- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
haklısın gelmese daha iyidydibiz burda yaşadıogımız tecrubelerle nacizane yardımcı olmak için ve sorunlarımızı paylaşmak için üye olduk ,
kadınlarımızın derdine üzülüp ağladık bile ,
neyse konuna gelecek olursak çokta uzatma madem iş arkadaslarını sevmiyor ozaman bir araya getirme ,
gelmeni istemiyorum de bu kadar açık yani
çok şekersin vallaeski sevgilisi ile hitap olayı hoş olmamış tabi ama
karşısındaki kızusuyenprenses olduğu için çok talihsiz bir vaka olmuş :)
bu arada bu kadar yaptıklarına rağmen olağanüstü masraf mı yaptırıyorsun çocuğa
üzerine gitme çok kız bak almaz seni :)
Ya siz niye her şeye böyle aşırı tepkiler veriyorsunuz ? Eski sevgilisinin ismini söylemesi yanlış tabi de acillik olacak durum mu allah aşkına ? Eski konularınızı da hatırlıyorum o zaman da dedim yine diyorum allah nişanlınıza yardım etsin. Bir ömür sizi nasıl çekecek merak ediyorum.Merhaba
dün iş arkadaşlarım patronum falan dışarı çıktık, nişanlımda geldi kendisi zaten sürekli yanımda olmak istiyor
hem sevmediği insanlar hem de gelmek istiyor
Son zamanlarda nişanlımla bazı sorunlar yaşıyoruz düğüne az kaldığı için maddi anlamda çoğu şeyde zorlanıyor
sürekli nasıl yapıcam, nasıl alıcam, nasıl ödücem diye düşünmekten yanımda bana odaklanamıyor bile
bazı isteklerim zulüm gibi geliyor galiba 5000 tl lik balayı için kaç haftadır gerginlik var sonunda ayarladı
Eskisi gibi aramıyor beni günde 10 kere arar sürekli mesaj atardı şimdi mesaj atıyor ama 3-4 kere arıyor günde
Mesela geçen gün bir kere aradı tabi mesajlar atıyor ama neyse
ben de mutsuzum sürekli ilgilenmiyor artık benimle söylüyorum çok yoruluyorum iş yerinde diyor
üretimde çalışıyor ağır bir işi var ama önceden de burdaydı
ben mi abartıyorum bilmiyorum
ama dünkü olay abartılacaktı
dün toplandık nişanlımın gerçekten nefret ettiği bir çalışanımız var o da gelmiş ama benim haberim yoktu
sürpriz yani duymuş gelmiş, ilk kez toplandık hepimiz
nişanlım bütün gün suratsız oturdu masada,herkesin enerjisini emdi
akşam dönüşte tartıştık rezil ettin beni dedim, kafama taktığım şey hemen mideme vurur doktora gidelim dedi
tartışıyoruz hala hararetli konuşma sırasında eski sevgilisinin adını söyledi 7 senelik ilişkisi
ben tabi sinir ile ağlama krizi geçirdim kucakladı acile götürdü iğne falan vurdular
sen hala onu unutamadın mı diyorum yemin ederim farkında değilim sinirle ağzımdan çıktı
yemin billah ediyor
aklımda sadece sen varsın ,seni canımdan çok seviyorum bilmem ne dedi
sinirden hala elim ayağım titriyor
seviyor hissediyorum tabiki eskisi kadar hissedemiyorum ama
o kızı unutamadığını hiç düşünmemiştim
bir kere ilişki başında eski sevgililerimizi anlatırken bahsetti o kadar
şimdi ben napıcam
kendine zarar veriyorsun yapma abartma vallahi bir şey yok diyor boş diyor
ama elimde değil
ALLAH korusunher zaman herşeyi bu kadar dramatize eder misiniz?
yazık değil mi size ya böyle yaşamak zor değil mi herşeyi abartıp dünyayı kendinize de etrafınıza da zehir ediyorsunuz
ne olmuş eski sevgilisinin ismiyle seslendiyse
bi anda kafası karışmıştır bişeydi aklı onda mı demek
bi de acillik olmak falan
Dua edin Allah sizi daha büyük daha acı şeylerle sınamasın
rahmetli anneannem hep derdi, derdinizi büyütmeyin çok ağlamayın sızlanmayın, Allah bu derdinizi unutturacak daha büyük dert verir diye
Çok yaşayın yahuHahahahahah, mutsuzlugumu bekleyen uyeler kudurunnn, hala mutluyum ama biraz bayilmis gibi olmus olabilsem de mutluyum
Valla nisanlim 3-4 kere ariyor ve ben acilde igne vurduruyorum hemi de kucakliyor beni nisanlim bunu anlayabiliyor musunuz
Ben olumune mutluyum, hakkaten ölür gibi oldum ama tek basarim hayatta tutunabildigim tek dal nisanliskom var bi kere tamam mi mutluyum yani.
