Eski nişanlım bana aldığı köpeği öldürmüş

sen karışma yaptıracaksan da başkasına yaptır.uzak dur.okulda da hep yanında biri olsun.yalnız kalma.

bence ailen sen şu sıralar yalnız bırakmasın ve hatta yanında görünsünler sık sık

evden çıkmak istemiyorum yüzünü görmek istemiyorum inşallah karşılaşmayız sebatiye. zaten yalnız cesaret edip bir yere gidemem gördüklerimden sonra. ben düzelmeye başlamıştım mahvoldum yine buarada dualarım seninle Allah şansını açık etsin

Yorumlara baktım da kadını da suçlamışsınız ama kadının hiç bir suçu yok! Nereden bilsin adamın böyle biri olduğunu? Kardeşim senin de gerçekten verilmiş sadakan varmış. Ucuz kurtulmuşsun bu adamdan.Yeni kayıt olduğumdan olayı bilmiyorum ama küçücük bir köpek yavrusuna yapıyorsa bunu sana daha neler yapmazdı iyiki de ayrılmışsın ne diyim. Bak korkutmak gibi olmasın ama seni korkutmak için yapmamıştır inşallah. Adam o kadar psikopat biriyse ya polise yada mahkemeye başvur. Uzaklaştırma kararı çıkarttır. Sana da zarar vermesin. Hadi geçmiş olsun :)

kadın akşama kadar ağladı zaten, eşinden çekiniyor o da. karışma demiş. eşiyle kavgayı göze alıp aradığındada polisin cevabı ortada.

dilerim o zavallı hayvan bu dünyadada öbür dünyadada onun yakasından düşmesin...
dilerim cehennem ateşinde yansın çok sinirlendim ağladım burda sinirimden

allah kahretsin onu cehennemde yansın da aynı iskenceleri görsün ins..tüylerim ürperdi.allah cezasnı versn.

YA TAMAM DA gizli tanık diye bir şey var ismimi bildirmek istemiyorum dersiniz. ya da ne bileyim polise gitmeyecekseniz en azından adını çıkarın o ilçede barınamasın öyle rahat durmasın

böyle insanların olduğunnu gördükçe daha fazla sorguluyorum insanları güven falan kalmadı.... caniii

Kanım dondu okurken!!!

Bu nasıl bir vahşet ya,insan değildir bunu yapan zaten.

Ben senin yerinde olsam evimi,telefonumu,her türlü bilgilerimi değiştirirdim.Küçücük,masum bir yavru köpeğe bunları yapan insandan her şey beklenir.Yarın iki gün sonra gözü dönüp senin kapına gelmeyeceği ne malum.

Ve lütfen hayvan haklarını koruma derneğine şikayette bulunun.Siz bulunmazsanız bile duruma şahit olan kadın bulunsun.Ne olursa olsun o da bir can,masum bir canlının yaşamını elinden almaya kimsenin hakkı yok!

Al işte bu kadar adam çocuğunu öldürse kendi çocuğunu öldürdü sizene diyecek.Çok siniirlendim
bu nasıl adalet.3 aylık minicik yavruya kıymış adi herif.Gözü dönmüş katil siz o adamdan uzak durun.
Allahından bulsun.

Allah ıslah etsin cudananın dediği gibi yalnız dolaşma hatta tehdit falan bir şey yaparsa hemen suç duyurusunda bulun.Haberleri görüyoruz etraf manyak dolu.

ben hangi adalete güvenip de şikayet edeyim? verdikleri cevabı görüyorsunuz işte, zaten ben dün kabul etmedim diye öldürdü hayvanı başıma mı sarayım iyice?

Kendi açınızdan haklısınız korkmakta, iyice sindirmiş sizi. İyi de bu adama kimse karşı durmazsa ne olacak, kapınıza gelip size de saldırmasını mı bekleyeceksiniz. Siz de aileniz de hatalısınız, size aba altından sopa göstermiş aklınca, köpek için değil tehdit altında olduğunuz için şikayette bulunabilirsiniz. Bu tip işlerde biraz diş göstermek gerekir, yoksa tepenize çıkar. Şikayet olsun, ailenizden birilerinin tepkisi olsun, karşıdakine tepki vermek gerekir. Sustukça azar böyle tipler.

