Eski nişanlıya mutluyum unuttum mesajı....

Allah başka dert vermesin.Ayrıca eski nisanliniza bunu neden yapiyorsunuz? Aci vermek hoşunuza mi gidiyor? Siz evlenmissiniz çocuğunuz olmuş.Daha neyin davasindasiniz Allah aşkına.Eşimi kiskandiracagim diye yaptığınız şey doğru mu?

birazda kendiniz kaşınmışsınız aynısını eşiniz yapsa siz neler yapardınız acaba. Biz kadınlardada bu var eski sevgililere sevmediği akrabalara bir mutluyum pozu ne gerek var arkadaşım senin mutlu mutsuz olduğunu elalemin bilmesinin ne artısı olcak

Ben eşinizin yerinde olsam direkt demek ki hala önemsiyor da ondan bir şeyleri ispat etmeye çalışıyor diye düşünürdüm. Gereksiz bir hareket yapmışsınız. Eşiniz kızmakta haklı.

mutlu olduğunu bilse ne olacak bilmese ne olacak?neyin gösterişi bu?ailesine sarılmalar öpmeler vs..ben olsam eşinin yerinde bende aynı tepkiyi verirdim.

Gereksiz olmuş selamlaşmanız. Beni daha önce kötü halimle gördü şimdi iyi halimle görünmek istedim demişsiniz ama keşke hiç görmemiş gibi davransaydınız. O sizi görürse de iyi olduğunuzu anlayacaktı zaten. Eşinizde bir kabahat göremedim ne yazıkki. Sinirlenmekte haklı kim olsa sinirlenir.

Perişan halde gördü derken, bakımsız mı, makyaj mı yoktu yüzünüzde, bunlar belirleyebilir mi mutluluğu? Masumca bir selam olsa amenna, siz plan yapıp birde ortalık karıştırmışsınız ve bunun üzerıne eşim beni kıskandı, hoşuma gitti dıyorsunuz. Hayretler içinde kaldım inanin.

Eski nişanlına Allah'ın selamını vermende bir sakınca göremedim. Neden bu kadar büyümüş anlamadım. Eşin seni daha çok küçük düşürmüş.
Eski konunu okudum. Sen zaten mutsuz bir evlilik yaşıyormuşsun. Tabii 2013 yılından sonra bir mucize olmadıysa. Eski nişanlın için fotoğraflarına bakıyorum kızla çok mutlu, kızı resmen yaşatıyor her türlü güzelliği yapmış kıza, eşim bana pastadan başka şey almadı demişsin.
Adamı düğüne 2 ay kala ortada bırakmışsın, ettiğimi bulmadım bak mutluyum mesajımı vermeye çalıştın? Bence sen ona yaptığın haksızlığı unutamamışsın, ya da onun sana verdiği değeri. Bir insanı yarı yolda bırakıp mutlu olan görmedim bem. Çok acımasızım belkide ama bu böyle.

Öncelikle bende nişan attım ama çok çok ciddi gerekçelerle bunu yaptım çok üzdüğü ezdği ve aileme saygısızlığı için. ha şimdi görsem mutluyum unuttum imajı verir miyim hayır vermem gereksiz bir hareket. Sizin bunu yapmanız için iki neden olabilir 1. ya gerçekten mutlu değilsiniz ki aslında gerçekten mutlu olmayanlar mış gibi yapar veyahut unutamadınız eski nişanlınızı. Sanırım eskiyi kapatmadan bir evliliğe giriştiniz. Neyse olan olmuş boşverin mutlu olmanıza bakın eşinizle kim ne düşünürse düşünsün ben olsam eski nişanlım ile aynı ortamda durmam. Konuşmak şurada dursun... mutluluklar

Yapmak istediğin kıskandirmakti ama istediğin gibi olmadi ayagina dolandi,olan bu bence

Bu mutlu olduğunuzu ispatlama merakınıza bir anlam veremedim.bitmış geçmiş neticede.

Bende onceden baskasiyla nisanliydim suan evliyim esimle aramizda eski nisanlinin muhabbeti bile gecmez birak slm vermeyi! Gereksiz bisey olmus anlayamadm arkadas kalalim sozude hep sacma gelmistir bana yok artik yani

eşiniz kızmakla son derce haklı.neden mutlu imajı vermek istediniz mutluysanız birakın eski nişanlınızı kimseye bişey ispat zorunda değilsiniz hareketleriniz hiç hoş değil ve bence hala eski nişanlınınızı unutamamışsınız.

Sacmaliklar silsilesi diye buna derim ben :))) Gereksizligin dibi !

Iyiki esin parcalamadi seni hahah ya birde adamı çağırmış kosssss kocisim eski nisanlim burda tey Allah'im

Ustelik adamı yarı yolda koyan sensin neyin havasını atacaktin? Seni bıraktım ama baaaaak çok mutluyum havası mi?

Allah akıl fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…