Eski nişanlıya mutluyum unuttum mesajı....

Kusura bakma da esini cok kotu bir duruma sokmussun adam hakli. Yani cok mu onemliydi sizi mutlu yada uzgun gormesi. Eskiyse eskide kalsin, sizin icin artik elalem olan birine neyi ispatliyorsunuz daha?

bir insanın gerçektan mutlu olup etrafını takmayışıyla, etrafına mutluyum pozu vermesi çok bariz ayırt edilebiliyor. neden mutluyum pozu vermek istediniz? gerçekten mutlu değil misiniz? kendinize bile itiraf edemediğiniz acabalarınız mı var? bize bile yazarken tek sorun annem istemedi başka sorun yoktu demişsiniz. yani aranızda sorun yokken severek ayrılmışsınız. sonra kopamayıp arkadaş kalmışsınız. sonra o evlenmiş ve bu canınızı acıtmış. sizde hareketlerinizle konuşmalarınızla "bende evlendim senden daha mutluyum" deme gereği duymuşsunuz. neden? bir insan önemsemediği gerçekten aştığı birinin ne düşündüğünü neden önemser ve intikam alma gereği duyar? sizi sorgulamak yargılamak için söylemiyorum. bence bunları kendi içinizde düşünüp halledin. önce gururunuzu bir kenara bırakıp kendinize dürüst olun ki en zöru insanın kendisine dürüst olabilmesidir.

edit: konu sahibinin eski konusundan alıntı
evet şimdi yazdıklarım daha bir anlam kazandı..

Son düzenleme:
Bağzen insan başkaların dan çok zarar verir kendine düşünmeden, hissetmeden hatta tanımadan kendini; bence yıpratmayın kendinizi olan olmuş...

Biraz gereksiz ve sacma olmus. Ama esinize onu ne kadar sevdiginizi soyleyin. Mutlu oldugumuzu gorsun bi daha selam vermesin diye boyle yaptim falan deyin.

Benim eşim aynı şeyi yapsa nispet için mi benimle evlenmiş acaba diye düşünürüm ve gururum incinir.
Saçma.

'yeterli olan sükût eder, yetersiz olan ispata calisir..'
gercekten mutluysan, kime neyi ispatlamaya calisiyosun, neyin pozunu atiyosun.. yuzune bile bakmaman gerekirdi..

Biraz yargılamak gibi olucak ama yanlış içinde yanlış yapmışsın. Hiç konuşmaya girmeyecektin sonuçta eski nişanlın ve evlisin eşin aynısını yapsa çok onur kırıcı olurdu bu sefer sen buraya eşim eski nişanlısına selam verdi ve ardından beni aradı gel buraya diye konu açıcaktın. Hadi selam verdin neden eşine bunu haber veriyorsun gel burda diye çok eski nişanlın senin Peşinde değil ki tesadüf hadi onu da yaptın neden mesaj atıyorsun bence senin kafan karışık biraz.

Siz bu adamla evlenmediginiz icin pisman oldunuz degil mi? Annenizde mutsuzlugunuzu gorup size engel olduguna pisman olmustur muhtemelen ama ne siz bunu kendinize ne de anneniz bunu size itiraf etmistir. Bakin evladiniz da varmis Allah size bagislasin hayirli omur versin ona. Bu hataya dusmeyin birdaha. Kimseye kendinizi mutlu ya da mutsuz gostermek zorunda degilsiniz. Birakin eski sevgili, nisanliyi aramiz bozuldugu eski arkadasimi dahi gorsem selam vermem ben. Ne gerek var. Eskide kalmis olmus bitmis gitmis.

Hata ustune hata.
Adam seni duymamis sen uzerine atlamissin ikinci kez selam diye.
Sonra gitmis kocani aramissin, gorende o sana selam verdi sanir.
( hadi o vermis olsa bile, kocani cagirmak niye? Akli basinda bi kadin sorun cikmasin diye uzaklasir o ortamdan. Sonra arabaya binip eve giderken illaki diyosan kocamdan gizlim saklim olmasin diye, onunla karsilastik.. der ve konuyu kapatir.)
Kocanda gelmis.
Ee geldide ne oldu?
Kavgami ciksin istiyosun orda?
Hosunami gider bu?

Kocani kiskandirmak istemissin ama ters tepmis.
Ondan ayri, bu mutlu oldugunu gosterme cabasi neden?

adam ve aile sanki seni yiyecek gibi eşine yanıma gel o burda demişsin ya orda koptum, durumun pazarlık kızıştırmak gibi

çocuğunu doğurduğuna bile pişmansın ne mutluluğu

Yani konuşmak selamlaşmak sinir bozucu olmuş, ama sen eşini çağırmışsın yanına... Ne kadar anlatsan da erkek işte yedirememiş demek ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…