Musmutluyum sakin sevinmeyin cok civik civik bir iliskim var bunu goremeyecek kadar körüm ama insanlarin bizi kiskandiginin farkindayim niye kiskanmasinlar ki sonucta nisanlanabilmisim yav bir nisanlim var Allahim bunu size anlatabiliyor muyum bir nisanlim var kocisim olacak
Yoo yoo bayilmiyorum bayilirken de mutluyum
Merhaba
dün iş arkadaşlarım patronum falan dışarı çıktık, nişanlımda geldi kendisi zaten sürekli yanımda olmak istiyor
Son zamanlarda nişanlımla bazı sorunlar yaşıyoruz düğüne az kaldığı için maddi anlamda çoğu şeyde zorlanıyor
sürekli nasıl yapıcam, nasıl alıcam, nasıl ödücem diye düşünmekten yanımda bana odaklanamıyor bile
bazı isteklerim zulüm gibi geliyor galiba 5000 tl lik balayı için kaç haftadır gerginlik var sonunda ayarladı
Eskisi gibi aramıyor beni günde 10 kere arar sürekli mesaj atardı şimdi mesaj atıyor ama 3-4 kere arıyor günde
ben de mutsuzum sürekli ilgilenmiyor artık benimle söylüyorum çok yoruluyorum iş yerinde diyor
dün toplandık nişanlımın gerçekten nefret ettiği bir çalışanımız var o da gelmiş ama benim haberim yoktu
akşam dönüşte tartıştık rezil ettin beni dedim, kafama taktığım şey hemen mideme vurur doktora gidelim dedi
tartışıyoruz hala hararetli konuşma sırasında eski sevgilisinin adını söyledi 7 senelik ilişkisi
ben tabi sinir ile ağlama krizi geçirdim kucakladı acile götürdü iğne falan vurdular
sen hala onu unutamadın mı diyorum yemin ederim farkında değilim sinirle ağzımdan çıktı
yemin billah ediyor
şimdi ben napıcam
ama elimde değil
İNŞALLAH her şey düzelirKonu sahibesi, bunu iğnelemek için söylemiyorum bilin diye sadece; gerçekten olgunlaşmanız ve gerçek bir dert edinmeniz lazım. Çünkü bu açtığınız konular içi boş şeyler, benzer konular hakkında da sürekli konu açarsanız bir süre sonra ciddiye de alınmazsınız burada biraz ara verin. Umarım iyice çocuklaşmadan her şeyi düzeltebilirsiniz.
sınır kirizi az olmuş ustunuzu başınızı yırtsaydınızMerhaba
yemin billah ediyor
şimdi ben napıcam
ama elimde değil
o da öyle diyor bana inanmadığın için bu hale geldikEvlenince cok buyuk hayalkirikligina ugrayacaksin prenses ya.Uzuluyorum yani sana da.
Sevgililik hayatini arayacaksin ama bulamayacaksin.O zaman ne yapacaksin merak ediyorum.
Bir de nisanlina guvenin yok.Evlenince bu katlanarak artacak.
MUTSUZUM MUTSUZZZZHahahahahah, mutsuzlugumu bekleyen uyeler kudurunnn, hala mutluyum ama biraz bayilmis gibi olmus olabilsem de mutluyum
Valla nisanlim 3-4 kere ariyor ve ben acilde igne vurduruyorum hemi de kucakliyor beni nisanlim bunu anlayabiliyor musunuz
Ben olumune mutluyum, hakkaten ölür gibi oldum ama tek basarim hayatta tutunabildigim tek dal nisanliskom var bi kere tamam mi mutluyum yani.
Musmutluyum sakin sevinmeyin cok civik civik bir iliskim var bunu goremeyecek kadar körüm ama insanlarin bizi kiskandiginin farkindayim niye kiskanmasinlar ki sonucta nisanlanabilmisim yav bir nisanlim var Allahim bunu size anlatabiliyor muyum bir nisanlim var kocisim olacak
Yoo yoo bayilmiyorum bayilirken de mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?