Ben sabah kalktığımda saçım başımın üstüne doğru toplanmış oluyor yanıklardan :) Bence en doğru kararı verdin, bi heves saç renginle oynama sakın...
Kal sağlıcakla :)
hemen gidip konuya bakıyorum.aslında sinameki kürü uyguluyodum ara vermiştim 1.5 ayda 10 cm uzadı diyenler vardı.benm 1.5ayda 3 cm anca uzadı onu da kestirdim zaten :80::80:
tesekkür ederim tatlım
rica ederm ne demek inş sende faydasını görürsün.birde bir tavsiye daha bu tarz bakımları uygularken kesinlikle pozitif düşün ben bunu saçıma sürüyorum benimde saçlarım uzucak daha bakımlı olucak falan gibi düşün çok etkisi oluyor ben hep öyle yaparım hepte faydasını görürüm.
kızlarrr saçlarımı iyiki boyamamışım açıcı falanda uygulamamışım su anki saçlarımın rengini ekliyorum hep saçlarımla ilgili sorunu paylaşıcak değilim ya sevincimi de paylaşmak istedim
beyaz sabunla aktı aktı ve bukadar açıldıı
daha mat duranı aynadan çektim
simdii bi soru daha sanıyorum ki dha fazla açılmaz ve ben bu rengi çok sevdim eee neyle boyamam lazım diplerim çıktıkça
ayy canım çok güzel olmuş renk hakkaten gerçi akmadan öncede gayet güzel duruyordu.ama diplerin çıktıkça neyle boyıcaksın bilmiyorum ama benimde sana bir sorum olcak.beyaz sabunla akıttın sanırm rengi peki saçlarını kurutmzdımı sabun.eğer kurutmadıysa sabundan sonra naptın saçlarına?
ayy canım çok güzel olmuş renk hakkaten gerçi akmadan öncede gayet güzel duruyordu.ama diplerin çıktıkça neyle boyıcaksın bilmiyorum ama benimde sana bir sorum olcak.beyaz sabunla akıttın sanırm rengi peki saçlarını kurutmzdımı sabun.eğer kurutmadıysa sabundan sonra naptın saçlarına?
valla uçlar yeterince kuru olduğundan sabun extra kuruluk sağladı mı bilmiyrorum her yıkamadan sonra sirkeli su kullanıyorum.saç kremleri saçımı çok fazla yağlandırdığından sprey olanladan kullanıyorum gliss yada şu mavisulardan yıllarca kullandım en sonunda bi ise yaramadıklarını anladım 1yıldır down under naturals onarıcı sıvı krem kullanıyorum saçları yağlandırmıyor zaten çok azı bile fazlasıyla etkili gerçekten tavsiye ederim onarıcı değil tabikide saç kremlerinin onarıcı etkisinin olmadığını hepimiz biliyoruz fakat diğerlerinden çok daha iyi olduğunu düşünüyorum