- 5 Ocak 2019
- 3.204
- 11.780
- 123
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Yok anacım bizden prenses olmazKız o değil, hamileyken defalarca anlık bilincimi kaybettim bir defa ambulans geldi sadece. Onda da millete keşke çağırıp, meşgul etmeseydiniz dedim. Biliyorum kendimi çünkü. Tansiyon, açlık tokluk şekeri, reflü...
Merhaba
dün iş arkadaşlarım patronum falan dışarı çıktık, nişanlımda geldi kendisi zaten sürekli yanımda olmak istiyor
hem sevmediği insanlar hem de gelmek istiyor
Son zamanlarda nişanlımla bazı sorunlar yaşıyoruz düğüne az kaldığı için maddi anlamda çoğu şeyde zorlanıyor
sürekli nasıl yapıcam, nasıl alıcam, nasıl ödücem diye düşünmekten yanımda bana odaklanamıyor bile
bazı isteklerim zulüm gibi geliyor galiba 5000 tl lik balayı için kaç haftadır gerginlik var sonunda ayarladı
Eskisi gibi aramıyor beni günde 10 kere arar sürekli mesaj atardı şimdi mesaj atıyor ama 3-4 kere arıyor günde
Mesela geçen gün bir kere aradı tabi mesajlar atıyor ama neyse
ben de mutsuzum sürekli ilgilenmiyor artık benimle söylüyorum çok yoruluyorum iş yerinde diyor
üretimde çalışıyor ağır bir işi var ama önceden de burdaydı
ben mi abartıyorum bilmiyorum
ama dünkü olay abartılacaktı
dün toplandık nişanlımın gerçekten nefret ettiği bir çalışanımız var o da gelmiş ama benim haberim yoktu
sürpriz yani duymuş gelmiş, ilk kez toplandık hepimiz
nişanlım bütün gün suratsız oturdu masada,herkesin enerjisini emdi
akşam dönüşte tartıştık rezil ettin beni dedim, kafama taktığım şey hemen mideme vurur doktora gidelim dedi
tartışıyoruz hala hararetli konuşma sırasında eski sevgilisinin adını söyledi 7 senelik ilişkisi
ben tabi sinir ile ağlama krizi geçirdim kucakladı acile götürdü iğne falan vurdular
sen hala onu unutamadın mı diyorum yemin ederim farkında değilim sinirle ağzımdan çıktı
yemin billah ediyor
aklımda sadece sen varsın ,seni canımdan çok seviyorum bilmem ne dedi
sinirden hala elim ayağım titriyor
seviyor hissediyorum tabiki eskisi kadar hissedemiyorum ama
o kızı unutamadığını hiç düşünmemiştim
bir kere ilişki başında eski sevgililerimizi anlatırken bahsetti o kadar
şimdi ben napıcam
kendine zarar veriyorsun yapma abartma vallahi bir şey yok diyor boş diyor
ama elimde değil
Yok yok, bizde iş yok.Yok anacım bizden prenses olmaz
Arkadaş yüzde bin bizimle kafa bulduğunu saniyor,kesinlikle konuları bana inandırıcı gelmiyor artık...Aman yarabbi onca ülserim gastritim var hiç kucakta acile götürülmedim
Vaay cidden öyleymiş yani şimdi baktım, yalnız çocuk prensesten buz gibi soğumuş gitgide... (konuları doğruysa tabi ).. 2 aya evlenecekse ozaman yandıkArkadaş yüzde bin bizimle kafa bulduğunu saniyor,kesinlikle konuları bana inandırıcı gelmiyor artık...
Kurtulurmuyuz dersin bence tam tersi olacakDugun ne zaman piremses
Evlenin de hayirlisiyla sen de kurtul kk da kurtulsun artik
usuyen prenses ve mutemauzgun diye bir uye ikinizde beni delirtinz adamlar iyi size katlaniyor. ya bu kadar dert etmeyin sen agir bir iste calistin mi adam ne yapsin senin iateklerin bitmiyor esimle evlenirken kirik igenmiz yoktu inan iki gonul bir olsun samanlik seyran olur diyenlerdenimMerhaba
dün iş arkadaşlarım patronum falan dışarı çıktık, nişanlımda geldi kendisi zaten sürekli yanımda olmak istiyor
hem sevmediği insanlar hem de gelmek istiyor
Son zamanlarda nişanlımla bazı sorunlar yaşıyoruz düğüne az kaldığı için maddi anlamda çoğu şeyde zorlanıyor
sürekli nasıl yapıcam, nasıl alıcam, nasıl ödücem diye düşünmekten yanımda bana odaklanamıyor bile
bazı isteklerim zulüm gibi geliyor galiba 5000 tl lik balayı için kaç haftadır gerginlik var sonunda ayarladı
Eskisi gibi aramıyor beni günde 10 kere arar sürekli mesaj atardı şimdi mesaj atıyor ama 3-4 kere arıyor günde
Mesela geçen gün bir kere aradı tabi mesajlar atıyor ama neyse
ben de mutsuzum sürekli ilgilenmiyor artık benimle söylüyorum çok yoruluyorum iş yerinde diyor
üretimde çalışıyor ağır bir işi var ama önceden de burdaydı
ben mi abartıyorum bilmiyorum
ama dünkü olay abartılacaktı
dün toplandık nişanlımın gerçekten nefret ettiği bir çalışanımız var o da gelmiş ama benim haberim yoktu
sürpriz yani duymuş gelmiş, ilk kez toplandık hepimiz
nişanlım bütün gün suratsız oturdu masada,herkesin enerjisini emdi
akşam dönüşte tartıştık rezil ettin beni dedim, kafama taktığım şey hemen mideme vurur doktora gidelim dedi
tartışıyoruz hala hararetli konuşma sırasında eski sevgilisinin adını söyledi 7 senelik ilişkisi
ben tabi sinir ile ağlama krizi geçirdim kucakladı acile götürdü iğne falan vurdular
sen hala onu unutamadın mı diyorum yemin ederim farkında değilim sinirle ağzımdan çıktı
yemin billah ediyor
aklımda sadece sen varsın ,seni canımdan çok seviyorum bilmem ne dedi
sinirden hala elim ayağım titriyor
seviyor hissediyorum tabiki eskisi kadar hissedemiyorum ama
o kızı unutamadığını hiç düşünmemiştim
bir kere ilişki başında eski sevgililerimizi anlatırken bahsetti o kadar
şimdi ben napıcam
kendine zarar veriyorsun yapma abartma vallahi bir şey yok diyor boş diyor
ama elimde değil
kafama taktığım şey hemen mideme vurur doktora gidelim dedi
valalh benim derdim bana yetiyo. sizin icinde kk da icinde oyledirNiye sizin mutsuzluğunuzdan mutlu olsunlar ki üyeler? Buradaki üyelerin hayatında ne kadar yer tutabilirsiniz? Şimdi kimse konuya adapte olamayacak o yazdığınız cümleye takılacaklar ki haklılar.
Valla oda olabilir ayni evde adami cileden cikartirKurtulurmuyuz dersin bence tam tersi olacak
Eve hususi ambulans çağırmadı yine beni kucağında acile götürdü diyecek gibime geliyorValla oda olabilir ayni evde adami cileden cikartir
ne kucağı ya o ne olakiAman yarabbi onca ülserim gastritim var hiç kucakta acile götürülmedim
Eve hususi ambulans çağırmadı yine beni kucağında acile götürdü diyecek gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?