seni ezmeye değil de çıkarcı biri yapmaya çalışıyolar gibi geldişu kişi ne derse tamam diyeceksin parası çok o ne derse tamam de,
şu kişinin parası çok, ne derse tamam de cümlesinde sinirlerim bozuldu. birilerini sindirmeye çalışan insan topluluğundan nefret ediyorum
seni ezmeye değil de çıkarcı biri yapmaya çalışıyolar gibi geldi
Silkelen ve kimseye seni elestirme firsati verme..ben buyum bana akil vermeyin de.Yani dişli olmani oneririm biraz.Yoksa cok ezerler
Tipik elalem için yaşayan insan modeli. Bence bu Kv huyu ve Eminim bunu başkalarına da yapıyordur. Herkes umursamaz tabi o ayrı.Maddi bi çıkarım olsa ben de öyle düşünürüm de
Biz herkesin istediği her şeyi yapınca kayınvalidem aile içinde daha çok sevileceğini düşünüyor.
Biz şunu yapamayız deyince sanki birden hepsi kv nefret edecekler, kayınvalidenin yüzüne bakmayacaklar gibi düşünüyor.
Tipik elalem için yaşayan insan modeli. Bence bu Kv huyu ve Eminim bunu başkalarına da yapıyordur. Herkes umursamaz tabi o ayrı.
ederlerse etsinler size ne ki bundan?Maddi bi çıkarım olsa ben de öyle düşünürüm de
Biz herkesin istediği her şeyi yapınca kayınvalidem aile içinde daha çok sevileceğini düşünüyor.
Biz şunu yapamayız deyince sanki birden hepsi kv nefret edecekler, kayınvalidenin yüzüne bakmayacaklar gibi düşünüyor.
ederlerse etsinler size ne ki bundan?
Ayy içim şişti. Bunu diyenler özellikle kV ne profosör falan mı ? Kendini ne derece geliştirmiş. Konularınizdan ve yorunlarinizdan sizin bu kadına ağzının payını rahatça verebileceğinizi düşünüyorum .hastalığını bahane etmesin hiç şu kadına haddinizi bildirip düşünüp düşünüp kendinizi uzmeyin artık
Yani biraz tuhaf bi aile sisteminiz varmış ama siz de biraz yumuşak huylusunuz anladığım kadarıyla? Bence eşinizle konuşarak kimsenin emir eri olmayacağınızı söyleyin ve içinizden geldiği gibi davranın.Hemen şemayı çizeyim bir örnekle:)
İşlerine koşacak adam lazım oldu bir evin doğalgazı o paralı tanıdığın üstüne alınacakmış, kendi oğulları, kızları, gelinleri dururken ( çoğunun kendi işi) hiç alakası olmayan eşim işten izin alıp evin doğazgaz işine koşacakmış.
Biz bunu yapmadık kv eşime 10 kere telefon etti yapsan ne olacak, yardım istedik vs diye
Sonra kv korkuyor beni aileden aforoz edecekler, sevmeyecekler diye, gidip onlara ağlıyor ben çok istedim ama oğlum yapmadı, beni dinlemiyor, sonra kv ağlamasına kıyamayan tanıdıkları eşime sinirlenir ama ona değil bana yüklenir.
Ama böyle direk yapmazlar, çok saçma bir konudan girerler önce inceden inceden laf sokarlar sonra bu konuda kendini geliştir derler
Tabi o zamanlar dediğim gibi ailenin huyunu suyunu da bilmezdim. Sanırdım ki gerçekten hatalıyım eksiğim.
Yani biraz tuhaf bi aile sisteminiz varmış ama siz de biraz yumuşak huylusunuz anladığım kadarıyla? Bence eşinizle konuşarak kimsenin emir eri olmayacağınızı söyleyin ve içinizden geldiği gibi davranın.
Doğrusunu yapıyosunuz.. bu şekilde devam ederseniz o his bi süre sonra geçer, öyle hissediyosunuz çünkü şimdiye kadar başkasının doğrularıyla yaşadınız. Aslolanın sizin doğrularınız olduğunu, o doğruların peşinden gittikçe anlarsınız zaten.. Kendinize zaman tanıyın..Bence aile bile değiller kendileri, başka aile bilmedikleri için buna aile diyorlar, herkesin de kabul etmesini bekliyorlar.
Çok yumuşak huyluydum eskiden çünkü öyle yetiştirilmiştim ama artık baya keskinleştim ve sert davranmaya başladım.
Artık içimden geldiği gibi davranıyorum ama dediğim gibi bazen kendimi hata yapar mıyım diye korkarken yakalıyorum.
Dediğim gibi bu aileyi tanımadanki halime dönmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?