Eski öz güvenime dönmek istiyorum

degilmi?
ayni kaderi yaşamişiz.
bende istiyorum özgüvenimi.. hep onlar yüzünden.

yok artık
sende yüz verme hiç arayada girme derim.

demi onu bende yaşadim salak gibi..;
şimdi eşime pas vermiyorum ipimin eline vermişim herşeye.. şimdi vermiyorum ki.

oha delirmişler bu ne

İğrenç bir dinamikmiş. Geçmiş olsun hayatta ilk haysiyetsizlik deneyimini eşinizin ailesiyle edinmişsiniz.

Eşiniz onlar gibi değil bu güzel.

İlk adım sorunun farkındalığına varıp tanımlamak, bir da tamam.

Şimdi yapacağınız şey onları suçlamayı bırakıp özünüze geri dönmek. Başkalarını suçlamak kadar hayatta insanı durduran bir şey yoktur. Evet onların yapışı edişi vs. vs. Bunlar zaman kaybı. Kendinizi yakalayın korku geldiği zaman ve “saçmalama Chek” deyip derin bir nefes alın. Sonra en rahat olduğunuz şeyi yaptığınızda özünüz zaten belirecek.

Bol bol nefes alıp gülümseyin kendiniz için.

Insanoğlu işte ses çıkarmazsan iyice tepene biner ama bağır çağır hakaret et, senden kıymetlisi yok.
benim sesimi çikarmadığımdan oluyor hepsi.. sustum sustum sonunda patladim. eşim diyo ki sen kendi kendine dolduruşa geliyorsun. o öle düşünüyor. sinirledim . beni hiç anlamiyor. şu an limoniyiz. konuşmak istemiyorum yüzünü görmek dahi istemiyorum adami

Negatif insanlar enerji somurur cok sonra farkedersin bazen. Dura dura senee negatiflesirsin. Korle yatan sasi kalkar demisler

Ben yasliyim cok bilirim tavirlari. Illa bi yonlendirecekler. Gorusmemek dogru karar olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…