin vermedi şikayet etmeme.

Can sikici bi konu. Gercekten cok can sikici. Sevgiline uygun bir dille bi zamanlar seni ciddi takinti yapan birinin oldugunu soyle, hala arasira babani rahatsiz ettigini belirt. Baban hakli seni kisitlamakta, deli mi bitti?

Şikayet edin, geç bile kalmışsınız .Ya kötü bir şey yapsa o zaman herkes duymuş olmayacak mı zaten? Önemli olan güvenliğiniz.

Çok haklısın kesinlikle aynı fikirdeyim bu ölüm tehdidi ve karşımdaki ruh hastası gibi bir hale dönüştü fakat babam kesinlikle müsaade etmiyor.

Can sikici bi konu. Gercekten cok can sikici. Sevgiline uygun bir dille bi zamanlar seni ciddi takinti yapan birinin oldugunu soyle, hala arasira babani rahatsiz ettigini belirt. Baban hakli seni kisitlamakta, deli mi bitti?

Sevgilimden bir çekincem yok muhakkak anlayışla karşılayacaktır fakat yarın öbür gün biz nişan düğün yaptığımızda bunlar hâlâ devam eder mi diye korkuyorum nasıl kurtulacağım hakkında en ufak bir fikrim yok

Babam yaşadığımız şehirde siyasi kimliği olan bir insan ve o zamanlar duyulmasindan endişe edip izin vermedi şikayet etmeme.
Başınıza bişey gelse daha kötü değil mi ? Adının " kızının başına kötü olay gelmesi ile anılması" daha mı iyi olur sizce?

Arkadaşlar merhaba benim iki sene önce biten bir ilişkim var ne yazık ki hiç güzel bitmemişti. O zamanlar babamın haberi yoktu ayrılmak istediğimde beni babama anlatmakla başlayıp ölüme kadar giden tehditlere mahkum etti. Sanki ilişkiye başladığım bir zamanlar sevdiğim ama o değildi tanıyamadım öyle şeyler yaptı ki... Ama dönmedim kararımdan ne yaparsan yap olmam seninle dedim aylarca tehdit mesajları sürdü ben engelledikçe Başka numaralardan yazmaya başladı yetmedi aileme yazdı. 6 Ay kadar sabrettim fakat sonunda dayanamadım telefonumu değiştim bana artık ulaşamadı o günden sonra. Annem o dönemde yanımda oldu ve babama anlattı durumu. Benim annem babam özel eğitim veriyorlar o yüzden internetten telefon numaralarını kolayca bulabilmişti. Her neyse ben bu konu böyle kapandı gitti zannediyordum çünkü tam iki yılın son bir buçuk yılında adını dahi duymadım.
Mayıs ayından beri görüştüğüm biri var ve biz şimdi evlilik yoluna girdik. Nasipse iki ay kadar sonra nişan düşünüyoruz. Benim problemim şu ki Babam beni çok kısıtlamaya başladı her yere yanımda biriyle gitmemi istiyor. Bu durum beni çok rahatsız edince biraz kızdım annem de babamdan habersiz eski sevgilimin babama mesajlar attığını babamın o yüzden beni yalnız bırakmaya korktuğunu söyledi. Telefona baktım gerçekten babama aylardır yazıyormuş. Bir gün ben evlatligim annem bilmemne diyor bir ay sonra senin kızın çok asil vs övüyor Başka bir mesajında bana hakaretler ediyor öldürürüm kızını diyor. En son da iki hafta önce çağır gelip isteyeyim kızını yazmış. Babam hiç yazmamış zaten yazıp muhatap olmaz da bu işin sonu nereye gider endişe ediyorum. Sizce bu durumu sevgilimle paylaşmam mı gerekir yoksa anlatmamali mıyım. Bir kere geçmişle ilgili muhabbet olunca geçmiş bitmiş kimse kimseye onun hesabını soramaz demişti ki ben de aynı şekilde düşünüyorum ve bana hiç sormadı sevgilin oldu mu vs. Sizce ne yapmalıyım. Bu işin sonu nereye gider..

Üniversitenin son günü arkadaşlarla yemek yiyecektik, yine aynı üniden birisi ortak arkadaşımızda ya falanca da var gelsin mi dedi. iyi gelsin dedim. insan yemiyoruz neticede, beni de yemezler :D Neyse bu kişi geldi. başta akıl başında filandı. Haliyle ekledi beni facebooktan, yine sıkıntı yok. Sonra bu çok saçmalamaya başladı. Şizofrenik konuşmalar yaptı, işte su hoca bunu yaptı tv de bana bu mesajı verdiler filan. Derhal konusmayı kestim. Yükseğe başlamış ege de, diyor söyle insanlara arkadşalarına bana böyle bakmasınlar, sonra iltifat ediyor şöyleyim böyleyim diye. Ben her seferinde baya azarlıyorum bana tamam diyor sonra yine baştan alıyor. Güya onu dövdürmüşüm okulu bırakmış benim yüzümden. Bölümdeki herkese yazdı telefon numaramı alabilmek için. En son iş yerime gelmişti yağmurda 8 saat bekledi. Bir de kapı arıyordu beni misafiriniz var diye, ne rezil olacaktım ya Allah korudu. yok yani döverdim ben onu orada!! Şimdi benden uzak Allaha yakın diyorum. Hastaydı seninki de kesin hasta.

Bu ülkede manyak çok. Takıntı haline getirmiş seni belli ki. Başına bir iş gelse babanın siyasi kimliği kurtarmayacak seni. Git şikayet et. Gerekirse sevgilinle konuşursun bu durumu.babanın siyasi kimliğinin olması daha iyi değil mi zaten? Eli kolu uzundur 2 günde çekerler ipini bi daha arayamaz seni. Korkulu rüya göreceğime uyumam daha iyi.

Aynı şeyleri yaşadım..ya böylelerini götürüp temizce kemiklerini kiracaksin bir daha cesaret edemesin

Sevgilimden bir çekincem yok muhakkak anlayışla karşılayacaktır fakat yarın öbür gün biz nişan düğün yaptığımızda bunlar hâlâ devam eder mi diye korkuyorum nasıl kurtulacağım hakkında en ufak bir fikrim yok
bu durum can sikici, inan kelin ilaci olsa basina surer misali, bende bilmiyorum. sosyal medyada maalesef devamli benim adima/eski esimin adina profil aciyo birisi aklina estikce ve tanidigim tanimadigim arkadas oldugum olmadigim heeeeeerkesi ekliyor ve maalesef eski esimle olan dugun fotograflari ekliyo sayfaya. cok rahatsiz ediyo, ozelliklede simdi nisanlandim, gormesini istemiyorum ama bakalim ne olacak.

Back