Eski Nişanlısının Yüzüğü

Kızlar yüzük tektaş pırlanta evet belki maddi olarak satınca çok zarar edildiğini düşünmüş olabilir.
Eski nişanlısı ile ilgili de düğüne bir ay kala kız kardeşine küfürler falan etmiş o yüzden ayrılmış. Söylediği bu

Neden eski nişanını sakladığını sorduğumda ise sorunlu biri olarak yaftalanmamak istediğini, benim bunu sorun edeceğimi düşündüğü için anlatmadiğını söyledi.

Bu kadar mı yani? Durduk yere mi edilmiş o küfür? Ne olmuş, kim ne etmiş, ne ara bu kadar yüzgöz olunmuş? Hiç mi merakınız yok?

Neden eski nişanını sakladığını sorduğumda ise sorunlu biri olarak yaftalanmamak istediğini, benim bunu sorun edeceğimi düşündüğü için anlatmadiğını söyledi.
Bahane bulmuş resmen. Herkes herkesle anlaşacak diye bir kaide yok ki. Nişan attı ya da boşandı diye kimse kötü olmuyor. Anlaşamazsın ayrılırsın bu kdar basit. Keşke en baştan dürüst olup anlatsaymış bir şeyleri

Bu kadar mı yani? Durduk yere mi edilmiş o küfür? Ne olmuş, kim ne etmiş, ne ara bu kadar yüzgöz olunmuş? Hiç mi merakınız yok?
Merakım olmaz olur mu kafayı yemek üzereyim artık her söylediği yalan gibi geliyor.
Kızdan bir anda soğumuş artık her şeyi annesi ile yapiyormuş kız, hatta nişanlıyken annesi başka kısmetler bakıyormuş kıza bana bunları anlattı artık dayanamadım dedi. Ben de üstelemedim. Cunku ne dese yalan gibi geliyor

Bu saklamaya deger bir konumu bir de bunu sorgular insan :) ben de surekli seni alintiladim ama seviyorum senin yorumlarini :)

Kesinlikle kafam allak bullak durumda adam 2kere2 4 eder dese tekrar düşünür haldeyim

Yüzük hikayesi tam facia, ama nisanlandigini sakliyorsa vardir bunun altina sebepler. Size eski nisanlinin yüzügünü keklemek isteyen admla sahsen evlenmezdim
Ben ne yaptiysam seni mutlu etmek icin yaptim. Anlatsam üzülürdün falan diyor. Simdi ne oldu ne fark etti daha cok üzüldüm diyorum..

Kız kardesı kimbılır kiza neler yaptı, sevgılın guvenılmez bırı. Pırlanta degıl altın taksın ama durust olsun.

Ben ailesi ile taniştim o ailem ile tanişti direkt kestirip atamayacagim kadar ilerlemis durumda her sey. Emin olmak istiyorum

Bacim adam nisanliyken donmus yani senden onceki kiz bu durumdan donmus. Biraz sorgula gozunu ac. Ilerlemis, kestirip atamayacagin ne durumu var nikah mi kiydiniz? Bir de bosanma cikti basima diye mi dusunuyorun?

Ben anlayamadım hangi taraf küfür etmiş?

Ay kıyamaaaam. Her fesatlık, lanetlik, çirkeflik, şeytanlık karşı tarafın de mi? Beyfendi sütten çıkma ak kaşık. Bi de o masalı kurttan dinleseydiniz keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…