Eski nişanlıya mutluyum unuttum mesajı....

valla kusura bakmada hatalısınız. benim başımdan nişanlılık sevgililik geçmedi ama kankimin başına gelmişti. o aynı köy içinde eski nişanlısının sokağından bile geçmezdi bırak selam vermeyi. sen yolunu çizmişsin o sana yabancı olmalı

Turk dil kurumu degilim ama rahatsiz oluyorum.
Kasten yaziliyor..isime bakiyorum.rahatsiz oldugum seyi dile getiriyorum.yazinizi yorumunuzu okurken baggzen yazmaniz rahatsiz ediyor.
Bazen o bazen...zorlastirma Turkceyi bu kadar.
Bunu gayet güzel bir şekilde de dile getirebilirsiniz! Sizin de benim yazılış şeklime karışmanız beni rahatsız ediyor

mutlu pozu vermek istiyosan eşine sarıl onu öp kocacım benim sen benim kahramanımsın beni çok mutlu ediyosun harika bir erkeksin iyiki seninle evlenmişim de

Evli barklı hatta cocuklu kadınsınız ama hala bıseyler bıtmemıs anlasılan..
Umrunuzda olmamalıydı ıster mutlu gorsun ıster mutsuz nedır yanı kım kı o
Birde kalkmıs selam vermıssınız esınız cok haklı ıyı olmus denır ancak kusura bakmayın

"ilk arkadaş kalalım muhabbeti olmuştu ama bu evlenince bana sanki ben onu taciz ediyorum gibi mesajlar attı ki benimde sevgilim vardı biliyordu"

madem aranızda böyle bir olay yaşandı, niye hala mutluluğunuzu gösterme çabasındasınız. sizin yolunuz ayrılmış, iyi görse ne değişir, kötü görse ne değişir.
eşiniz haklı, siz çok gereksiz davranmışsınız.
exle arkadaş falan kalınmaz. (ortak çocuğunuz yoksa)
siz çabalasanız bile hayatınızda olanları huzusuz edersiniz.

Aslında bir anlık gaflet,cahillik diyelim.Canını çok sıkma,eşine sarılsevgiyle.Allah iki cihandada mutlu etsin eşinle seni.

bsta hata yapmıssın hersey erkege söylenmez sana slm vermissine vermis bas gec orda diye ne konusuyosun hadi gene konustun esini arayıp oda burda gel denirmi allah askıan ya bide eski kaynananın elini öptürmüssün kocana

Hem annen istemediği için adamı terk etmişsin hemde mutluluk tablosu sergilemeye çalışıyorsun. Yani hani aldatıldın, terk edildin desek yine bir derece bak ben güçlüyüm, hayat devam ediyor tarzı umursamazca davranman makul olabilirdi ama bu durumda çok tuhaf olmuş.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama yaptığınızı liseli kızlar ancak yapar, aklı bir karış havada gençlik halleri, safça..

Sizinki aşırı saçma sapan hareketler olmuş..Resmen birbirine sokmak istemişsiniz milleti..Gel burda, gel şurda, bak selam verdim, bak konuştum!!! Yapmayın Allah aşkına kocanızla aranızdaki muhabbete bakın!!

Yapılacakları yapmamış, yapılmayacakları yapmışsınız. ( en doğru hareket kocanızı bilgilendirmeniz olmuş )

"Mutluyum bakın" demek için yapılan hareketler,imalar,sözler amma Moda oldu ya!
En tasvip etmediğim şey. Gösteriş resmen.
Eşiniz de çok haklı kızmakta.

Adam seni duymamış tekrar selam vermişsin geçmiş olsun demişsin yani kocan seni orada parçalamadıysa iyiymiş yine.
bende burda hangi kadın kocası nın eski sevgilisini görcek bide konuscak valla anası ölüm döseginde bile olsa dön basını git eski sevgili adı üstünde yıkardım ben olsam o hastaneyi dua et kocan dövmemis seni baya bn olsam esime bi okkalı tokat atarldım sen elin or... sıyne konustun diye
hiç kusura bakma yani kardas...

Ben niye mutlu olduğunuzu eski nişanlınıza ispat etme gereği duydunuz onu anlamadım.
Eşinizin ne hissedebileceğini bile hiçe saymışsınız bu arada.
O mutlu diye düşünse ne olurdu, düşünmese ne olurdu? Siz yuvanızda mutlu musunuz, önemli olan o.

Bir anlık bir hata olmuş .. boşver takma kafana .. Olan olmuş unut gitsin ,eşinede unuttur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…