Konuya önce hayvan sever olarak baktım başlığı görünce, karneli hayvanı öldürmek dava açılmasına sebeptir, bunu bilgi olarak veriyorum ki insanların aklında olsun, para cezası alır ve sabıka kaydına işlenir ki bu ciddi bir şeydir. Bu konu ile ilgilenmeyen polis memuru bile şikayet edilebilir, kanunu uygulamıyorlarsa uygulanması için direneceksiniz bu da sizin vatandaşlık hakkınız. Konu sahibi bu konuda ses etmemekte kararlı ama konuyu okuyanlar için bir dipnottur yazdıklarım. Hayvan sahipsiz olsa bile yasal işlem yapılabilir. Sahipli de işler biraz daha ciddidir, çünkü dava başkasının malına zarar vermekten açılıyor. Mala zarar da tartışılacak bir konudur ama hiç yoktan iyidir.

sen barısmadıgın için böyle bişey yaparak seninde vicdan azabı cekmeni istemiş.ben senin için üzülüyorum sende köpeğin ne halde öldü onu gör üzül ağla istemiş.yada köpeği sevip onu sevmediğini düşünmüş kıskanmıs dicem ama bilmiyorum artık ne düşündüyse.köpeğe acımayan sanada acımaz düşünsene masum bi canlı o konusamıyo bile köpek.ilgilenince mutlu oluyo seviniyo.sense kırabilcek seyler söyleyebilirsin ona. sana daha kolay zarar verebilir benim olmucaksa başkasınında olmasın mantıgıda düşünebilir.keşke o köpek onun münasip bi yerini ısırsaymısda görseymiş gününü.

aman allahım o adamı elime versinler bir kaşık suda boğarım o hayvanın günahı neydi yaa çok acıdım kim bilir nasıl acı çekmiştir allah o adamı bildiği gibi yapsın....

Kendinden güçsüz bir canlıyı katletmek midir insanlık !

Öğretmen olmuş !Bu karaktersizin öğretmenliği yerin dibine batsın !

O katledilen canlıya KÖPEK demek ayıp oluyor bu öğretmen bozması dururken.

Asıl köpek o can veren değil ona bunu layık gören !!!

Konu sahibi evvela MEB e şikayet et.Sonra da savcılığa suç duyurusunda bulun.Tanık da var zaten.

Korkuyorsun tamam da buna da sessiz kalıp suça ortak olmayacaksın heralde..

Gizli tanıklık denen birşey var .

İlaveten ayrılmakla geç bile kalmışsın bu kişiliksizin bayrak tutanından.

Resmen canilik ...adilik...pisliklik bu...Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Beddua edip de günaha girmeyeceğim o adi yüzünden.

başıma ağrı girdi okuyunca konuyu...
aman sakın yanına bile yaklaşma böyle adamın..
ilgili yerlere şikayet edin ya, kalmasın yanına.. böyle caniler gezmesin sokakta başı dimdik!

sokakta yavru köpek bakılır mı?
eski nişanlınız değil de diğer köpekler de yavruyu öldürebilirdi o zaman vicdanınız böyle rahat olabilecek miydi?
tamam o kişi psikopatmış fakat köpeği size hediye ettiğinde apartmanda oturuyorum bu yavrunun sorumluluğunu üstlenemem deyip köpeği başka birinin almasını sağlasaydınız bu durum hiç yaşanmayacaktı biliyorsunuz değil mi..

Öf çok üzüldüm ya köpeklerin acı acı ağlaması nasıldır biliyorum sahibi döverken görmüştüm Aklı yok fikri yok hayvandan ne istiyorsun ki

Ogretmenlerin cogu psikopat ya cocuktan yada boyle savunmasiz canlidan ezikligini cikariyolar.allah bildigi gibi yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…