- 27 Mayıs 2016
- 32
- 20
- 52
-
- Konu Sahibi kdrttkgz72
kaç günüdür ben neler neler saydırıyorumAt sokağa sefil olsun şerefsiz!
yıllardır hep düzelmesini bekledim amaben geçtim düzelmesinden benim karşıma en büyüğüyle çıktıDaha ne bekliyorsun ki canım daha fazla kırıılma üzülme çekme zaten belli ne sana ne evine hayrı var..
:/ Daha fazla yıkılma bence en yakın zamanda boşanma davasını aç , kızın büyüdükçe babasını böyle görüp hem tiksinecek hemde istemeyecek onu ve seni suçlayacak neden boşanmadın diye.yıllardır hep düzelmesini bekledim amaben geçtim düzelmesinden benim karşıma en büyüğüyle çıktı
kaç gündür bende düşünüyorum düşünüyorum ..bende sizler gibi düşündüm fakat yinede sizlerde fikir almak istedim...bu siteyi ben yıllardır takip ederim ..yorumları konuları okurum ..bugün üye oldum buraya ve ilk kez konu açtım ..isterdim ki daha hoş ve daha güzel bir konu açayım ama olmadı:/ Daha fazla yıkılma bence en yakın zamanda boşanma davasını aç , kızın büyüdükçe babasını böyle görüp hem tiksinecek hemde istemeyecek onu ve seni suçlayacak neden boşanmadın diye.
Üzmeyin kendinizi :) her kötü olayın bir sonu vardır umarım boşanma davanızı açar ve güzel kızınızla güzel bi hyata adım atarsınızkaç gündür bende düşünüyorum düşünüyorum ..bende sizler gibi düşündüm fakat yinede sizlerde fikir almak istedim...bu siteyi ben yıllardır takip ederim ..yorumları konuları okurum ..bugün üye oldum buraya ve ilk kez konu açtım ..isterdim ki daha hoş ve daha güzel bir konu açayım ama olmadı
kesinlikle boşanacam ben onu görmeye dayanamam sinirlerim kaldırmaz...artı kızıma da haksızlık ederim diye düşünüyorum şayet ki boşanmazsam...çünkü bu hareketiyle sadece beni değil kızımı da aldatmış oldu ...ki yıllardır derim dururum ona sakın böyle bir şeye teşebbüs bile etme benim affım olmaz bu konu da ...ne yaparsan yap ama yalanla , aldatmayla ve buna benzer konularla gelme bana...sen benim hiç bir şey yapmayacağımı düşündüğün an ben sana golün en büyüğünü atarım ki aklın şaşar...ama yeteri kadar ikna edici olamamışım ki bunlar olduÜzmeyin kendinizi :) her kötü olayın bir sonu vardır umarım boşanma davanızı açar ve güzel kızınızla güzel bi hyata adım atarsınız
Bu tarz insanlar siz cidden yapana kadar inanmiyor,en doğru kararı vermişsiniz kutluyorum sizi boşuna sinir stres sahibi olmayın .kesinlikle boşanacam ben onu görmeye dayanamam sinirlerim kaldırmaz...artı kızıma da haksızlık ederim diye düşünüyorum şayet ki boşanmazsam...çünkü bu hareketiyle sadece beni değil kızımı da aldatmış oldu ...ki yıllardır derim dururum ona sakın böyle bir şeye teşebbüs bile etme benim affım olmaz bu konu da ...ne yaparsan yap ama yalanla , aldatmayla ve buna benzer konularla gelme bana...sen benim hiç bir şey yapmayacağımı düşündüğün an ben sana golün en büyüğünü atarım ki aklın şaşar...ama yeteri kadar ikna edici olamamışım ki bunlar oldu
kaç gündür sinirden ellerim ayaklarım titriyordu çok düşündüm bu konuyu etraflıca ama kararım kesin ayrılacam...ki zaten benim karakterime çok ters bu durumlar...hep diyorum bir başkasına gönlün kaydıysa veya bıktıysan boşanacaksın sonra da ne halt yersen yersinBu tarz insanlar siz cidden yapana kadar inanmiyor,en doğru kararı vermişsiniz kutluyorum sizi boşuna sinir stres sahibi olmayın .
Cidden taktirlik insansınız çoğu insan cayar sonuna kadar gidin :))kaç gündür sinirden ellerim ayaklarım titriyordu çok düşündüm bu konuyu etraflıca ama kararım kesin ayrılacam...ki zaten benim karakterime çok ters bu durumlar...hep diyorum bir başkasına gönlün kaydıysa veya bıktıysan boşanacaksın sonra da ne halt yersen yersin
bu arada tanrınıngolgesi tşkr edrm ama daha farklı davransaydım kişiliğimi kızımın kişiliğini yerle bir etmiş olurdum ...böylesi birinin de oturupta bilmem neresini kaldırmanın bir anlamı yok...artı bunu affetsem arkası bitmez gelir ...ben uğraşamBu tarz insanlar siz cidden yapana kadar inanmiyor,en doğru kararı vermişsiniz kutluyorum sizi boşuna sinir stres sahibi olmayın .
:) tşkr edrm ...kadınların güçlü olmasını çok severim ...bir kişiliksiz için ne kendi ne de kızımın hayatını ezik gibi sürdürülmesine izin vermemCidden taktirlik insansınız çoğu insan cayar sonuna kadar gidin :))
:) İşte kadın dediğin budur!!:) tşkr edrm ...kadınların güçlü olmasını çok severim ...bir kişiliksiz için ne kendi ne de kızımın hayatını ezik gibi sürdürülmesine izin vermem
:) İşte kadın dediğin budur!!
haksızmıyımtşkr ettim
aynısını bende mesajları gördüğümde dedim ona...unutamadıysan bana niye bulaştın cvb veremediTak sepeti koluna herkes kendi yoluna eskiyi unutmadıysa neden evlendi seninle bırak gitsin bu şerefsizden kocada olmaz babada
Veremez suçunu biliyo çünkü pislik ya hem karı parası ye hem ihanet et o kadına evladının annesinehaksızmıyım
aynısını bende mesajları gördüğümde dedim ona...unutamadıysan bana niye bulaştın cvb veremedi
Ah kıyamam ya... Ona da sana da.. Ama en çok ona çünkü o küçücükolumlu etkilemek mi ?? kızım doğduğundan beri bizim kavgalarımıza şahitlik ediyor
bende en çok kızımı düşünüyorum ..yıpranıyor bu şekilde ve bunu yapmaya hakkımız yokAh kıyamam ya... Ona da sana da.. Ama en çok ona çünkü o küçücük