Eski nişanlım bana aldığı köpeği öldürmüş

ne kadar doğru bi karar verdiğin bi kez daha ortaya çıktı, biber gazı ve elektrik şoku edin bi tane

Allah belasını versin.

Arkadaşım neyi bekliyorsun? Polise gitsene

canim turkiyeyi bilmem cunku turkiye yasarken basima olay gelmemisti ama yurtdisinda bende aman polis var devlet var korkusuzdum ama faso fiso gozumle gordum kanitim var dedigimi bile kayde almadi polis baska gorgu tanigin varmi dedi yok dedim ve piskopat kadin halen ehliyetsiz araba kullaniyor 4 kez sikayet ettim arabalara carpiyor baskalarinnin esyalarina zarar veriyor kaydim var resimleri var diye hikaye dinler gibi dinleyip yolladilar ve kadin halen araba kullaniyor ve halen milletin arabalarin kaportalarini cokelttip kaciyro dur diyen yok dun kocasinin saldirisa ugrayan olen kadinlarimizida polisin cok iyi korudugu ortada bence arkadas kendini guvene almali

şikayet edın bu pisliği ilgilenırlermi bılmıyorum ama cezasız kalmamalı

bu nasıl bır canavar köpekten ne istemiş

böyle suçlar cezasız kalmasın

inşallah sızede zarar vermez

aman allahım bırde öğretmenmiş bu canavara bırde çocuk emanet edıyorlar şikayet etse gizli kalmazmı yaptığı yanınamı kalıcak bununya

Son düzenleme:

Allahtan dilerim ki o minik masum hayvanın çektiği acıların aynısını çekerek geberir o pislik! kanım dondu...
o müdür sicilini bozsun.. süründürsün o pisliği! MEB e şikayet etsin!

geçenlerde kediyi öldürene hapis cezası vermişlerdi.
bence anonim olarak bile olsa şikayet etmelisiniz kan izlerini vermelisiniz. bu bir insanlık görevi

artık zaman korkma sinme depresyona girme zamanı değil,dik duracaksın kendini koruyacaksın, korkma bi halt yapamaz sana ama temkinli olmakta fayda var, yapabilecek olsa zaten hırsını savunmasız bi canlı yavrusundan almazdı, bu kadar ezik aciz bi adam ki kendinden kat be kat güçsüz bi canlıyı öldürdü, şerefsiz pislik, böylelerini adam tutup dövdüreceksin, sakın sinme, korkma hayatıa kaldığın yerden devam et

geçenlerde kediyi öldürene hapis cezası vermişlerdi.
bence anonim olarak bile olsa şikayet etmelisiniz kan izlerini vermelisiniz. bu bir insanlık görevi

ewt sıze katılıyorum bencede sesız kalınmamalı özelıklede bu kişi öğretmelık mesleğini yapıyorsa dahada hasas olunmalı

Dehşet verici..çok üzüldüm...
Suç duyurusu insanlık görevi, hadi boşverin görev bilincini, vicdan muhasebesi yapabilen hiç kimse sessiz kalamaz diye düşünüyorum.
Size büyük geçmiş olsun, psikolojiniz alt üst olmuştur, metanet diliyorum.
Yine de varsayımlar üzerinden değil de, emin olmak gerekiyor böylesi bir konuda. Çok ciddi bir suçlama çünkü.
Zaten şahıs şikayet etmek yerine köpeğin başına gelenin gerekli yere bildirilmesi yeterli bence.
Tekrar geçmiş olsun...

Kendi de aynı şekilde geberir inşallah, pislik herif!!!!!!!! Bütün küfürleri saymak istiyorum ona şerefsiz!!!

Ee birşey yapmicak mısın? Öğretmen değil miydi bu adam?
Böyle bir adamın öğretmenliğe devam etmesine gönlün razı oluyor mu?

tam olarak ifade edemiyorum çok sinirliyim.

Allah sürüm sürüm sürünerek, inim inim inleyerek ölmeyi hatta ölememeyi nasip etsin ona. Kan kussun da can veremesin

Allah kahretsin ya,

bu pisliği gözünü seveyim biryere şikayet et, kadın da ifade verir.

zaten böyle tipler çevre sesiz kaldıkça daha çok azıtıyor

onu şimdi şikayet edersenız ilerde size yapabılecekelerını önlemiş olursunuz gizli tanık dıye bişi var ya sızın söylediğinizi bilmez ama en azından bıkere polis çeksin onu gözü korkar

insan yaptığının cezasını çekmeden akıllanmaz

Merhamet etmeyene merhamet olunmaz. Diye boşuna hadis yok rabbim bildiği gibi yapsın. Ne kadar acımasiz nasıl kiydi ya bildiğin katil işte

manyak mı ne sana olan hıncını köpekten almış salak
gördügün yerde önce yüzünü tükür sonrada kaç

Yaptıysa yanına kalmayacaktır zaten.Hak yerini elbet bulur.
Hele ağzı dili olmayan derdini anlatamayan bu varlıklara yapılan kötülükler elbet gün gelir sahibini bulur.

konu sahibi arkadaş fazla rahatsın bence bu konuda,tamam seninde can güvenliğin önemli fakat,orda ağzı var dili yok bir hayvanın can çekişerek öldürüldüğüde bi gerçek!
konu hakkında sonucu bize bilgilendirirmisin bilmiyorum ama;
yaşadığınız yeri biliyor olsaydım kesinlikle ihbar ederdim,1 sny beklemeden...!

derhal şikayet edin hayvan hakları diye bişiy var deli psikopat olması bizi ilgilendirmez deliyse hastaneye yatsın ucuz kurtulmussun canım vijdanına kalmıs bişiy sikayetçi ol polis jandarma zabıta ne varsa ! susma ruhum sıkıştı içim daraldıııııı !!!! kendin için şikayetci ol seni de rahatsız eder sana da zarar verebilir bu hassiyetsiz ruh hastası acayip sinirlendimmm sen yapamazssan bilgilerini yolla biz edelimmm sapık ruhlu bu sahsı

nasıl ya canlı o nasıl vurur nasıl yapar nasıl kıyar anlamıyorm heryer kan diyosun off ya buna insan denilmez kusura bakma ama gercekten bütün kızlar aynı fikirdeyiz kendini iyi kurtarmışsın yazık günah böyle vizdansız olamaz ya yavru daha off yemin ediyorum çok kötü oldum ya geçmişmolsun canım sanada ama bir an önce şikayet et kim olursa olsun bi hayvana yapılacak şey değil bu bu dünyada çekmese öbür dünyada zaten yeri yok o vicdansızın

Son düzenleme:
Canım bence sen bence bu insancığa mesaj at; de ki nasıl kıydın o köpeğe,seni görmüşler filan onun yaptığını bildiğin bir şeyler söyle,zarf at..Üzerine gitmeden itiraf etmesini sağla yani,sonra da o itiraf mesajını gerekli yerlere bildir hapis cezasına kadar yolu varmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…