Eski nişanlıya mutluyum unuttum mesajı....

Kusura bakma da esini cok kotu bir duruma sokmussun adam hakli. Yani cok mu onemliydi sizi mutlu yada uzgun gormesi. Eskiyse eskide kalsin, sizin icin artik elalem olan birine neyi ispatliyorsunuz daha?

bir insanın gerçektan mutlu olup etrafını takmayışıyla, etrafına mutluyum pozu vermesi çok bariz ayırt edilebiliyor. neden mutluyum pozu vermek istediniz? gerçekten mutlu değil misiniz? kendinize bile itiraf edemediğiniz acabalarınız mı var? bize bile yazarken tek sorun annem istemedi başka sorun yoktu demişsiniz. yani aranızda sorun yokken severek ayrılmışsınız. sonra kopamayıp arkadaş kalmışsınız. sonra o evlenmiş ve bu canınızı acıtmış. sizde hareketlerinizle konuşmalarınızla "bende evlendim senden daha mutluyum" deme gereği duymuşsunuz. neden? bir insan önemsemediği gerçekten aştığı birinin ne düşündüğünü neden önemser ve intikam alma gereği duyar? sizi sorgulamak yargılamak için söylemiyorum. bence bunları kendi içinizde düşünüp halledin. önce gururunuzu bir kenara bırakıp kendinize dürüst olun ki en zöru insanın kendisine dürüst olabilmesidir.

edit: konu sahibinin eski konusundan alıntı
nişanlandım annem istemedi diye çocuğu düğüne 2 ay kala bıraktım evi bile ben zevkime göre yaptırmıştım.o olmayınca karşıma çıkan ilk adama aşık oldum 2 sene flört ettim ve 2 sene hiç mutlu olmadım ama evlendim.sevdi sandım.sevilmeye ihtiyacım vardı.ilk sene bana etmediği eziyeti bırakmadı evi terk etti beni terk etti

evet şimdi yazdıklarım daha bir anlam kazandı..

Son düzenleme:
Bağzen insan başkaların dan çok zarar verir kendine düşünmeden, hissetmeden hatta tanımadan kendini; bence yıpratmayın kendinizi olan olmuş...

Biraz gereksiz ve sacma olmus. Ama esinize onu ne kadar sevdiginizi soyleyin. Mutlu oldugumuzu gorsun bi daha selam vermesin diye boyle yaptim falan deyin.

Benim eşim aynı şeyi yapsa nispet için mi benimle evlenmiş acaba diye düşünürüm ve gururum incinir.
Saçma.

'yeterli olan sükût eder, yetersiz olan ispata calisir..'
gercekten mutluysan, kime neyi ispatlamaya calisiyosun, neyin pozunu atiyosun.. yuzune bile bakmaman gerekirdi..

Biraz yargılamak gibi olucak ama yanlış içinde yanlış yapmışsın. Hiç konuşmaya girmeyecektin sonuçta eski nişanlın ve evlisin eşin aynısını yapsa çok onur kırıcı olurdu bu sefer sen buraya eşim eski nişanlısına selam verdi ve ardından beni aradı gel buraya diye konu açıcaktın. Hadi selam verdin neden eşine bunu haber veriyorsun gel burda diye çok eski nişanlın senin Peşinde değil ki tesadüf hadi onu da yaptın neden mesaj atıyorsun bence senin kafan karışık biraz.

Siz bu adamla evlenmediginiz icin pisman oldunuz degil mi? Annenizde mutsuzlugunuzu gorup size engel olduguna pisman olmustur muhtemelen ama ne siz bunu kendinize ne de anneniz bunu size itiraf etmistir. Bakin evladiniz da varmis Allah size bagislasin hayirli omur versin ona. Bu hataya dusmeyin birdaha. Kimseye kendinizi mutlu ya da mutsuz gostermek zorunda degilsiniz. Birakin eski sevgili, nisanliyi aramiz bozuldugu eski arkadasimi dahi gorsem selam vermem ben. Ne gerek var. Eskide kalmis olmus bitmis gitmis.

Hata ustune hata.
Adam seni duymamis sen uzerine atlamissin ikinci kez selam diye.
Sonra gitmis kocani aramissin, gorende o sana selam verdi sanir.
( hadi o vermis olsa bile, kocani cagirmak niye? Akli basinda bi kadin sorun cikmasin diye uzaklasir o ortamdan. Sonra arabaya binip eve giderken illaki diyosan kocamdan gizlim saklim olmasin diye, onunla karsilastik.. der ve konuyu kapatir.)
Kocanda gelmis.
Ee geldide ne oldu?
Kavgami ciksin istiyosun orda?
Hosunami gider bu?

