• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlı ve hediye ettiği tatil sorunsalı hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var.

İyi niyetli gelemedi bana bu hareketi.nr alaka yurt disi kesinlikle oda gelecekte sizi yalnız göndereceğini sanmam.ve bebek canlı değildi dediniz kanrinnızdami öldü kürtaj olmadan anlamadım orayi

İyi niyetli gelemedi bana bu hareketi.nr alaka yurt disi kesinlikle oda gelecekte sizi yalnız göndereceğini sanmam.ve bebek canlı değildi dediniz kanrinnızdami öldü kürtaj olmadan anlamadım orayi
Canım canlı değildi başından beri kese bzukluğu vs vard kalp atışı bi aalınd bi alınmadı bende tam anlayamadım zaten doktor hrhangi bi uyuşturucu bağımlılığın varsa bebekte de olabilir dedi korktum açıkçası.

Onun gelmeyecegine emin olsam giderim tatilimi yapae keyfime bakarim. Ama gelir yanii

Birakin hediye ettigi tatile gitmeyi sesini bile duymamamlisinz muhattap olmamalisinz

Çocuğa sahip çıkmamayı falan geçiyorum, hazır değildi hadi vs vs ama uyuşturucu kullanıyormuş. Arkana bakmadan kaç kurtul. Bi tatile tav olacak değilsin heralde? Hoş dünyayı da serse önüne böyle adamla olmaz. Kabul etme tatili ümit verme yol yakınken dön.

Bana tek başıma gideceğime kendisinin gelmeyeceğine tatilin tek kişilik olduğuna dair yeminler ediyor. Açıkçası o ülkeye zaten fest. İçin bayadır gitmek istiyordum o da bunu kullanarak bu tatili almış.

Şaka mı yapıyosun
E git madem karta yükleyeceği parayı da sen belirle şu kadar isterim de canlı olmayan bebek için de fiyat hiç kurban sayılır

Nasil? bu adam yuzunden bi candan olmussun tatile gitsem mi diye mi dusunuyosun? Ya ne kadar paraci bi millet olmusuz biz. Bedava sirke baldan tatli diyerek..

Aynen öyle diyorum. Babam ve abim daha önceden onun işvereniydi. Abimin işlettiği istasyonda görevliydi.
Canım lütfen oturup bir/iki ay önce ki konularını oku.Ben arsivden degil direk o donem okudugumda senin akli basinda ,bir hata yapmis ama bunun gelecegini mahvetmesine izin vermeyecek bir kiz olarak goruyordum.Bu adamin seni ne durumlara düşürdüğünü,az daha ailenin destegini kaybedeceğini hatırla.Ben senin de sağlıklı bir ruhsal durumda olmadığını düşünüyorum.Yoksa madde etkisinde anlık coskusal davranışları olan birisinin her davranışına bir anlam aramazdin.Lutfen psikolojik destek al ve bu kişinin artık sana ulasamamasini sagla

Canım canlı değildi başından beri kese bzukluğu vs vard kalp atışı bi aalınd bi alınmadı bende tam anlayamadım zaten doktor hrhangi bi uyuşturucu bağımlılığın varsa bebekte de olabilir dedi korktum açıkçası.

Sizde de mi uyuşturucu bağımlılığı var? Korktuğunuza göre..?

Resmen gidesi var konu sahibinin tatile..
Sanki aldirdigi barbi bebek..
Bir de ne yapmaya calisiyor diye kafasi karismis sorguluyor.
Sen kimsin benim hesabima para gonderiyorsun hadsiz de diyememis..
Sonra da erkek uzdu oluyor.Boyle saf oldugunuz muddetce daha cok uzulursunuz.

Eski konularını da biliyorum. Tatil konusunda kararsız kalıp buraya konu açman bile hata bence.

Buraya konu açıp sormanız, ne olursa olsun adamla iletişime geçmeniz bile hata. Size değer vermemiş, kendisinin de sorumlu olduğu zor zamanınızda yanınızda olmamış, sorumluluk üstlenmemiş ama keyifli zamanlarda elinin altında olun diye biraz para harcamış. Kendinize yakıştırıyorsanız siz bilirsiniz.

Okulunuzu bitirin, kendi paranızı kazanın, ondan sonra kendi paranızla gidersiniz tatile. Tatile gitmemek dünyanın sonu değil. İsteklerini gerçekleştiremeyen milyonlarca insan var. Ölünmüyor yani.

Biraz vicdan, biraz mantık, biraz da aklın varsa bu adamı hayatından çıkarıp kendi geleceğin için mücadele edersin.
Banlanmayı göze alarak söylüyorum, bu soruyu sorduğuna göre pek bir gurur yok sende. Sen bu tatile gidersin.

Size tek tavsiyem korunma yöntemlerini uygulayın.

Tekrar bir araya gelmeniz saçmalığın dikalası olur. Delirmeyin!
Tatili de kabul etmeyin.

Adam uyuşturucu bağımlısı, ilk zorlukta sorumluluk almadan sizi terkedecek kadar karaktersiz ve korkak..
Düşünmeyin bile bence..

Kürtaj konusunda sert yorum yapamam. Bakamayacak olan kendine güvenmeyen hiç doğurmasın. Çocuk oyuncağı değil bu iş büyük bir sorumluluk.
Belli ki aklınız bir karış havada. Aldırmanız daha iyi bile olmuş. Sefil olurdu o çocuk arada..
Ama doğum kontrol konusunda da biraz bilgilenin..

Adam uyuşturucu kullanıyor. Param yok diye ayrılmak ve bebeği aldırmak istiyor. Sonra paralı bir şekilde karşına çıkıyor falan. Bence o paranın suyu nerden gelmiş olabilir ve seni neden hayatına tekrar almak istiyor olabilir? Açıkçası aklıma organ mafyasından kadın ticaretine kadar onlarca kombinasyon takılıyor.

Adam iyi niyetli olsa bile, senin bebeğine sebep olmuş birini hayatına alıp, kendine hakaret etme lütfen

Yine yarım yamalak anlatılan, cevaplara göre yön değiştiren bir konu daha.
Madem bebekte sorun vardı neden parası vardı da bebeğe sahip çıkmadı diyorsunuz?
Doktor açıklama yapmadan kalp atışını Bi alıp Bi alamadığı bebeği aldı mı?
Siz de mi uyuşturucu kullanıyorsunuz?
Bunca derdin arasında sorun tatile gidip gitmemek mi?
Tedavinizi olun, uyuşturucuyu bırakın. Kendi ayaklarınızın üstünde durun. O adamdan da koca olmaz.

Back