ben suç duyurusunda bulunursam ifademe başvururlar buna da bi halt eden olmaz, sonra bana da yapar aynısını ondan korkuyorum anlatabiliyor muyum? kimsenin içini kıymak için değil dert ettiğim için yazdım, çok faydasını gördüm burdaki düşüncelerin çünkü ben düşünememiştim görememiştim. yap demek kolay yapamam. ben yapacak olsam ailem yaptırmaz babam sakın sen bulaşma dedi Allah gördü Allahından bulsun dedi, onlarda benim için endişeleniyor. annem kızım zaten psikolojisi bozuk birde polis bununla uğraşırsa hepten delirir sana bişey yapar dedi ben herşeyi düşündüm elmden bişey gelmyor sadece üzülüyorum
bence ailen sen şu sıralar yalnız bırakmasın ve hatta yanında görünsünler sık sık
Yorumlara baktım da kadını da suçlamışsınız ama kadının hiç bir suçu yok! Nereden bilsin adamın böyle biri olduğunu? Kardeşim senin de gerçekten verilmiş sadakan varmış. Ucuz kurtulmuşsun bu adamdan.Yeni kayıt olduğumdan olayı bilmiyorum ama küçücük bir köpek yavrusuna yapıyorsa bunu sana daha neler yapmazdı iyiki de ayrılmışsın ne diyim. Bak korkutmak gibi olmasın ama seni korkutmak için yapmamıştır inşallah. Adam o kadar psikopat biriyse ya polise yada mahkemeye başvur. Uzaklaştırma kararı çıkarttır. Sana da zarar vermesin. Hadi geçmiş olsun :)
polisi arayın diyen arkadaşlar müdür beyin eşi köpeği arka bahçede bulmuş kafasına vurarak öldürmüş psikopat, yemek yediği bir kap vardı içi kan doluymuş gittim baktım dehşete düştüm bir kere daha. kafasına vurmuş kafası yara ve burnundan kan gelerek ölmüş hayvancağız. müdür beyin eşi demin telefon etti polisi aramış.
polisin cevabı sanane abla adam öldürdüyse kendi köpeğini öldürmüş adam kesiyorlar bişey olmuyor böyle saçma birşey için şikayetçi mi olunur demiş.
bakın peşini bırakmayınca da bu oldu.
ben hangi adalete güvenip de şikayet edeyim? verdikleri cevabı görüyorsunuz işte, zaten ben dün kabul etmedim diye öldürdü hayvanı başıma mı sarayım iyice?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?