Eski sevgili adı ...

Allah kurtarsın nişanlınızı gerçekten. Çok zor durum. sinir krizleri ağlamalar vs.

Azıcık güçlü dur yahu
Nedir hemen acillik olmalar ayılıp bayılmalar ağlamalar
Bak senin için söylüyorum sen bu kadar güçsüz aciz duruma düşersen karşı taraf bir süre sonra seni kaale almaz hele ki evlendikten sonra
Sen naz yapıyorum zannedersin ama karşı taraf öyle düşünmez. Güçlü bir tavır sergile her zaman herkese karşı, ileride çok ezerler yoksa seni..

Daha az aramasının nedeni eski konularınız olabilir mi? Yaptığınız kaprisler olabilir, belki de fazla naz aşık usandırırdi..

usuyen prenses ve mutemauzgun diye bir uye ikinizde beni delirtinz adamlar iyi size katlaniyor. ya bu kadar dert etmeyin sen agir bir iste calistin mi adam ne yapsin senin iateklerin bitmiyor esimle evlenirken kirik igenmiz yoktu inan iki gonul bir olsun samanlik seyran olur diyenlerdenim

her zaman herşeyi bu kadar dramatize eder misiniz?
yazık değil mi size ya böyle yaşamak zor değil mi herşeyi abartıp dünyayı kendinize de etrafınıza da zehir ediyorsunuz
ne olmuş eski sevgilisinin ismiyle seslendiyse
bi anda kafası karışmıştır bişeydi aklı onda mı demek
bi de acillik olmak falan
Dua edin Allah sizi daha büyük daha acı şeylerle sınamasın
rahmetli anneannem hep derdi, derdinizi büyütmeyin çok ağlamayın sızlanmayın, Allah bu derdinizi unutturacak daha büyük dert verir diye

Niye sizin mutsuzluğunuzdan mutlu olsunlar ki üyeler? Buradaki üyelerin hayatında ne kadar yer tutabilirsiniz? Şimdi kimse konuya adapte olamayacak o yazdığınız cümleye takılacaklar ki haklılar.
valalh benim derdim bana yetiyo. sizin icinde kk da icinde oyledir

Aman yarabbi onca ülserim gastritim var hiç kucakta acile götürülmedim
ne kucağı ya o ne olaki
ilk evlendiğimizde eşimle çok sık kavga ederdik birbirimizin dilini çözemiyorduk o zamanlar, bi gün yine girdik birbirimize ben ciddi anlamda sinir krizi geçirdim sanırım çünkü bildiğin nefes alamadım bi süre eşime nefes alamıyorum bile diyemedim o derece yani, eşim kucaklayıp aile götürmemişti beni, sakinleşeyim diye bi bardak su getirmişti
şimdi ben akşam eve gelince burnundan getirmeyeyim mi niye acile götürmedin diye acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…