• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlı ve hediye ettiği tatil sorunsalı hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var.

Bebek canlı değildi ama adam bebeğe sahip çıkmadı oluyor?

Ailemin tatilden haberi yok, ne yapmalıyım diyorsunuz. Sonra millet gidilir mi o tatile deyince, hayır hayır zaten gitmeyeceğim ne yapmaya çalıştığını merak ettim oluyor.

Nabza göre şerbet, yorumlara göre yön değiştiren konular:KK51:

Bal gibi de gidesiniz var. Buradan içinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz.

Gidin gidin, uyuşturucudan gelen parayla güzel bi yurtdışı tatili yapın.

Sevgiliniz zaten yasa dışı işler uzmanı, zamanı gelince size hazır bi bebek de getirir kaybettiğinizin yerine :işsiz:

Bana tek başıma gideceğime kendisinin gelmeyeceğine tatilin tek kişilik olduğuna dair yeminler ediyor. Açıkçası o ülkeye zaten fest. İçin bayadır gitmek istiyordum o da bunu kullanarak bu tatili almış.

Bu kadar basit olmayın. Sizi bu kadar basit görmesine izin vermeyin.

Bebek canlı değildi ama adam bebeğe sahip çıkmadı oluyor?

Ailemin tatilden haberi yok, ne yapmalıyım diyorsunuz. Sonra millet gidilir mi o tatile deyince, hayır hayır zaten gitmeyeceğim ne yapmaya çalıştığını merak ettim oluyor.

Nabza göre şerbet, yorumlara göre yön değiştiren konular:KK51:

Bal gibi de gidesiniz var. Buradan içinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz.

Gidin gidin, uyuşturucudan gelen parayla güzel bi yurtdışı tatili yapın.

Sevgiliniz zaten yasa dışı işler uzmanı, zamanı gelince size hazır bi bebek de getirir kaybettiğinizin yerine :işsiz:
+1

Çocuğa sahip çıkmamayı falan geçiyorum, hazır değildi hadi vs vs ama uyuşturucu kullanıyormuş. Arkana bakmadan kaç kurtul. Bi tatile tav olacak değilsin heralde? Hoş dünyayı da serse önüne böyle adamla olmaz. Kabul etme tatili ümit verme yol yakınken dön.
Zaten tatil konusunda demedim. Ben bu adamın bir daha yanından geçmem sadece ne yapacağımı sordum sanırım yanlış anlaşıldım.

Nasil? bu adam yuzunden bi candan olmussun tatile gitsem mi diye mi dusunuyosun? Ya ne kadar paraci bi millet olmusuz biz. Bedava sirke baldan tatli diyerek..
Canım ben ne yapmaya çalışıyor diye sordum tatile gitmem tatil benim için önemli değil. Kendi tatilimi kendim yapabileceğim zenginliğe sahibim. Sadece babam abim bu olayı öğrenirlerse diye nedne böyle bişey yaptığını sordum kendisiyle de tartıştım zaten. Para bana tatlı gelmiyor gerekte yok paraya.

bu soru şaka olmalı bence. istediğin tatilse aramızda para toplayalım. değmez yani adama minnet etmeye. çok ilginç gerçekten.

Resmen gidesi var konu sahibinin tatile..
Sanki aldirdigi barbi bebek..
Bir de ne yapmaya calisiyor diye kafasi karismis sorguluyor.
Sen kimsin benim hesabima para gonderiyorsun hadsiz de diyememis..
Sonra da erkek uzdu oluyor.Boyle saf oldugunuz muddetce daha cok uzulursunuz.
Canım zaten telefonda ne yapmaya çalıştığını falan sordum. Para umrumda değil tatilede zaten gitmem. Önceki konularda da anlattığım gibi gerçekten ruhsal bunalımdayım kafayı yemek üzereyim ne ona dönerim ne de bebeğimi unuturum

kafanız karışık değilse buraya bu konuyu neden açtınız

net ve kararlı olan insan bırakın konu açıp sorgulamayı düşünmez bile

aha da buraya yazıyorum siz o tatile gidersiniz
Canım neden gideyim babamın parası var allah allah tatil benim için önemli mi ? Lütfen bi önceki konumda yazdığımı okuyarak yorum yapar mısın.

bu soru şaka olmalı bence. istediğin tatilse aramızda para toplayalım. değmez yani adama minnet etmeye. çok ilginç gerçekten.
Canım babam benzin istasyonu sahibi. 2 antalyada 1 de istanbulda istasyonları var,sence benim paraya ihtiyacım var mı? Ben sadece ne yaptığını anlamaya çalışıyorum tatile neden gideyim.