Kocani kiskandirmak istemissin ama ters tepmis.
Ondan ayri, bu mutlu oldugunu gosterme cabasi neden?

adam ve aile sanki seni yiyecek gibi eşine yanıma gel o burda demişsin ya orda koptum, durumun pazarlık kızıştırmak gibi

En baştan kötü başlayan bir hayatım oldu böylede sürdü gitti.bir çocuğun başına gelecek en kötü şeyi yaşadım yetmez gibi ailem hep kavgalı hep huzursuzdu.nişanlandım annem istemedi diye çocuğu düğüne 2 ay kala bıraktım evi bile ben zevkime göre yaptırmıştım.o olmayınca karşıma çıkan ilk adama aşık oldum 2 sene flört ettim ve 2 sene hiç mutlu olmadım ama evlendim.sevdi sandım.sevilmeye ihtiyacım vardı.ilk sene bana etmediği eziyeti bırakmadı evi terk etti beni terk etti.bende baba evine döndüm.sonra pişman olup kapıma dayandı özür diledi,diretti.evde yaşadığım mutsuzluğu tekrar yaşayamak istemedim ondanmı yoksa sevdiğimdenmi bilmem o an onu görmek iyi geldi.1sene annemlerle biraz kendi evimizde ama her kış mutlaka annemlerin evinde yaşadık.bu durumdan mutlu değildim ama gündüz 2 gece 4 veya 5 e kadar çalışıyor diye sıkıntıdan ve birazda maddiyattan orda kalıyordum.şimdi 3 yıl oldu bir evladım var.mutlumuyum hayır ve deli gibi hatta köpek gibi pişmanım bu çocuğu yaptığım için.şuan melek gibi ama hala sevgisi yetersiz.ilgilenmeyi bilmiyor.doğum günümde ve tüm özel günümde ya gelmedi işini uzattı yada bi pastayla geldi yıllarca en büyük hediyesi pasta süpriziydi.oğlum çok yaramaz öyle bunaldımki biri yardımcı olmadı hastalansam bile doktora gidemiyorum.ailem bırakıp memlekete gitti.kaynanam 5para etmezin teki ne gelir ne kucağına alır ne bakar oğluma.beyfendiye göre mutlu evlilik yaşıyoruz ama ben çöktüm artık kadın olmayı unuttum insan olmayı unuttum.kendimi göremiyorum artık bunaldım.aklımda duamda hep bitsin bu ömür duası.sanki tüm hayatım cezadan ibaret.ne gece rahatım ne sabah.gece eşime.gündüz oğluma aitim.dayaanamıyorum artık.tükendim.boşansam alıp başımı gitsem ne olur bilmiyorum sonrasını ne yapmalıyım bilemezz haldeyim şunu biliyorum artık insanları bile sevmiyorum.buna eşimde dahil....sadece ilgi sevgi için ona yapıştım ama toplam 2 saat gördüğüm bi adamla ne kadar sevgili olunurki..oğluma yetemiyorum aşırı hareketli.1buçuk yaşında kreşe veremiyorum benim başıma gelenden dolayı.offf yoruldum artık.Bi insan hayata 1-0 geriden başlarsa elalem be yapsınki.yanlış evlilik birde çocuk.elde var kocaman hayatı kaymış bi kadın.assammı kendimi yksa yüksekten özgür kuşlar gibi atsammı kendimi.sonra ahiret te ne yaparım ben.işte tüm gün bunlar aklımda.elimi neye atsam kurudu.neyden çeksem canlandı.eski nişanlımı gördüm deliler gibi yaşıyor yaşatıyor çok mutlu.her türlü güzelliği yapmış kıza resimlerini gördüm kahretsinki..bana dediki seni kimse benim kadar sevemez.öylede oldu.sevmedi annem babam bile onun kadar.anası babası bana evlattan öte davrandı annemse alevi dedi olmaz dedi.direndim..evi terk etti babam perişan oldu bıraktım nişanlımı.kocamla tanıştım ve hayat benim için durdu artık ben yok olmuştum.kendim yokken nasıl bir can doğurdum çok pişmanımmm çok...

çocuğunu doğurduğuna bile pişmansın ne mutluluğu

Eşimle aramın bozulması derdim:'( bende yapcam bunu sana dedi ama ben aska ama asla aldatma veya ah keşke sen olsaydın niyetiyle bişi yapmadım sadece alalede biri gibi düşünüp selam verdim onun yaptığı ayıptı eşimin yanında ailesini yolladı o an napçam bilemedim oğulları anormal olsada aile olarak onlar apayrı iyi şnsanlardı onları görünce keşke eşimin sorumsuz ilgisiz sevgiden saygıdan habersiz ailesi yerine onlar ailesi olsaydı dedim ama eşim yine eşim kalsaydı çok değer verirlerdi el bebek gül bebek yaptılar hatta beni görünce ağladılar o an napsaydım terslesem ne alaka olurdu gülümsedim sarıldım eşim bu dedim hatta yalan attılar biz arkadaşının ailesiyiz dediler eşim biliyo sorun yok dedim şaşırdılar neden anlattın dediler o bana anlattı ben ona anlattım sırrımız yok bizim dedim ama eşim çok üzüldü çok kızdı:'( haklı

Yani konuşmak selamlaşmak sinir bozucu olmuş, ama sen eşini çağırmışsın yanına... Ne kadar anlatsan da erkek işte yedirememiş demek ki...

X