Eski sevgili adı ...

Vay anammmm bedavaya gitmişim. Ne balayı gördüm ne adam akıllı düğün, mobilya şansıma güzel el işlemesi 2500 liraya gelinlik denk gelmişti kaptım hemen bir tek o içimde yara kalmadı. Ama gel sor kıymetli misin diye asla böyleleri yaranıyor kocalara.

12 sayfa yorum okudum ben Mune olsam burdan bi tane bansız insan cikarmam, abarttiniz mi abartiyorsunuz.

Size gelirsem konu sahibi, aslan burcu oldugunuza yemin edebilirim.
Bu kadar ustten bakmayin, biraz da adamin halinden anlayin. Tamam hakli oldugunuz konular var ama duygularinizi cok uclarda yaşiyorsunuz, bu en cok size zarar verir.
Ayrica sirf ortamda sevmedigi biri var diye vicdan azabi gibi orda beş kariş suratla oturup sizi rezil edecek bi adamla evlilige gercekten hazir misiniz?
Onu arkadaslarinizin yanina gotururken hep acaba surat mi asacak gerginligiyle mi yasayacaksiniz?
Bugun arkadasiniz yaninda bunu yapan yarin annenizin babanizin yaninda yapacak. Bu benim icin en buyuk ayrilma sebebidir ki 4 yillik iliskimi bu sebepten bitirdim. Ve şuan sunu soyleyebilirim ki bir insanin ne olursa olsun sizi ortama rezil etmeyecegi, her muhabbeti tarzi olmasa bile saygiyla karsilayip eslik eden bi insanla yaşamanin huzurunu size anlatamam.
Onun dişinda ben adamin sizden sogudugunu dusunuyorum. Borc harc sebebiyle olabilir, iş ciddiye gittikce “acaba dogru mu yapiyorum evlenmekle” hissiyati olabilir, eski sevgiliye duyulan ozlem olabilir. Ama bence hepsinin birlesimini yasiyor suan.

Borc harc yuzunden stres binmiş, “evlenmek akil işi mi” diye sorgularken siz de bi taraftan bencillik yapinca “ama butun borca, sikintiya deger” diyemedigi icin, acaba hata mi ediyorum eski sevgilimle evlenmek daha mi iyi olurdu diye dusundugunden o kiz aklina girmiş ve bilincaltinin etkisiyle size onla hitap etmiş.

Dogruya dogru kimse dusunmedigi ya da surekli soylemekle agiz aliskanligi edinmedigi bi ismi durup dururken soylemez.
Ben de suanki iliskime basladigimda eski sevgilimle ayrilali 1 sene anca olmuştu, ve suanki sevgilimle tartisirken bi kac kez sinirle onun ismiyle hitap ettim. Ama agiz aliskanligim vardi, zaman gectikce o isim aklima bile gelmemeye başladi.
Ama şuan gundemim yine eski sevgilim olsa ben suan ilk firsatta yine onun ismiyle hitap ederim. 2 kere 2 dort.

haklısın gelmese daha iyidydi

çok şekersin valla

naz değil vallahi
hatta dedi sen güçlü birisin kendine gel dedi

Ya siz niye her şeye böyle aşırı tepkiler veriyorsunuz ? Eski sevgilisinin ismini söylemesi yanlış tabi de acillik olacak durum mu allah aşkına ? Eski konularınızı da hatırlıyorum o zaman da dedim yine diyorum allah nişanlınıza yardım etsin. Bir ömür sizi nasıl çekecek merak ediyorum.

ALLAH korusun
ya elimde değil ben de istemiyorum böyle olmak vallahi yorucu ya

Çok yaşayın yahu

Gördüğüm kadarıyla sürekli nişanlınızın olumsuz davranışlarından bahsetmişsiniz. Önceden 10 kere arayan adam neden acaba şimdi 3-4 kere arıyor? 5.000 tl lik bir balayı deyivermişsiniz de bu kadar küçük bir meblağ olarak gördüğünüze göre nişanlınızın ekonomik durumu iyi olmalı ve durumda cimrilik mi yapıyor ?
Çocuğun üstüne her şeyin yükü binmiş ve üstüne üstük siz de yükleniyorsunuz ne yapsın. Böyle devam ederseniz o 3-4 aramalar da azalacaktır emin olun.
Arkadaşlar şunu unutmayın, dünyanın en güzel kadını dahi olsanız birisine aşırı yüklenir, onu boğmaya başlarsanız o kişi sizden uzaklaşmaya başlayacaktır. Kimse vazgeçilmez değil bu hayatta ... O yüzden görmek istediğiniz değer ve anlayışı karşınızdakine de gösterirseniz sorun yaşamazsınız.

İNŞALLAH her şey düzelir

sınır kirizi az olmuş ustunuzu başınızı yırtsaydınız

Evlenince cok buyuk hayalkirikligina ugrayacaksin prenses ya.Uzuluyorum yani sana da.
Sevgililik hayatini arayacaksin ama bulamayacaksin.O zaman ne yapacaksin merak ediyorum.
Bir de nisanlina guvenin yok.Evlenince bu katlanarak artacak.
o da öyle diyor bana inanmadığın için bu hale geldik

MUTSUZUM MUTSUZZZZ

Senin mutluluğunun yada mutsuzluğunun benimde umurumda olmamasıyla birlikte insani ve vicdani olarak nişanlın için üzüldüğümden dolayı hiçkimse için bunu istemesemde ""nişanlım beni terk etti"" başlıklı konunu tez zamanda görmeyi cidden istiyorum.
Allah kurtarsın o adamı.

O eski sevgili durumunu biliyorum ben de bi keresinde ağzımdan ilk sevgilimi kaçırmıştım. (2 tane ilişkim oldu) Çünkü onu çok düşünür olmuştum. Onu bu kadar üzdüğüm için şimdi çekiyorum yazıklar olsun bana diye düşünürdüm. Ah çıkıyor derdim pişman olurdum şimdi olsa o böyle yapmazdı derdim. Şimdi ikisi de bitti haliyle ama hâlâ ilk sevgilim aklıma gelir benim. O biteli 3 yılı geçti ama hâlâ unutmadım. Son sevgilimden ayrilali 4 ay oldu ama unuttum bile. Hâlâ ilkini düşünürüm o olsaydı nasıl olurdu beni ne güzel çok severdi diye..
Aklını başına al premses sana tek tavsiyem bu. Numaradan ayılıp bayılma kriz geçirip acilleri meşgul etme. O an seninle ilgileniyor ama gözünden düşünüyorsun. usuyenprenses

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…