Eski nişanlım bana aldığı köpeği öldürmüş

okuyunca resmen midem bulandı bu nasıl vicdansızlıktır yahu köpek keşke saldırsaydı üstüne allah karhretsin böylelerini

Kendisi de can çekişerek gebersin inşallah insan müsveddesi!

Son düzenleme:
Istiyorsaniz, yapabiliyorsaniz sikayet edin , yanina kalmasin ama hayvan oldurene birsey olmaz arkadas, boylesine guzel ve adaletli bir dunyada yasiyoruz.

Son düzenleme:
kıyamam o köpeğe
inşallah diğer köpekler öldürmüştür diyesim geldi bu durumda yani

Ya jandarmaya mı polise mi artık gidip anlatsanız böyle böyle bunu yapan çocuklara ne yapar deseniz, ben de korkuyorum deseniz.Belki size daha net yardımcı olurlar. Varsayımlarla olmaz ki gidin bir konuşun jandarmayla derim yazık günah gerçekten o çocuklara ne yapar tahmin bile edemiyorum.Demek ki sinirlenince gözü kör olan biri hatta kör ötesi yani ne diyeyim. Öfke kontrolü sorunu var besbelli. Döver mahveder çocukları ya çok sinirlendim ya.Köpekler ne kadar nahif duyarlı hayvanlar bir seversin on severler yazık böyle güzel yaratığa yapılır mı ya Allah ından bulsun!

Yukardakinden tek isteğim o köpeğe bu kadar acı çektirenin en büyük cezayı almasıdır. Umarım ki çektirdiğinin karşılığını fazlasıyla bulur o cani insan

tam psikopatmıs..bir belgesel izlemiştim aynı senin durumunu yasamıs bir kız nişanlısı kedisini doverek öldürmüş ama kadın sikayetci oldu diye gidip adamı hemen yakalayıp goturduler hapis cezası veriliyormus ustelik turkiyede ne mumkun para verir uc bes kurus yırtar umarım nişanlının burnundan fitil fitil gelir Allah buyuk

Son düzenleme:
Yaşadığınız yerde cumhuriyet savcılığına başvurun. Durumu anlatın. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

o elleri ters dönsün inşallah rabbim ıslah etsin bunun gibileri.tüylerim diken diken oldu ne istemiş kendinden aciz hayvandan

Son düzenleme:
Yazık yaa o yavrunun suçu neydii

Allah cezasını versiinn..

Diğer konunuda okumuştumm çok doğru bi karar vermişsin ayrılmakla :18:

Gerçekten o yaptıysa Rabbimin merhameti de affı da ondan uzak olsun. İki cihanda huzur bulmasın inşallah

polisi arayın diyen arkadaşlar müdür beyin eşi köpeği arka bahçede bulmuş kafasına vurarak öldürmüş psikopat, yemek yediği bir kap vardı içi kan doluymuş gittim baktım dehşete düştüm bir kere daha. kafasına vurmuş kafası yara ve burnundan kan gelerek ölmüş hayvancağız. müdür beyin eşi demin telefon etti polisi aramış.
polisin cevabı sanane abla adam öldürdüyse kendi köpeğini öldürmüş adam kesiyorlar bişey olmuyor böyle saçma birşey için şikayetçi mi olunur demiş.
bakın peşini bırakmayınca da bu oldu.

Bu yaptıgı suc! Eğer elinizde kanıt varsa şikayet edin!

vahset! Daha çok şey yazmak istiyorum ama tutuyorum kendimi. Yazık, ınsanım diye gezmesin ortalıkta.

Elinizde hayvanın aşı karnesi var mı? Varsa sahipli hayvanı öldürmek suçtur, davacı olabilirsiniz para cezası alır sonuçta ama siciline işlenir en azından

Ah bunları elime verecekler, aynısı yapmak için bir dakika tereddüt etmem. Her türlü vahşeti hak ediyorlar

ben hangi adalete güvenip de şikayet edeyim? verdikleri cevabı görüyorsunuz işte, zaten ben dün kabul etmedim diye öldürdü hayvanı başıma mı sarayım iyice?

Yahu sinirlenmemek mümkün değil. Savcılığa suç duyurusunda bulunsanıza. Kaç kere yazmak lazım. Hayvanın cesedine otopsi yapılması gerekir. Gelip burada paylaşınca rahatlıyor musunuz. AH vah etmekle olmuyor vicdan rahatlaması. Eyleme geçmek gerekir. Asap bozucu paylaşımlar yapıp, okuyanların da içini kıyım kıyım kıyıyorsunuz sadece.

ben hangi adalete güvenip de şikayet edeyim? verdikleri cevabı görüyorsunuz işte, zaten ben dün kabul etmedim diye öldürdü hayvanı başıma mı sarayım iyice?

bence ailen sen şu sıralar yalnız bırakmasın ve hatta yanında görünsünler sık sık

ben suç duyurusunda bulunursam ifademe başvururlar buna da bi halt eden olmaz, sonra bana da yapar aynısını ondan korkuyorum anlatabiliyor muyum? kimsenin içini kıymak için değil dert ettiğim için yazdım, çok faydasını gördüm burdaki düşüncelerin çünkü ben düşünememiştim görememiştim. yap demek kolay yapamam. ben yapacak olsam ailem yaptırmaz babam sakın sen bulaşma dedi Allah gördü Allahından bulsun dedi, onlarda benim için endişeleniyor. annem kızım zaten psikolojisi bozuk birde polis bununla uğraşırsa hepten delirir sana bişey yapar dedi ben herşeyi düşündüm elmden bişey gelmyor sadece üzülüyorum

öncelikle böyle bir pislikten kurtulduğun için dua et
vicdansız köpeğe nasıl kıymış hiçmi kalbi sızlamamış
bu yapan öğrencilerine neler yapabilir
eğer korkar sessiz kalırsanız öğrencilerine zarar verirse vijdan azabı çekebilirsiniz
kanıtlarınız varsa gidip şikayetçi olun veya o gören kadın şikayetçi olsun mutlaka ceza alacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…