Eski nişanlıya mutluyum unuttum mesajı....

Yorgundemokrat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
56
0
36
Selam kızlar bugün annemin sinirsel başağrıları ve kusmaları nedeniyle eşimle apar topar acile götürdük bi süre sonra benim minik çocuk sıkıldı babasıyla arabaya gittiler tam o sırada eski nişanlı kapıda belirdi bundan aylar önce yolumu kesip selam vermişti kucağımda bebeğim vardı hiç cevap vermeden yanından geçmiştim ama o günde perişan görünşyordum aaa bak mutlu olamamış desin istemedim hemde konuşmak yanlış gelmişti eşimi aradım bak konuştu ama ben transit gemtim dedim tamam dedi.nişanı annem istemiyo diye bozmuştum başka sorun yoktu.neyse hastanede görünce hayırdır geçmiş olsun dedim ilk duymadı sonra duyup babam burda dedi geçmiş olsun dedim güşümsedim mutluluğumu görsğn havalara girmesin istedim nasıl bi psikoloji anlamadım ama keşke yine konuşmayıp ayrıldaydım ordan dicem ama akşama kadar ordaydım mecbur.hemen eşimi aradım yanlış anlamasın diye gel o burda ben tekim dedim geldi ve olan oldu eski nişanlının aileside geldi ve ben beni görmesinler diye ordan oraya çıktım çünkü eşim gerilmişti.salak kafam ne selaö verirsin demi:'(salak eski nişanlı beni ailesine gösterdi hepsini eşime tanıtmıştım yanaşırlarsa bil dedim bi baktım yanımdalar ben yine güleç eşim ve çocuğum dedim tanıttım.sonra kıyamet koptu:'(eşim çook kızdı gir bi köşeye görğnme dedi kavga ettik ben sadece mutluluk ve pişman değilim pozu vermek istedim ama günahmış demekki ceza kesildi.çünkü ilk arkadaş kalalım muhabbeti olmuştu ama bu evlenince bana sanki ben onu taciz ediyorum gibi mesajlar attı ki benimde sevgilim vardı biliyordu anlatıp dıruyordum her fırsatta birazda bun bilinçaltıma işledi intikam alır gibi selamlaştım ama eşimide arayıp yanımda dur dedim saat gece 05.18 ve ben vicdanen çok rahatsızım yemin ederim hiiiiiç sevgi dolu bakmadım eşimi seçmişim iyiki dedim onu görünce çünkü bana göre değildi offf neden geçmiş olsun dedim neden selam verdim :'(

Eşimle aramın bozulması derdim:'( bende yapcam bunu sana dedi ama ben aska ama asla aldatma veya ah keşke sen olsaydın niyetiyle bişi yapmadım sadece alalede biri gibi düşünüp selam verdim onun yaptığı ayıptı eşimin yanında ailesini yolladı o an napçam bilemedim oğulları anormal olsada aile olarak onlar apayrı iyi şnsanlardı onları görünce keşke eşimin sorumsuz ilgisiz sevgiden saygıdan habersiz ailesi yerine onlar ailesi olsaydı dedim ama eşim yine eşim kalsaydı çok değer verirlerdi el bebek gül bebek yaptılar hatta beni görünce ağladılar o an napsaydım terslesem ne alaka olurdu gülümsedim sarıldım eşim bu dedim hatta yalan attılar biz arkadaşının ailesiyiz dediler eşim biliyo sorun yok dedim şaşırdılar neden anlattın dediler o bana anlattı ben ona anlattım sırrımız yok bizim dedim ama eşim çok üzüldü çok kızdı:'( haklı

Napıyım varmı aranızda eski nişanlı yada sevgilisine selam veren ben yanlış mı yapmışım günah oldu demi:'( napıcam ben bi daha Asla konuşmıcam sohbet etmedim geçmiş olsun hayırdır dedim asla art niyet yoktu eşimin tırnağı olamaz kendisi ama yinede üzgünüm eşim çok taktı:'( ben eşimi hiçböle görmedim hiç kıskanmayan geniş biriydi ama değilmiş bi yandan hoşuma gitti kıskanılmak..eşimin tek eksiği buydu çünkü.o an bitsin yer yarılsın dedim ha bire yanıma gelip durdular neyseki bugün geçti sabah oldu

ego tatmini yapmak istediniz herhalde...
cok sacma olmus gercekten..
yani esiniz hakli..
neyin derdini düsmüssünüz resmen.
mutlu olup olmamaniz o adama ne yani?

zaten genel anlamda hic anlamam böyle insanlari..
yani mutlu degilsen kime ne? ne alaka?
ne olur seni bir insan mutsuz görse?
demekki siz bir insani mutsuz görseniz ahh bak iyi olmus oh olmus diyeceksiniz ...

çok gereksiz bir hareket olmuş.biten bitmiştir ne diye selam verme gereği duydunuz ya da mutluyum havalarına girme gereği duydunuz? benim eşim eski nişanlısına ya da sevgilisine bunu yapsa demek ki unutamamış var bişey derim kusura bakma

Insan gercekten mutluysa, unutmussa , takmiyorsa gercekten beynine 1 dusunce dahi gelmez eskiyle ilgili.

Gercekten mutlu insanlar ana odaklanirlar, ani yasarlar, gecmisi hatirlamazlar bile. Insan mutluyken niiye gecmisi dusunsun ki zaten ? Eski sevgilim gelse bu da kim der, takmaz gecerim cunku su anda hayatta baska oncelikjlerim var.

Siz ya unutamamissiniz ya da ayrilmayi sindiremememissiniz.

Son düzenleme:
genelde eskıde kalmıs arkadaslarıma sevgılılerıme kocalarıma selam bıle vermem
hatta bakıslarımla parcalarım onları :)
sakın selam vermeyın bır daha

Gereksiz olmuş neden ispat çabasına girdiniz hayret? Yani sizi mutsuz sansa ne olacaktı eski nişanlı çok mu önemliydi? Bence eşinle konuş konuşmamam gerekirdi bu kadar bozulacağını düşünmedim filan de gönlünü al. Aynısı başına gelse ne düşünürdün adam haklı yani. Umursamasa sorun var derdim..

Bana da çok ters gecmişte kalan birine selam vermek konusmak ya da hal hatır sormak .
Hayatınızıdan cıkarmıssınız.
Yanınızda kocanız ve cocugunuz var
Ama sız selam verıyorsunuz .
Bence dogru degıl .
Erkeklık gururu dıye bır sey var .
Acilen eşinizin gönlünü alın !

ne gereksiz hareketler.
evlenmişsiniz çocuğunuz olmuş hala eski nişanlı diyorsunuz.
o değil de her dk eşinizi arayıp sanki bir şey var gibi davranmalar, o burda yanıma gel demeler falan, çok komik, çocukça.

belkide annesi istemediğini için ayrılmış olmaları hala biryerlerde birşeyler bırakmış..

kaç yaşındasınız allah aşkına, lisede filan yapmışımdır sizin bu yaptıklarınızı herhalde, mutlu görünmeye çalışmak nasıl oluyor hem mutluysan mutlusundur zaten ispata gerek yokki.

mutlu göstermeye çalışmak ve eşine söylemek falan çok saçma ve gereksiz

ölüp bitiyormuydunuz bundan önce de mutlu pozu vermeye çalıştınız..İnsan en sevdiğini mezara gömüp ardından yemek yiyor. bakıyor hayatına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…