Eski Nişanlısının Yüzüğü

Nenyop

Batarken güneş ardında tepelerin
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
689
802
18
31
Merhaba hanımlar,
Sevgilimin eskiden başkası ile nişanlı olduğunu kulağıma fısıldayan alakasız insanlardan öğrenmiştim.
Bunun üzerine içimdeki sorgulama hiç bitmedi. Benden gizlemiş olması bana iyi hissettirmedi.
Evlilikten hep bahsediyorduk yakında evlilik teklifi gelecegini de hissediyordum.
Bir gün evlerini ziyaret ettiğimde birlikte farklı evraklara bakarken eski nişanlısına aldığı tektaş pırlanta yüzüğün sipariş formunu da gördüm. Yüzüğün içine baş harfi benimkinden farklı şekilde K&O yazılacak yazıyordu formda. Tarih de iki sene öncesi yazıyordu.
Ben evlilik teklifi beklerken böyle bir şey görmek beni hayal kırıklığına uğrattı.
Bu sipariş formunu neden sakladığını sorduğumda ise, ilk başta o yüzüğü benim parmağıma göre yaptırmayı düşündüğünü ama benim bunu istemeyecegimi tahmin edip o yüzüğü satıp yeni yüzük alacağıni söyledi.
Açıkçası bu açıklama beni çok memnun etmedi, bana gelecek olan yüzük başkasının eskisi mi yoksa yeni mi olacak kafamda hep soru işareti kalacak.
Evlilik teklifi denen güzel olaya dair de hiç hevesim kalmadı.
Sizler ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıklaması kalmis işte olsaydı daha makuldu.

Ay o ne öyle ya? Neden en başından o yüzüğü satıp yenisini almayı düşünmemiş? Valla hiç maddiyatmış yok alındığı fiyata satılmıyor demesin. Ben eşyalara anlam yüklemem, eşimin zamanında daha sözlenmediği kızla ev düzmek için aldığı beyaz eşyayı kullanmış kadınım, ama yüzük başka yahu, anlamı var.

Yüzük pırlanta ise maddi kayıp yaşamaktan çekinmiş olabilir.
Aklima baska birsey gelmiyor.
Evragi saklamasi bundan olabilir mi?
Yine de hic hoş degil

Bu biraz fazla okuzluk zaten hic yapmamasi gerekirdi ama icinize atmayin boyle seyleri dosdogru soyleyin rahatsiz oldugunuzu sizle ilgili olan her seyin ozel olmasini istediginizi. Hic kalender olmaya gerek yok.

Canim adam nisanlandigini bile sakliyor. Konu sahibi bunu bile tesadufen ogrendi ise boyle birine hic guvenmemeli. Ha simdi biri cikip eski nisanlisini anlatmak zorunda degildi diyebilir. Bana gore bir hayat paylasilacaksa bu anlatilmali. Sevgili degil bu evlenmeyi dusundugu biri. Nasil ki bosanmis biri ile evlenmeyi dusunen birine bosanma sebebi sorulabiliyorsa bu da soylenmesi gereken bir ayrinti diye dusunuyorum.

Kağıt ve yüzük evde duruyor olabilir bu pek önemli bir mesele değil. Fakat o yüzüğü sana takmayı düşündüğü için onunla beraber olmayı yeniden düşün. Böyle bir şeyin uygun olmayacağını 10 yaşındaki çocukta 90 yaşındaki yaşlı insan da bilir. Alt tarafı bir yüzük en fazla 2 bin lira olsun. Sana bunu bile çok görüyorsa ilerde kim bilir neler yaşarsın. Bunu da geçtim eskiden nişanlandığını bile saklamış. Böyle birine güvenmek çok çok zor

+1
Ne sıkıntı var ki saklıyor adam eski nişanını? Neden konu sahibinin kulağına zayıf ürkek fısıltılar şeklinde gidiyor bu haber? Neler oldu zamanında acaba, bi üstüne düşse iyi olur. Bak ben mesela ne oldu bitti biliyorum iğneden ipliğe, anlattı eşim.

Eski nişanlıya vaktinde özel sipariş verilmiş yahu, konu sahibi için o verilmiş siparişe ufak bir tamirat düşünülmüş ilk etapta. Sonra vazgeçilmiş, satıp yenisinin alınması uygun görülmüş. Mevcut yüzük kadar iyi olacak mıydı yeni yüzük, merak ediyorum.

Neresinden tutsan elinde kalıyor. Kim bilir gizlenen daha neler neler vardır. Temeli sağlam olmayan, gizli saklı şeyler üzerine kurulmuş bu ilişki evliliğe gitmemeli. Aksi takdirde konu sahibi sürekli şüpheyle yaşayacak, adamın söylediği her şeyi en az 10 kere sorgulayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…