Yine yarım yamalak anlatılan, cevaplara göre yön değiştiren bir konu daha.
Madem bebekte sorun vardı neden parası vardı da bebeğe sahip çıkmadı diyorsunuz?
Doktor açıklama yapmadan kalp atışını Bi alıp Bi alamadığı bebeği aldı mı?
Siz de mi uyuşturucu kullanıyorsunuz?
Bunca derdin arasında sorun tatile gidip gitmemek mi?
Tedavinizi olun, uyuşturucuyu bırakın. Kendi ayaklarınızın üstünde durun. O adamdan da koca olmaz.
Uyuşturucu kullanan ben değil o. Uyuşturucu kullanan adamın çocuğu normal olabilir mi sence? Benim sorduğum soru; MADEM BU ADAMIN PARASI VARDI ÇOCUĞU ÖĞRENDİĞİNDE İSTEMEDİ ŞUANDA DA NE YAPMAYA ÇALIŞTIĞI. adam canlı olmadığını duyunca zaten aaa üzülme ikincisini yapalım tarzı bi soru yöneltmişti bana düşün yani.

Alttan alttan gitmek istiyorsunuz gibi geldi bana. Şu konudan tatili atarsak adamın evlenmek için neden parasının olmadığını bize değil ona sormanız gerek. Tatil için açılmış bir konu ve "git ya, ye parasını çatır çatır" diyecek birilerini, destekleyecek birilerini arıyorsunuz gibi.

Uyuşturucu kullanan ben değil o. Uyuşturucu kullanan adamın çocuğu normal olabilir mi sence? Benim sorduğum soru; MADEM BU ADAMIN PARASI VARDI ÇOCUĞU ÖĞRENDİĞİNDE İSTEMEDİ ŞUANDA DA NE YAPMAYA ÇALIŞTIĞI. adam canlı olmadığını duyunca zaten aaa üzülme ikincisini yapalım tarzı bi soru yöneltmişti bana düşün yani.

napmaya çalışacak zengin kızı elinden kaçırdığı için pişman oldu

Hem diyosun ki bebek canlı değildi sonraki yorumlarda da madem paran vardı bebeğine neden sahip çıkmadın?
Ben onun için diyprum madem parası vardı bu zamana kadar neden bebeği istemedi parasını verip aldır aldır kurtul diye diretti diye. Doktorda da canlı olmadığını öğrendiğinde lürtajdan sonra yeniden deneyelim gibi bişey söyledi. 1 ay oluyor bu olaylar olalı 1 aydır görüşmüyordum zaten.

Konu sahibi dürüstçe söyle gerçekten bebek ölmüş müydü kalp atışı yok muydu? 12 haftadan küçük bebek kalbi durunca kendiliğinden düşmesi beklenir genelde kürtaj yapılmaz.

Alttan alttan gitmek istiyorsunuz gibi geldi bana. Şu konudan tatili atarsak adamın evlenmek için neden parasının olmadığını bize değil ona sormanız gerek. Tatil için açılmış bir konu ve "git ya, ye parasını çatır çatır" diyecek birilerini, destekleyecek birilerini arıyorsunuz gibi.
Canım paraya ihtiyacım yok. Babam yüklü derecede zengin. Sence ben o adamın 3-5 kuruşuna tenezzül eder miyim

Konu sahibi dürüstçe söyle gerçekten bebek ölmüş müydü kalp atışı yok muydu? 12 haftadan küçük bebek kalbi durunca kendiliğinden düşmesi beklenir genelde kürtaj yapılmaz.
Dürüstçe söylüyorum canım önce cytotec diye bi ilaç verip düşürttü sonra kalan parçalarını temizledi?

Hayır hayır canım tabiki de düşünmüyorum. Sadece para ve ev olmaması bahaneyle bebeği istemedi şimdi de gelmiş tek başına tatile git diyor sen orayı istiyordun zaten diyor. E adama ister iatemez sormam lazım madem yurtdışı tatiline yollayacak kadar varlıklıydın neden evladına bakmadın diye. Ne yapmaya çalıştığını sordum yoksa banane canım gitmem yani.

Ayni sey degil tatil nedir ki. Bebek ise ömür boyu kulfet, ölü yatirim. Ama adami ben de tutmadim. Senin yerinde olsam o tatile gider orda yabanci birini bulurdum kendime. Bu turk erkeklerinden bi cacık olmaz.

Okulunuzu bitirin, kendi paranızı kazanın, ondan sonra kendi paranızla gidersiniz tatile. Tatile gitmemek dünyanın sonu değil. İsteklerini gerçekleştiremeyen milyonlarca insan var. Ölünmüyor yani.

Biraz vicdan, biraz mantık, biraz da aklın varsa bu adamı hayatından çıkarıp kendi geleceğin için mücadele edersin.
Banlanmayı göze alarak söylüyorum, bu soruyu sorduğuna göre pek bir gurur yok sende. Sen bu tatile gidersin.

Size tek tavsiyem korunma yöntemlerini uygulayın.
Kusura bakma. Neden gururum olmayacakmış ben diyorum ki buradaki insanlara benim paraya ihtiyacım yok. Babam zengin. Adamın beni bırakmamasının sebebi bu olabilir mi ne yapıyor bu anlamaya çalışıyorum hala tatile gidersiniz diyorsunuz neden gideyim acımasız olmayın gözünüzü seviyim

Back