Eski nişanlım nişanlanmış,bana yine kurşunlar...

ayrıldıktan sonra iletisim icinde kalmissiniz.

size cicek yollamis mailine girip gormussunuz falan.

o yuzden bu kadar iciniz yaniyor.

üstelik size cicek yollarken telefonda araken bu kızda varmış.

adam resmen iki kızı aynı anda idare etmis.

3 yil once her yerden engelleyip telefon mail her turlu onun bildigi adresleri ve sifreleri degistirip bu isi kesmis atmis olsaydiniz simdi bu kadar caniniz yanmazdi.

3 yil once yapamadiginizi simdi yapin ve her turlu iletisim yolunu kapatin su adamcikla. kendinize hakim olamiyorsaniz sosyal medya hesaplarinizi silin.

yoksa bu adam sizi yavas yavas bitirir. buna izin vermeyin.

Onun sürekli stalkladığını nasıl anladın?

konuyu tam olarak okumanızı rica etsem?hani öyle hızlı hızlı atlaya atlaya değil..
Konuyu tekrar dediğiniz gibi okudum yine aynı şeyi anladım bende anlama problemi var sanırım sonuç itibariyle bu adamla bu adamın ilişkisi varken sizle iletişime geçmesine izin vermişsiniz ne konuştuğunuzun bir önemi yok benim için acı çekiyor olmak birinin hayatında biri varken konuşmayı gerektirmiyor benim görüşüm bu

Adamı tapacak kadar sever üstelik bunu da ona söylerseniz o da dünyadaki tek erkek olduğunu zanneder,gayet normal.
Narsist olduğunu düşünmüyorum,
siz aşkından ölüp bittiğiniz için bir yerleri kalkmış.
İçinde bulunduğunuz ruh halinden kurtulmak istiyorsanız adamı stalklamayı bırakın hatta bir müddet sosyal medyayı tamamen terkedin.

Bunu kendisine 3 yıl önce,hersey biterken söylemiştim.3 yıl boyunca iletişim kurmadım.
Gizlice stalkladım geri kalan süreçte.

Ben ayrıldığımda telefon numarasını siliyorum. Sildiğimde orada bitiyor. Sonra karşı taraf arayıp duruyor. Şİmdi engelleme de çıktı eskiden yoktu. Eskiden olsa engellerdim.

Kızın ne düşündüğüne,ne yaptığına,hatasına,
niye bu kadar kafa yorduğunuzu anlamadım.
Siz o değilsiniz,o da siz değil.
Hata olarak görmüyordur bu ilişkiyi.
Yarabandı olduğunu nerden biliyorsunuz?
Belki sizinle birlikte olduğu dönemde bu kızla bir şeyler yaşadı.
Veya kız ondan hoşlanıyordu,
siz ayrılınca koşa koşa adama gitti.
Ayrıca adam yaralı değil ki kız ona yarabandı olsun.
Bunlar sizin kendinizi rahatlatmak için başvurduğunuz savunma mekanizmaları.
Bırakın adamı da kızı da,
neyi,niye yaptıklarını da,
kendi yaralarınızı sarmaya bakın.

Hayatımda tanıdıgım en karaktersiz, en manipülatör, en vicdansız insan.onun gibi bir insanın bir köşede yalnız ve pişmanlıklar içinde çürüyüp gitmesi gerekirken, kendisini seven biri bulunabilip üstelik evlilik yolunda olması çok zoruma gidiyor

3 yıldır iletisim icinde degildim diyorsunuz da onu takip etmeniz onun sizi takip ettigini bilmeniz. sizin konser biletinizi onun bilmesi size cicek yollamasi ve oldugunu sizin bilmeniz ayrica telefon etmesi acmaniz. bunlarin hepsi iletisim iste.

kendinize guvenemiyorsaniz ararsa dayanamam acarim diye gidin yeni hat alin. Dayanamam sosyal medyadan takip ederim diyorsanız sosyal medyayı silin.

simdi bunu yapmazsaniz bu adam nisanliyken de size ulasir. sonra bir dugun fotografi hopp tekrardan yıkım.

Bunu kendisine 3 yıl önce,hersey biterken söylemiştim.3 yıl boyunca iletişim kurmadım.
Gizlice stalkladım geri kalan süreçte.
Tamam ben de onu diyorum.
Ayrıldığım adama,her şey biterken,zaafımı belli eder ve 'seni tapacak kadar çok sevdim' dersem o da benim canımı yakacak şeyleri yapıp,sosyal medyadan gözüme gözüme sokar.
Sizin onu stalkladığınızı bilmediğini veya tahmin etmediğini mi sanıyorsunuz?

Kıza kafa yormuyorum, kendisini bilmeden gereksiz duyar kasılmasına cevap veriyorum.
Neden burada konu açan insanlara sürekli had bildirme gereği duyan kullanıcılar var onu da anlamıyorum.

onun uzulmesini beklerken onun hayatini takip ede ede kendi hayatiniza en buyuk kotulugu yaparsınız.

Daha önce de yazdım,ne yaparsam yapayım galiba o ölmeden ben asla huzur bulamayacağım..

Emin ol Allah yaltiklarini yanina birakmaz ,inan bana ilahi adalet er yada gec tecelli edecek bunu bizzat yasadim ,bosver onu hayatina bak

Geçmiş olsun çok üzüldüm. Bu erkeklerin nankörlüğü midemi bulandırıyor ama yapacak bir şey yok. Stalk işini bırakmak lazım. Ben 7 aydır bir gün bile bakmadığım günü hatırlamıyorum. Hep mutsuz görmek istedim ama olmadı. Sonuç sınava gireceğim ve muhtemelen istediğim bölümü kazanamayacağım. Stalkı bırakmamız gerekiyor...

Çok üzüldüm acınızı hissettim yakın bir zamanda duygusal şeyler yaşadım o nedenle sizi anlıyorum burada hepimiz boşver unut gitsin önüne bak desede duygular tuşa basınca resetlenmiyor yada engellenemiyor... bir zamana ihtiyaç var... nefes alamıyor gibi hissediyor olabilirsin ama zamanla geçecek...
lütfen kendine değer ver ve artık bu adamı hayatından çıkar yani sosyal medya vs göremeyeceğin bir ortam oluştur. Çünkü o hayatına devam ederken sen gördükçe içindeki ateş harlanıcak... ama uzak durursan zamanla ateş sönücek küllenecek ve sen bile inanamayacaksın canım

Kıza kafa yormuyorum, kendisini bilmeden gereksiz duyar kasılmasına cevap veriyorum.
Neden burada konu açan insanlara sürekli had bildirme gereği duyan kullanıcılar var onu da anlamıyorum.
Ablacım ben size 'haddinizi bilin' anlamına gelecek bir şey yazmadım.
İçinde bulunduğunuz ruh hali sağlıklı değil.
Bunu görün diye yazıyorum.
Bitmiş gitmiş bir ilişkide,ayrıldığınız adamla nişanlanan kızla ilgili tahliller yapmanızın size bir faydası yok diyorum.
Adamı stalklamanız sadece yarayı kaşıyıp,
kanatır,can yakar diyorum.
Geçmişi değiştirmek mümkün değil,
arkanızda bırakıp önünüze bakın diyorum.
Adam bunları bilerek,sizin canınızı acıtmak için yapıyor,sizi manipüle ediyor diyorum.
Haddinizi bilin filan da demiyorum,ne haddime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…