- 8 Kasım 2013
- 56
- 0
- 36
-
- Konu Sahibi Yorgundemokrat
belkide annesi istemediğini için ayrılmış olmaları hala biryerlerde birşeyler bırakmış..Insan gercekten mutluysa, unutmussa , takmiyorsa gercekten beynine 1 dusunce dahi gelmez eskiyle ilgili.
Gercekten mutlu insanlar ana odaklanirlar, ani yasarlar, gecmisi hatirlamazlar bile. Insan mutluyken niiye gecmisi dusunsun ki zaten ? Eski sevgilim gelse bu da kim der, takmaz gecerim cunku su anda hayatta baska oncelikjlerim var.
Siz ya unutamamissiniz ya da ayrilmayi sindiremememissiniz.
Selam kızlar bugün annemin sinirsel başağrıları ve kusmaları nedeniyle eşimle apar topar acile götürdük bi süre sonra benim minik çocuk sıkıldı babasıyla arabaya gittiler tam o sırada eski nişanlı kapıda belirdi bundan aylar önce yolumu kesip selam vermişti kucağımda bebeğim vardı hiç cevap vermeden yanından geçmiştim ama o günde perişan görünşyordum aaa bak mutlu olamamış desin istemedim hemde konuşmak yanlış gelmişti eşimi aradım bak konuştu ama ben transit gemtim dedim tamam dedi.nişanı annem istemiyo diye bozmuştum başka sorun yoktu.neyse hastanede görünce hayırdır geçmiş olsun dedim ilk duymadı sonra duyup babam burda dedi geçmiş olsun dedim güşümsedim mutluluğumu görsğn havalara girmesin istedim nasıl bi psikoloji anlamadım ama keşke yine konuşmayıp ayrıldaydım ordan dicem ama akşama kadar ordaydım mecbur.hemen eşimi aradım yanlış anlamasın diye gel o burda ben tekim dedim geldi ve olan oldu eski nişanlının aileside geldi ve ben beni görmesinler diye ordan oraya çıktım çünkü eşim gerilmişti.salak kafam ne selaö verirsin demi:'(salak eski nişanlı beni ailesine gösterdi hepsini eşime tanıtmıştım yanaşırlarsa bil dedim bi baktım yanımdalar ben yine güleç eşim ve çocuğum dedim tanıttım.sonra kıyamet koptu:'(eşim çook kızdı gir bi köşeye görğnme dedi kavga ettik ben sadece mutluluk ve pişman değilim pozu vermek istedim ama günahmış demekki ceza kesildi.çünkü ilk arkadaş kalalım muhabbeti olmuştu ama bu evlenince bana sanki ben onu taciz ediyorum gibi mesajlar attı ki benimde sevgilim vardı biliyordu anlatıp dıruyordum her fırsatta birazda bun bilinçaltıma işledi intikam alır gibi selamlaştım ama eşimide arayıp yanımda dur dedim saat gece 05.18 ve ben vicdanen çok rahatsızım yemin ederim hiiiiiç sevgi dolu bakmadım eşimi seçmişim iyiki dedim onu görünce çünkü bana göre değildi offf neden geçmiş olsun dedim neden selam verdim :'(