Eski nişanlım bana aldığı köpeği öldürmüş

Şikayet edin araştırılsın. özellikle sana hediye edilen bir cansa bu, peşini bırakma.
yüreğim yanıyor şuan.
verilmiş sadakan varmış demeyeceğim. insan kendini savunabilir. en kötü ihtimalle hala! hukuk var.
ama hayvanlar için bu zor...gitti garibim. nur içinde uyusun.
o pisikopat oğlanın da ettiği yanına kar kalmasın. bu dünyada.

Konu sahibesi var mı bir gelişme ?

Şikayette bulundun mu ?

Birdaha karşılaştınız mı ?

Yada aradı mı seni yada bir mesaj vs...?

Konu sahibesi var mı bir gelişme ?

Şikayette bulundun mu ?

Birdaha karşılaştınız mı ?

Yada aradı mı seni yada bir mesaj vs...?

gelişme var, eşyalarım vardı onda onları gönderdi en sonunda, işte hesap ekstrelerine bakmış da paranın bir kısmını kendisi ödemiş bi kaç çeyizlik eşyanın onları takım elbiseye saydı vs.
okulun avlusunu jet hızıyla geçiyorum görmüyorum çok şükür.
o gün arabası çamur içindeymiş öğleyin götürüp yıkatmış hemen. muhtemelen arkadaşlarıyla içti diyorlarmış.
ben yine uykusuz gecelerle geçiriyorum günlerimi.
biliyorum geçecek...

Adı serfsız delı ruh saglıgı bozukmanyak nerden buldun tanımadan ıyıce etmeden uzak dur
Iyı dedıgımız ınsan 5tl ıcın bıle ınsan oldurenlerı var.

evet bu iyi bir gelişme.

Elbet geçecek. Avrupada çocukların birçoğunun hayvan sahibi olmasının sebebi sorumluluk almayı öğrenmeleri ve bir cana değer vermeleri içindir. Çünkü hayvanları sevebilen insanları da sever. Nişanlının hareketleri hiç normal değil. Şiddete eğilimli, Allah korusun ya sana bir şey yapsaydı...

Sen ne istedin o küçücük savunmasız köpekten allah bin defa belanı versin o masum yavrudan daha beter acı çekerek öl!! Allah sizi kurtarmış bu ruh hastasından!

aşırı hayvan sever olduğumdan şu başlığı görmek beni çıldırtıyor BDV ye bakmak istemiyorum keşke değiştirilse

aşırı hayvan sever olduğumdan şu başlığı görmek beni çıldırtıyor BDV ye bakmak istemiyorum keşke değiştirilse

bunu yapan o cani ceza falan da almadı üstelik... şikayet edilmedi... yarın öbür gün başka bir canlıya bunu tekrar yapmaya fırsatı olmaz inşallah.

Okurken kanım dondu yemın ederım.

Konusamayan acısını dıle getıremeyen bır canlıyı acı ceke ceke oldurmek lanet olsun o pıslıge..
Belkı eskı nısanlın dıye bunu dedıgım ıcın bana kızabılırsın k.bakma ama bu durumda umrumda bıle degıl.
Allah belasını versın o pıslıgın en kısa zamanda kendıde geberır ınsallah...

pıs cani Allah bıldıgı yapsın onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…