En baştan kötü başlayan bir hayatım oldu böylede sürdü gitti.bir çocuğun başına gelecek en kötü şeyi yaşadım yetmez gibi ailem hep kavgalı hep huzursuzdu.nişanlandım annem istemedi diye çocuğu düğüne 2 ay kala bıraktım evi bile ben zevkime göre yaptırmıştım.o olmayınca karşıma çıkan ilk adama aşık oldum 2 sene flört ettim ve 2 sene hiç mutlu olmadım ama evlendim.sevdi sandım.sevilmeye ihtiyacım vardı.ilk sene bana etmediği eziyeti bırakmadı evi terk etti beni terk etti.bende baba evine döndüm.sonra pişman olup kapıma dayandı özür diledi,diretti.evde yaşadığım mutsuzluğu tekrar yaşayamak istemedim ondanmı yoksa sevdiğimdenmi bilmem o an onu görmek iyi geldi.1sene annemlerle biraz kendi evimizde ama her kış mutlaka annemlerin evinde yaşadık.bu durumdan mutlu değildim ama gündüz 2 gece 4 veya 5 e kadar çalışıyor diye sıkıntıdan ve birazda maddiyattan orda kalıyordum.şimdi 3 yıl oldu bir evladım var.mutlumuyum hayır ve deli gibi hatta köpek gibi pişmanım bu çocuğu yaptığım için.şuan melek gibi ama hala sevgisi yetersiz.ilgilenmeyi bilmiyor.doğum günümde ve tüm özel günümde ya gelmedi işini uzattı yada bi pastayla geldi yıllarca en büyük hediyesi pasta süpriziydi.oğlum çok yaramaz öyle bunaldımki biri yardımcı olmadı hastalansam bile doktora gidemiyorum.ailem bırakıp memlekete gitti.kaynanam 5para etmezin teki ne gelir ne kucağına alır ne bakar oğluma.beyfendiye göre mutlu evlilik yaşıyoruz ama ben çöktüm artık kadın olmayı unuttum insan olmayı unuttum.kendimi göremiyorum artık bunaldım.aklımda duamda hep bitsin bu ömür duası.sanki tüm hayatım cezadan ibaret.ne gece rahatım ne sabah.gece eşime.gündüz oğluma aitim.dayaanamıyorum artık.tükendim.boşansam alıp başımı gitsem ne olur bilmiyorum sonrasını ne yapmalıyım bilemezz haldeyim şunu biliyorum artık insanları bile sevmiyorum.buna eşimde dahil....sadece ilgi sevgi için ona yapıştım ama toplam 2 saat gördüğüm bi adamla ne kadar sevgili olunurki..oğluma yetemiyorum aşırı hareketli.1buçuk yaşında kreşe veremiyorum benim başıma gelenden dolayı.offf yoruldum artık.Bi insan hayata 1-0 geriden başlarsa elalem be yapsınki.yanlış evlilik birde çocuk.elde var kocaman hayatı kaymış bi kadın.assammı kendimi yksa yüksekten özgür kuşlar gibi atsammı kendimi.sonra ahiret te ne yaparım ben.işte tüm gün bunlar aklımda.elimi neye atsam kurudu.neyden çeksem canlandı.eski nişanlımı gördüm deliler gibi yaşıyor yaşatıyor çok mutlu.her türlü güzelliği yapmış kıza resimlerini gördüm kahretsinki..bana dediki seni kimse benim kadar sevemez.öylede oldu.sevmedi annem babam bile onun kadar.anası babası bana evlattan öte davrandı annemse alevi dedi olmaz dedi.direndim..evi terk etti babam perişan oldu bıraktım nişanlımı.kocamla tanıştım ve hayat benim için durdu artık ben yok olmuştum.kendim yokken nasıl bir can doğurdum çok pişmanımmm çok...