Gerçekten o yaptıysa Rabbimin merhameti de affı da ondan uzak olsun. İki cihanda huzur bulmasın inşallah
polisi arayın diyen arkadaşlar müdür beyin eşi köpeği arka bahçede bulmuş kafasına vurarak öldürmüş psikopat, yemek yediği bir kap vardı içi kan doluymuş gittim baktım dehşete düştüm bir kere daha. kafasına vurmuş kafası yara ve burnundan kan gelerek ölmüş hayvancağız. müdür beyin eşi demin telefon etti polisi aramış.
polisin cevabı sanane abla adam öldürdüyse kendi köpeğini öldürmüş adam kesiyorlar bişey olmuyor böyle saçma birşey için şikayetçi mi olunur demiş.
bakın peşini bırakmayınca da bu oldu.
Elinizde hayvanın aşı karnesi var mı? Varsa sahipli hayvanı öldürmek suçtur, davacı olabilirsiniz para cezası alır sonuçta ama siciline işlenir en azından
Ah bunları elime verecekler, aynısı yapmak için bir dakika tereddüt etmem. Her türlü vahşeti hak ediyorlar
ben hangi adalete güvenip de şikayet edeyim? verdikleri cevabı görüyorsunuz işte, zaten ben dün kabul etmedim diye öldürdü hayvanı başıma mı sarayım iyice?
Yahu sinirlenmemek mümkün değil. Savcılığa suç duyurusunda bulunsanıza. Kaç kere yazmak lazım. Hayvanın cesedine otopsi yapılması gerekir. Gelip burada paylaşınca rahatlıyor musunuz. AH vah etmekle olmuyor vicdan rahatlaması. Eyleme geçmek gerekir. Asap bozucu paylaşımlar yapıp, okuyanların da içini kıyım kıyım kıyıyorsunuz sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?