Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu saça ultra açıcı sürersen olur sana platin. Bu saç zaten açık. Sn bunu dinlendire dinlendire boyayarak oturtursun. Bir kerede renk oturmuyor. Bide kolestonun sarıları çok çok iyi. Ben en son nevayla boyadım bi 15 gün süperdi, 15 gün sonra hooop aktı alttan turuncular, turuncu demek bile hata, bildiğin kızıllar çıktı. Şimdi inadına ellemiyorum. Dilediği kadar aksın kahrolası. Bir dahada ne rengimle oynarım ne açıcıya el sürerim. Belime kadar sapsarı saçlarım vardı şimdi omuz altında kaldı kuş gibi. Biraz sakin ol. Sen bunu küllü sarılara boyayarak oturtacaksın. Bak sakın ola açıcı kullanma. Az yıpratıyoru falan yok. Sabah bi kalkıyorum yanıklarım enseme toplanmış öyle rezalet yandı ve saç telleri dolgunlaştıkça (tabi o kadar bakım kremini, zeytinyağını bende yesem bende dolgunlaşırm) bildiği pres makinasından aniden çekilmiş gibi yanık rezalet bir saç olmaya başladı. Düzleştirici yapmadan evde bile oturamıyorum o kadar kötü anla sen artık. Saçlarımdan tarak dahi geçmiyor. İstersen 15 günde bir boya yap açıcı kadar yakamazsın saçını.
e_inl sen saçlarını altın karamele boyattığında yani ilk fotodaki halinde zemin ne renkti orda çok güzel duruyormuş saçın bayıldım
saçlarının daha hızlı uzaması için önce beslenmene dikkat etmen lazım sonrada güzel bir bakım yap saçlarına bu konuda sana muskat karanfil ve zeytinyağından oluşan karışımı tavsiye edebilirim forumdada var zaten ayrıntılı tarifi saç uzatma yöntemleri konusunda ananemin saç uzatma formülü başlığında hem kolay hemde gerçekten faydalı bir tarif tavsiye ederim ben kullandım gerçekten işe yarıyor.üstelik doğru bir karar vermişsin boyamamaya karar vermekle çünkü saçların gayet güzel duruyor.