eski sevgili yüzünden yuvam yıkılıyor

böyle bir şey var mı yaa utanmadan bana iftira atıyor....bende bulunduğum evden taşınana kadar ona kapıyı tekrar açtım ama bu arada da ailesine de durumu bildirim ki konun ne olduğunu bilsinler diye ...bu nasıl bir yüzsüzlük böyle ben anlamadım ne kabul ediyor ne de çekip gidiyor ama ben ortalığı karıştırmadan gitmeyecem

ben de ilk başta boşan dedim.yalnız kızınız küçükse bu zor olacak gibime geliyor.bir de artık bekar değilsiniz.ne yazık ki dul kadın imajı var.tabii her şey dile kolay.bir evlilik terapistinden yardım alsanız belki düzelir.tv de falan rastlıyorum neler arıyor.hadi boşanacaksanız bile daha sağlıklı olur her şey.burada önceliğim siz olduğunuz için sadece eşinize karşı suçlayıcı bakıyorum.erkekler boşluk doldurmak için böyle şeyler yapabilirlermiş.kesin böyledir demiyorum.bir de bunu deneyin ve aklınızda soru işareti kalmasın diyorum.

olayı tam anımsamadan yazmışım.boşanmaya nasıl zorlanılır canlı örneği...gene de kızınız için bir uzmana başvurun.acı gerçek onun babası bu adam.

olayı tam anımsamadan yazmışım.boşanmaya nasıl zorlanılır canlı örneği...gene de kızınız için bir uzmana başvurun.acı gerçek onun babası bu adam.
evet ne yazık ki babası .... ben bu konuyu açtıktan sonra çok daha kötü durumlar yaşadım ve psikolojim tamamen bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…