Eski nişanlım bana aldığı köpeği öldürmüş

Dilerim o manyak sürüne sürüne geberir..

Köpeğe tecavüz edeni gördüm, dövüştüreni gördüm, döveni gördüm ama yavru bir çocuğu döve döve öldüreni ne gördüm ne duydum..

Bu olay kapatılmamalı diyeceğim ama daha önceki hiç bi olayın para cezasını aştığını görmedim hele ki delilsizse..

Bu gece bitirdiniz beni off diyecek söz bulamıyorum..

Size gelince ne denir bilmiyorum ama savcılığa gidin polise gidin o manyakla asla tlfda dahi görüşmeyin, kaçın kurtarın canınızı..

Allah belasını versin onun, bin kere, milyon kere..

Çok kötü oldum ya söyleyecek söz bulamıyorum
Allah belasını versin köpeğe yaptıklarının kat kat fazlası onun başına gelir umarım.

Korkunuzu anlıyorum ama eminseniz mutlaka polise şikayet etmelisiniz. Bu korkunuzu da polise aktarmalısınız, size yardımcı olabilirler.

Bugünün yarını da var. Bu hasta ruhlu adamın, benzer bir şeyi (insana veya hayvana fark etmez) tekrarlamayacağını kim bilebilir ki...

O zaman vicdanınız çok kötü sızlar.

aynı şekilde can vermesini diliyorum, tek sözüm bu.

şerefsiz pislik....
Allah daha beter acılar,ölümler göstersin ona.
inşallah can çekişe çekişe ölür o da.
inşallah yalnız kalır bu dünyada...ve yalnız ölür.
iğrenç yaratık.
Allah'ın adaleti büyüktür,
bu dünyadan pislik gibi göçüp gitsin....

kanım dondu resmen hayvanları pek sevmem ama zarada vermem
ama bu olmaz ya bu başka bişey nasıl olur? nasıln yapar? nasıl bi vicdan ?insalıkmı bu?

karşısında kendinden güçlü bi adam olsa aynını onada yapabilecekmiydi?
köpeği bağırta bağırta öldürmüş......... Allah belasını versin onun
hayvanda ols aonun ahı kalırmı yerde? üstleik savunmasız bi canlıyı ...........

Allah belasını versin. Aynı acıyı kendi yaşar inşallah. Ruh hastası!!!!

ben anlamıyorum nerden buluyoruz böyle pskopatları bi çekim falan mı var. adamı bulsun deriz nerde hayvanı var onu buluruz allah bildigi gibi yapsın sende dikkat et kendine bugün bunu yapan yarın sanada bişey yapar ..

Rain diğer konunu da bunu da okudum Allah a hep hayırlı insan için dua etmişsin ya inşallah kabul olur, Allah'a şükretmelisin seni böyle bi insandan kurtardığı için, ben de hep hayırlısı için dua ediyorum ve ben de 1 ay önce ayrıldım birinden (sebep farklı ama olsun), insan bazen nefes alamadığını hissediyo ama dayanmak zorundayız, dualarımız kabul olacak inşallah, Allah herkesin kalbine göre versin, senin de yardımcın olsun.

İçim titredi,o daha yavru bebek,nasıl günahsız muhtaç bir canlı.

Hiçbir canlı sahipsiz değil, Allah'a havale ediyorum resmen insanlık suçudur bu.

Dilerim Allah'tan kendisi de aynı şekilde can verir. Söyleyecek söz bulamıyorum. Kendinize dikkat edin böyle bir insandan her türlü kötülük beklenir.

vicdansız
benim de bir köpeğim vardı o sonra bu kış öldü nasıl ağladım nasıl ağladım ben bütün gün aklımdan çıkmadı ailecek ağladık köpeğimizin ölüşüne sonra babam benim üzülmeme dayanamadı bir tane daha köpek aldı bir tanıdığından o da fino köpek ve minicik yavrum benim biz hergün onu nasıl seviyoruz biblom benim diye seviyorum öyle masum bakıyor ki gözlerimin içine ona biri kıyacak düşünemiyorum biz nasıl bakarken
RABBİM böyle merhametsiz ve vicdansız insanlardan uzak eylesin bizleri ve korusun AMİN

Son düzenleme:
Elim ayağım titriyor..
O şahısa insan demek, kıyılan cana da köpek demek yakışmıyor..
Şikayet edebileceğiniz her yere şikayet edin, o polis olmazsa diğer karakol o olmazsa Cumhuriyet Savcılığı. Yahu telefon edip de ihbar verilmesi zaten kaale alınmıyor, gideceksin karakola delillerini atacaksın önüne şimdi bak diyeceksin.. E aradık, bakmadılar deyip oturmak olmaz..
Prim vermeyin şu hasta ruhlu görünmeye çalışanlara.. Bunlar iki odun gördü mü arkasına bakmadan kaçar..
Yiyorsa gelsin beni öldürsün döve döve..
E tabi yavru ya, bebek ya, hayvan ya, al hıncını.. Ne kolay..
Alsın bakayım hıncını senden, babandan, yemez gözü..
Anca savunmasıza yeter bu adilerin güçleri..
Ölemesin inşallah, Allah'ım bir kalemde almasın canını, o da çeksin.. O masumun canı 1 yandıysa, onunki 11111 yansın..

okurken ağzım açık okudum!!
nasıl bir vicdansızlıktır yaa yaşayan bi canı öldürmek nasıl bir zalimliktir..
eski nişanlınıza insan denemez insanlıktan zaten çıkmış
hayvan denemez hayvan gibi masum güzel canlılara hareket edilmiş olur..
tam bir CANAVAR!!!!!!!!
umarım o köpeğe çektirdiği acıları kendi çeker!

gercekten insanlık dısı bir davranıs. iyiki kurtulmussun bu psiko manyaktan. verilmiş sadakan varmıs gercekten. iğrendim yaaa o adamdan ıyyhhhh

ağızsız dilsiz bir canlıyı öldürmek, savunmasız bir canlıyı öldürmek inanamıyorum nasıl olur
ne derece ruh hastası olmak lazım bunu yapabilmek için, ne derece insanlıktan çıkmış olmak lazım?

sizin adınıza sevindim yol yakınken dönmüşsünüz. lütfen kendinize dikkat edin hanımların dediği gibi şok tabancası biber gazı vs. bulundurun çantada.

siz kendi başınıza bir şey yapamayabilirsiniz ama müdür hakkında şikayet yazabilir, uyarı, ihtar vs olabilir. çünkü bu şerefsiz öğretmenlik yapmaya devam etmemeli, çocuk yetiştirmeye ehliyeti yok.

keşke susmasa müdür ve işin ucunu bırakmasa. sonunda meseten men edilmeye kadar yolu var.

ha polisler kaypaklık etmişler. ne demek kendi köpeği öyle şey mi olur?
e o zaman dövdüğü kendi karısı bize ne?
evini yaksın kendi evi bize ne?
çocuğunu balkondan sallandırsın kendi çocuğu bize ne?

nereye gidiyoruz böyle...

çok şükür hala karıncaya basmamak için hoplayarak yürüyen insanlar var. hala insan var dünyada.

Nasıl bir insanlık bu??? 2 haftadır kedim hasta yavaş yavaş eriyor diye canımdan can gidiyor,hayattan tek gr zevk alamıyorum bu adam nasıl kıyar hele yavru bır köpeğe???AMinicik bir canlı bu ya..Anlamak imkansız yemin ediyorum.Bunlar insan olamazz.

polise ve il çevre orman müdürlüğüne şikayet et.. zabıta bakmaz.. savcılığa git.. hakkında suç duyurusunda bulun.. bugün masum bir cana kıyan yarın sana ne yapmaz.. öldürdüğü hukuken kanıtlanırsa para ve hapis cezası bile var..

yemin ederim başıma ağrılar girdi.....

bunu yapan şerefsizede aynısını yapsalar hiç üzülmezdim sanırım.....

İnsan düşünüyor cidden şimdi o köpekcik mi hayvan ona bunu yapan iğrenç yaratık mı hayvan diye ama hayvan bile denemez pislik bir mahlukatın teki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…